МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 788
  • 625
  •   1
Отговори
# 315
Снощи беше ад в 8 - 8.30 в Кико Парадайс. Пълен с хора, като имаше повече мъже. Не можеш да достигнеш до продуктите, всеки пипа, пробва, купува. Лимитираната лятна колекция е с доста високи цени и пред нея естествено имаше най- малко хора.
Аз взех само един глос.
Сега ще пусна клипове в инстаграм.

# 316
  • София
Преди над 10 години открих глосовете на Кико и оттогава всеки път като излизах в чужбина, гледах да се позаредя. Чак миналата година си купих и други неща като спирали различни цветове и моливи. Дъщеря  ми също си накупи някакви неща. Много сме доволни от всичко. Гледам сега намалени глосове по 3 евро на един сайт.
https://www.kikocosmetics.com/en-bg/make-up/lips/lip-glosses/3D- … loss/p-KM00202018

# 317
Очните линия на Кико са много готини, дайте им шанс. И една серия червила имат две в едно, също са много готини.

# 318
  • София
От Милано си купих от Little  Mermaid колекцията глос 01 Colour profusion и много ми харесва, цената беше около 16 или 17 евро, ако добре помня. Интересно ми е какви са цените тук.

# 319
Здравейте,
Подариха ми GiftCard на Dougls/BeautyZone и тъй като много рядко пазарувам от там, се чудех дали е по-подходящо да изчакам Черен петък или Коледа и кога правят по-хубави намаления?
Насочила съм се към покупка на по-висок клас ФДТ, Lancom/Clinique/EL, и евнтуално още нещо по-дребничко към него като спирала или фиксираща пудра.
Та, кога според вашия опит са най-добрите намаления?

# 320
Аз бих изчакала ЧП, Дъглас прави добри намаления тогава. За Коледа не си спомням.

# 321
Дъглас през 2-3 седмици правят промоции от типа на -20% или -25% на всичко, или - някакъв процент при 2 или повече продукта. Само имайте предвид, че ако сумата при онлайн поръчка надхвърля стойността на гифт картата, можете да си заявите единствено получаване от магазин по избор и там на място да направите комбинирано плащане.

# 322
Аз мисля директно във физически магазин да пазарувам, защото ще пробвам на място ФДТ.
Аналогични ли са намаленията и промоциите или по-добре само да тествам там и след това да поръчам онлайн?

# 323
Rocket, зависи от конкретната промоция, в повечето случаи са аналогични, много рядко нещо е само онлайн или само за физическите магазини. Може да се абонираш за нюзлетъра им или като решиш да купуваш, да отвориш сайта им, на първа страница винаги има голям банер, ако има текуща промоция.

# 324
Здравейте
В петък на намаленията си закупих измивен гел корейски, но се оказа че се изривам от него. Днес минах през Сефора за да попитам дали мога да го върна и ми заявиха че трябва да отида на дерматолог и да си извадя медицинско и едва ли не какъв бил проблема за едни 26 лева 🤣
Потресена съм! Това ли е положението в БГ? В чужбина само казваш хай и ти връщат парите тук пиеш студена вода и с усмивка и смях те пращат на майната си?

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 21:18 от Lale_Lili

# 325
Да, не можеш да връщаш използвани продукти тук.

# 326
Значи отговорности тук нямат, ама в нашия разграден двор какво друго да се очаква....Ето аз сега с моята нон рефюндабъл покупка спонсорирам някой на запад дето ще каже ми не го ща това вече, дори няма и да има реален проблем и хоп ще му върнат парите. Найс! Както се казва никой не те кара насила. Проблема си е в мен. Аз да си сърбам попарата.

# 327
Да, това е положението в Европа като цяло, използвана козметика не може да се връща, защото не се е харесала. Ако е с изтекъл срок или има някакъв дефект - да, но иначе не. Не е като в САЩ, където можеш да върнеш нещо полуизползвано и да ти върнат парите.

Аз лично също съм теглила късата клечка, но като цяло подкрепям европейската политика - предотвратява едно безобразно разхищение на продукти и замърсяване.

# 328
Тъпо е , но в крайна сметка , ако не е с изтекъл срок какво да направят ? Всяка кожа е различна .

# 329
  • Sofia
Ще бъде минимално справедливо, ако подкрепят тази тъпа и нечестна практика с даване на тестери. Така човек ще може да се предпази от нежелани реакции и грешно похарчени пари… Ама няма тук тестери, за персонала са си 🤦🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт