МАC & Sephora и други магазини за селективна козметика и парфюмерия - 53

• 49 894
  • 609
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте дами,
Грим продуктите на Chanel влизат ли в намаленията по принцип в Сефора? За черен петък нямаше, питам се покрай Коледа дали няма да има. В Прити шоп никога няма.
Искам да си поръчам свободната пудра на марката и се чудя дали да чакам.

# 556
Не чакайте.

# 557
Здравейте дами,
Грим продуктите на Chanel влизат ли в намаленията по принцип в Сефора? За черен петък нямаше, питам се покрай Коледа дали няма да има. В Прити шоп никога няма.
Искам да си поръчам свободната пудра на марката и се чудя дали да чакам.
Не, няма да има. Марката не разрешава.

# 558
Момичета, замислям се за перлите на Герлен. Виждам че има налични едни в Нотино, но забелязах че няма зелени топчета в опаковката. Понеже не съм наясно, исках да попитам по добре ли е да го има това зелено, или може и без него?

# 559
Аз имам 3 и 4, в последната имаше мнгоо розови и ги махнах ,като цяло не мисля , че има драма , те в комбинация дават много красив блясък

# 560
Номер 3 дали са тъмни? Аз по принцип съм с жълт подтон и съм по 3ка за фондьотен и пудри, но се притеснявал дали тези няма да са неподходящи за мен.

# 561
Не , не са тъмни . Аз лично мразя розово във дон дьо тени и за това взех 3

# 562
Не са тъмни.
Имам 2. Едните са обикновени, номер 3, малкото ги беше намерило и откраднало зелените перли.
Другите са коледната лимитка на 2020 година.
Честно казано, еднакво ми стоят на лицето.

# 563
Здравейте,
 Извинявам се за глупавият въпрос, но как става поръчването от Сефора по телефона?
Не съм от София, доста далеч съм, а искам да изпробвам доста от продуктите им.. 😊

# 564
Здравейте,
 Извинявам се за глупавият въпрос, но как става поръчването от Сефора по телефона?
Не съм от София, доста далеч съм, а искам да изпробвам доста от продуктите им.. 😊

Обаждате се на посочения телефон, казвате кои продукти искате и давате данни за доставка.

# 565
  • София
Момичета, някой да е минавал през магазин на МАС днес, не знам дали работят. Този в The Mall беше затворен.

# 566
  • Стара Загора
Днес по обяд и този в мола на Стамболийски също не работеше. Имаше хора вътре, персонал предполагам, но бяха пуснали щората.

# 567
В Сефора са пуснали намаление , в  Сердика имаше доста интересни неща -комплект на glow recipe,  мини сс кремове на erborian , намалена палитра сенки на too faced , коректори на марката , мини сет lip injection,  намалени продукти на makeup by Mario ( сенки , тъмни контур стикове , няколко цвята балсами за устни) , доста продукти на Anastasia Beverly Hills- за вежди предимно , една glow палитра и червила .

# 568
Да си кажа честно, имам чувството че намаляват все едни и същи неща. Изброените по-горе сякаш са намалени всеки път.

# 569
Здравейте! Имате ли представа дали може да се връща или заменя намален неразоракован продукт?

Общи условия

Активация на акаунт