МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 783
  • 625
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм много доволна от фиксиращата пудра на Too Faced-Born this way (включително и за под очите), имам на KVD-Lock it-също е много хубава.

# 301
На Фенти свободната пудра е чудна, но много мирише. На Анастасия бялата също е хубава. Свободните пудри на Шанел са едни от най- добрите за мен. Има огромен избор.

# 302
Не бих рискувала с дами които продават Шарлът Тилбъри продукти по групи или Олх. Сайтът им доставя до България, винаги идват с мостри и доставката е бърза

# 303
  • София
Пудра предпоръчвам Givenchy Prisme- свободна или пресована, и двата вида са супер. Предлагат се в прити шоп и има цветове ✅

# 304
Не бих рискувала с дами които продават Шарлът Тилбъри продукти по групи или Олх. Сайтът им доставя до България, винаги идват с мостри и доставката е бърза

Благодаря! Май и аз натам ще се ориентирам все пак! Hug

# 305
Здравейте, момичета. Харесала съм си трансперантната пудра на Kryolan някой от вас знае ли как се поръчва от сайта им ? Не ми е опция да ходя до магазина им в София за една пудра. Благодаря предварително!

# 306
Много е хубава пудрата. Пиши им в инстаграм.

# 307
  • варна
Как стои на кожата? Прикрива ли пори?

# 308
Магазина на Кико в Парадайз бил отворен вече. Даже от сряда. Аз чак сега разбрах.
Дано да е хубав.

# 309
Нямам търпение да го посетя , искам гланцове !✌🏼
Звезделина , сега виждам , извинявай , прикрива леко-да.

# 310
Имам ъпдейт и за Кико в Сердика. Редят го. Тоест махнат е картона, който покрива мястото и се виждат решетките на магазина и оформлението. Явно и той ще е готов скоро.

# 311
Относно Кико имах големи очаквания ( посетих го в Истанбул), взех си няколко глоса, които не само че не бяха пигментирани, но и лепнеха ужасно. За трайност дори като за глосове пак беше нула. Но имат едни матови червила в гилза (сиви), които са пигментирани и с добра трайност, имам също и една широка и плоска четка за грим, аз я използвам за фдт-върши чудесна работа. Може останалите им продукти да са добри, но тези, с които имам опит определено не са (сетих се, че имам и още едно червило в черна гилза и то е с нулева трайност).

# 312
Кико за мен е на нивото на Есенс/Катрис, даже да не кажа, че последните 2 марки май имат по-добри попадения. Всеки път, като ходя в Италия, се подлъгвам да купя неща от тях, и все не оставам очарована. За момента най-доброто попадение е еднин бронзант и хайлайтър 2 в 1 в синя опаковка (лимитирана колекция) от миналото лято.

# 313
  • София
На всяко ходене в Италия се връщам с минимум 3 червила, 3 глоса и някаква козметика. От всичко, което съм купувала съм много доволна. Миналата година си купих и лак за нокти - супер качество. Преди месец си взех синя спирала и от нея съм доволна. Чакам ги с нетърпение да отворят в Сердика и дано да имат намаления като в Италия, защото последните ми червила бяха там на 50%, а по качество не отстъпват на Том Форд, дори имат същия прекрасен аромат.

# 314
Аз преди 10 минути бях в магазина в Парадайз. Там разбира се е орда. Тестерите са вече на г*з. Консултантките едвам смогват. Ще отида отново след време. Лаковете и на мен ми се сториха с добро качество.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 12:26 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт