МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 285
  • 613
  •   1
Отговори
# 450
Хубави са -и базата , и спиралата .

# 451
Ако е заради базата, не си заслужава изобщо. Нищо по-различно от дрогериен ефект. Най-добрата база е на Ланком и ужасно съжалявам, че й изневерих. Иначе аз също заглеждам червилата, но се притеснявам да не са прекалено блестящи на живо.

# 452
  • София
Не са прекалено блестящи, освен ако не се гледат на специално насочена към тях светлина.

В момента коледната колекция на Диор (без сетовете) е най-изгодна в немския Дъглас.

# 453
  • русе
Може ли някой да пусне линк към коледната колекция на Диор.

# 454
Най-добрата база е на Ланком и ужасно съжалявам, че й изневерих.
Не е лоша, но напълно сравнима със Smashbox, например.

# 455
За мен Диорската е най- добра.

# 456

Заинтригувах се. Агент, може ли линк или име на базата. Мислех да се върна към Ланкомската, когато това “чудо” свърши, но ако има още по-добра алтернатива, с удоволствие бих пробвала.

Не знам доколко качеството и ъглите могат да се видят, но:
база Ланком:

база Диор:

Разликата е много голяма на живо. Спиралата една и съща - Худа 1 coat wow, май се казваше, която е много добра.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 16:27 от temp-acc

# 457
Аз ( за съжаление, тъй като потроших доста грешни парички ), имам опит с базите за мигли (Ланком, Диор, Too Faced), всичките изброени не направиха нищо за миглите ми. Докато не открих най-обикновената на Essence от ДМ, единственият минус е, че е бяла, иначе върши перфектна работа.

# 458
Те не са ли всичките бели? Или по-скъпите стават прозрачни като се нанесат? Не съм ползвала до сега, но ми е любопитно Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 19:27 от Lale_Lili

# 459
Да, белички са (всички без тази на Too Faced-тя е черна с извита четка, може да се ползва и като спирала). Единствено при тази на Essence бялото не изсъхва съвсем до прозрачно.Blush

# 460
  • Пловдив
Базата на Есенс вместо да извива и фиксира миглите ми, тя ги правеше като жило на оса в атака. Бях потресена, а имам не лош материал.
За мен най- работеща е тази на Диор, а съм пробвала почти всичко на пазара, без Smashbox, просто защото по една или друга причина не съм стигнала до нея.

# 461
На мен пък всички от т.нар. висок клас ми ги слепваха до безобразие, за гарнитура на всичко едвам си свалях спиралата с тях. Сега се сетих, че съм ползвала и тази на Milk (ефект-0).Blush

# 462
На MAC базата никак не е лоша, аз съм супер доволна.

# 463
Mypi1975, не зная от къде ще поръчваш и какво искаш.
Гледам, че пак са пуснали 999 с глитер. Купих го миналата година и е разкошно.
https://www.dior.com/it_it/beauty/products/diorshow-5-couleurs-% … d-masquerade-look

Максимайзерът на Диор ми беше любим продукт заедно с Ле Волюм на Шанел. И двете ги развалиха за съжаление.
Три пъти поръчвах Диора от различни места и суха идваше. На последната даже четката остана вътре! 🙈 Спрях да купувам и двата продукта.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 20:48 от cloè

# 464
Заинтригувах се. Агент, може ли линк или име на базата. Мислех да се върна към Ланкомската, когато това “чудо” свърши, но ако има още по-добра алтернатива, с удоволствие бих пробвала.
Eто за тази база говорех - формула съпоставима със Ланкомската и най-добрата четка за праймър за мен!
Но изглежда е спряна от производство, защото я намирам само на Ebay за 30-40USD...да, сега погледнах ревютата на новия им продукт, всички се оплакват и си искат стария!

На MAC базата никак не е лоша, аз съм супер доволна.
Тази, нали? Бих я опитала, четката изглежда по мой вкус!

Общи условия

Активация на акаунт