FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 612
  • 791
  •   1
Отговори
# 165
Върнах няколко неща за първи път с easybox. Всичко лесно и приятно, но вече 3-ти ден нямам никаква информация. Реално оставяш едни кутии там, но нямам документ, че съм го направила. Може ли някакси да се проследят нещата?

И на мен точно такива ми бяха притесненията за оставена от мен пратка в петък.
Днес вече работи проследяването - номерът за проследяване може да се види от Заявки за връщане - статус на връщането- избира се съответното връщане. Там е посочен номер #1EBGL…….
Премахва се # и това е номерът за проследяване.

Проследява се тук :

https://sameday.bg/

# 166
Благодаря! В сайта не мога да го намеря, но от приложението си се вижда проследяващият номер. Значи станах фен на връщането по този начин Grinning

# 167
  • Стара Загора
Върнах на 18-ти ноември по Спиди и днес ми е върната сумата.

# 168
  • на пистата
Сменя ли се статуса на поръчката когано я изпратят?За първи път от много години поръчвам и съм забравила.Направих поръчка ва 16.11 и още стои-направена поръчка.А когато поръчах имаше прибилизителна дата ня доставка 22-23

# 169
Сменя ли се статуса на поръчката когано я изпратят?За първи път от много години поръчвам и съм забравила.Направих поръчка ва 16.11 и още стои-направена поръчка.А когато поръчах имаше прибилизителна дата ня доставка 22-23
Сменя се, да. И аз имам от 17 и не е изпратена още.

# 170
Сменя се, да. Аз днес получих неща, които поръчах в събота, а имам чакаща поръчка от 14.11.
И от днешните покупки съм доволна.

Бански за детето. Умален е модела. Размер 116 отговаря на 3г.

Худи за мама. Уголемено с един размер. Страхотна материя.

Сандали. Много леки. Отговарят си на номера.

Liu Jo много леки и удобни. Отговарят си на номера.

# 171
Здравейте, има ли активен код в момента?

# 172
Няколко страници по-назад имаше за 10%.
Здравейте, има ли активен код в момента?

# 173
4328-9404-7730-6948 Валиден до 31.10.2023

# 174
  • Пловдив
Здравейте!
За пръв път пазарувах от сайта, но се налага да връщам. Поръчката ми дойде като две отделни пратки, но за връщането попълних заявката както ми излиза в сайта- една поръчка с два артикула.
Сега се чудя като две пратки ли да ги опаковам- както дойдоха или като една.

# 175
Здравейте!
За пръв път пазарувах от сайта, но се налага да връщам. Поръчката ми дойде като две отделни пратки, но за връщането попълних заявката както ми излиза в сайта- една поръчка с два артикула.
Сега се чудя като две пратки ли да ги опаковам- както дойдоха или като една.
Като две пратки.

# 176
  • Стара Загора
Seaa, аз ги опаковам, както съм ги получила - всеки в плика си.

# 177
Слагаш ги в техните си опаковки и така ги даваш на куриера. На куриерите им излиза колко артикула са, даже и какво съдържат.

# 178
Идвам да ви предупредя за куриерска фирма Sameday. Миналата събота дойдоха, върнах пратка с тях. Днес проверявам сметката си, имам превод за артикул, който съм върнала в понеделник, но за пратката от събота нищо. Съответно преглеждам профила си ФД, статуса е, че е създаден формуляр за връщане. Документ Sameday не ми дадоха, сетих се, че получих съобщение по Вайбър от тях, проверих и от там намерих товарителница. Проверявам я и виждам, че е отбелязано, че пратката е взета от куриера в 13.09часа и до там… не е пристила в склад, не е предадена след това, не е и доставена… Обадих се на националният им телефон, не знаели къде е пратката и защо не е доставена, щели да я търсят. Без думи съм, цял ден никой не ме е потърсил. Ако е беше някой парцал за детето за 20-30 лв щях да го преглътна, ама са обувки за 230лв. Някой с подобен казус има ли? Чудих се дали да не пиша на ФД, но реално вина нямат, нито пък могат да отговарят за действията на куриерите.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 18:56 от Niq__

# 179
Чудих се дали да не пиша на ФД, но реално вина нямат, нито пък могат да отговарят за действията на куриерите.
Kak да не могат да отговарят за действията на куриера? Куриера Sameday е собственост на фирмата, собственик и на Фешън дейс, така че са напълно отговорни за действията на куриера си.

Общи условия

Активация на акаунт