МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 53 778
  • 625
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Не виждам връзка между фалит и тестери, лично аз. Политика на магазина по скоро.
Аз заговорих за по назад за Морфи палитричките и днес си получих поръчката от Дъглас. Неутралната палитра поръчах точно. Естествено пробвах веднага! Чудесна е ! Много съм доволна и препоръчвам ! Blush

# 271
Предположих, че като са фалирали, карат на продажби до изчерпване на количеството и не се грижат да зареждат тестери.

Браво! Аз все пак поръчах зоева. Сега видях, че може в дъглас да се плаща през изипей, което спестява 2 лв от наложен платеж с плащане при куриер.

# 272
Здравейте, момичета! Моля помогнете със съвет! Търся палитра със сенки, която мога да закупя от сефора, да бъде с колкото може повече светлорозови нюанси. Цената е без значение, предпочитам по-висок клас.
Колебая се между следните фон дьо тени: Chanel Vitalumier Aqua, Huda beauty faux filter и Too faced born this way. С мазна, дехидратирана, проблемна кожа съм, с белези и петна. Търся естествен завършек и средна покривност. Ще бъда благодарна, ако споделите впечатления!

# 273
Моята кожа е комбинирана и се разбира чудесно с Too Faced-Born this way, можете да пробвате и на Fenty-матиращия (не се сещам за името). И аз отдавна търся палитра изцяло с розови сенки, в палитрата на Tarte-Tartelette има няколко розови сенки, качеството е много добро.

# 274
Голямата розово лилава Норвина 5 на Анастасия се продава в Сефора и е налична.

# 275
Благодаря ви за отговорите момичета!
Денси, а дали се предлага в Сефора палитрата на Too faced just peachy velvet matte, тази с нежно розовите нюанси, за която си писала в блога си?

# 276
Не знам тя е стара палитра, но е страхотна. Провери по телефона.

# 277
Lenny,  виж палитрата на Худа New nude, както и малките nude палитри.
Иначе, ако не държиш непременно да е от Сефора, препоръчвам Сигма Rosy от Нотино- взех я наскоро и е чудесна като качество и пигментация.

# 278
Есмералда, благодаря! Ще погледна Худа задължително.

# 279
Здравейте, дами!Ще се радвам, ако ми препоръчате подхранваща-хидратираща маска за лице.Почти на 42г съм, със суха кожа.Напоследък я усещам доста дехидратирана.Увеличих приема на вода, но ми се иска да и "помогна".Току що приключих тази . Страшно доволна съм от нея, но ми се иска да пробвам и други.Благодаря Flowers Hibiscus

# 280
Здравейте, дами!Ще се радвам, ако ми препоръчате подхранваща-хидратираща маска за лице.Почти на 42г съм, със суха кожа.Напоследък я усещам доста дехидратирана.Увеличих приема на вода, но ми се иска да и "помогна".Току що приключих тази . Страшно доволна съм от нея, но ми се иска да пробвам и други.Благодаря Flowers Hibiscus

https://douglas.bg/sisley-black-rose-cream-mask-022058

Sisley Black Rose Cream Mask. Много е добра

# 281
Най- добрата е Черната роза на Сисли.

# 282
Благодаря Ви Flowers Hibiscus

# 283
Момичетаа, дойде ми поръчката от Дъглас. Доста съм доволна, макар от сайта, цветовете нямат разлика с реалността! Не съм имала Зоева до сега, на прима виста ми харесват. Тези дни ще ги пробвам.
Скрит текст:

Извинявайте за кофти снимките, толкова си мога.

Взех и една база на смашбокс, дано е добра.

# 284
Честито! Палитрата изглежда страхотно.
Какво става с четките на Смашбокс, дали няма да се произвеждат вече?
В Делириум по едно време ги пуснаха на безценица. Тогава взех една и много съжалявам, че не взех и други. Дъглас пак бяха намалили доста цените им, сега има само някои четки отново на ниски цени. Мисля да поръчам няколко вече от нотино, ако наистина няма да се предлагат вече.
А Делириум в началото на седмицата вдигнаха цените на Bobbi Brown поне с 10-15лв на следените от мен неща 😕. Добре че бях взела набелязаните преди това.

Общи условия

Активация на акаунт