МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 51 284
  • 613
  •   1
Отговори
# 465

Момичета, коледните Метеорити случайно да сте ги засичали вече в нашата Сефора? Чудя се дали да ги поръчвам и този път на сляпо от UK...

# 466
  • София
Струва ми се че ги видях в Дъглас в Парадайс, но бързах и не погледнах щанда внимателно. Може би по телефона ще кажат.

# 467
Laura Mercier в българския Douglas

# 468
  • Пловдив
Момичета, да сте чували нещо или случайно да сте запознати със стъпването на Сефора на пловдивска земя? Онзи ден в един от моловете, а е възможно и защото толкова много ми се иска вече, ми се чу да тече вътрешна реклама за отваряне на магазин в същия мол, но беше шумно и не съм съвсем сигурна в това, което чух.
За Кико е ясно- налепени са плакатите, но за Сефора…

# 469
Ще имате Сефора, но отварянето е отложено за следващата година Hug

# 470
  • Пловдив
Много благодаря, ARIA*!
Пак е чудесна новина. Аз задоволявам щенията си  обикновено зад граница, също и онлайн, но си е друго като ти хрумне нещо и го имаш след десетина минути.

# 471
😱😱😱
А Сефора в Бургас? Тук има пазар също. Хората и жените конкретно много се гласят, да не споменавам руско говорящите жени, те само в Дъглас висят, защото ни е единствения магазин...

# 472
И ние във Варна го чакаме отдавна, Дъглас са пълна скръб за всичко.

# 473
  • София
Чудя се, дали ми трябва новата палитра на Диор? Дали искам Диоривиера или Диорамур? Пробвахте ли и двете? Денси? Thinking

# 474
Копче, къде я има новата палитра?

# 475
Чудя се, дали ми трябва новата палитра на Диор? Дали искам Диоривиера или Диорамур? Пробвахте ли и двете? Денси? Thinking
Ружовете с хайлайтер ли?
Диорамур е само за продажба онлайн и няма тестери, тях само ми ги отвориха, а Dioriviera е с прекрасен хайлайтър и много слаб за мен руж, така че отпадна веднага. Харесвам най-много Diorette и Wildior.

# 476
  • София
Копче, къде я има новата палитра?
В Дъглас на Витошка я видях в събота. Но, както и Денси отбеляза, само Диоривиера има. В момента с отстъпката на Дъглас 24%  в Дъглас Апп излиза на добра цена. Кода се комбинира и с такъв за 10%, за оставени ревюта
Скрит текст:

Ружовете с хайлайтер ли?
Диорамур е само за продажба онлайн и няма тестери, тях само ми ги отвориха, а Dioriviera е с прекрасен хайлайтър и много слаб за мен руж, така че отпадна веднага. Харесвам най-много Diorette и Wildior.
Да, за тях питам. Понеже се говореше тук за тях последните страници.
На мен хайлатъра на Диоривиера ми е доста златист, сякаш за вкуса. Ружа ми е ок. Не търся интензивност.
Диорамур, по видеата в Тубата, които гледам -доста синее. Thinking

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 14:03 от kopche

# 477
  • Пловдив
Диоривиера го купих. Ружът е розовеещ, но не точно, прелива към праскова, много нежен вайб има, изтънчен. Аз не съм светла, между 2 и 3 номер ФДТ ползвам и ми стои леко и преливащо, точно както харесвам- загадъчно. Силно контрастиращите, заявяващи се контури, ружове не са моята бира, не ми стоят добре. Хайлайтърната част първоначално в бързината помислих, че е груба холограма, но когато Денси писа, че не е, реших да пробвам по- обстойно. Мммм, има си блясъците, тук липсва деликатността както в другата половинка на кутийката, но са допълващи се. Може да се ползва със замах, а може и само с пет косъма на четката. Търпи напасване.

# 478
  • София
AlexaS, благодаря за включването! Точно думата  изтънчен ми допада! Ще се купува! Simple Smile

# 479
Пробвай го първо, те съветвам. При мен цвят не изкарва почти. Добре, че не го купих насляпо.

Общи условия

Активация на акаунт