FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 97 625
  • 791
  •   1
Отговори
# 180
Ако срокът за връщане на парите е 2 седмици, аз бих изчакала да минат, преди да се безпокоя и разследвам.

# 181
Аз нямам проблем да изчакам парите, въпросът е, че при проследяване пратката е взета от вкъщи в 13:09ч на 19.11 и от тогава се губи, не е в склада, не е и доставена.. а просто я няма. Това е повод за безспокойство, а не че не са ми върнали парите. Ако виждах, че е получена от ФД, изобщо нямаше да се тревожа.

# 182
Аз нямам проблем да изчакам парите, въпросът е, че при проследяване пратката е взета от вкъщи в 13:09ч на 19.11 и от тогава се губи, не е в склада, не е и доставена.. а просто я няма. Това е повод за безспокойство, а не че не са ми върнали парите. Ако виждах, че е получена от ФД, изобщо нямаше да се тревожа.
Нали пише черно на бяло, че пратката сте я предали?! Тогава няма повод за притеснение, а и не вие сте извикали куриера, а са го пратили ФД! Така, че следователно трябва да се разбират ТЕ по между си. Simple Smile

# 183
  • София
Идвам да ви предупредя за куриерска фирма Sameday. Миналата събота дойдоха, върнах пратка с тях. Днес проверявам сметката си, имам превод за артикул, който съм върнала в понеделник, но за пратката от събота нищо. Съответно преглеждам профила си ФД, статуса е, че е създаден формуляр за връщане. Документ Sameday не ми дадоха, сетих се, че получих съобщение по Вайбър от тях, проверих и от там намерих товарителница. Проверявам я и виждам, че е отбелязано, че пратката е взета от куриера в 13.09часа и до там… не е пристила в склад, не е предадена след това, не е и доставена… Обадих се на националният им телефон, не знаели къде е пратката и защо не е доставена, щели да я търсят. Без думи съм, цял ден никой не ме е потърсил. Ако е беше някой парцал за детето за 20-30 лв щях да го преглътна, ама са обувки за 230лв. Някой с подобен казус има ли? Чудих се дали да не пиша на ФД, но реално вина нямат, нито пък могат да отговарят за действията на куриерите.
И аз съм с подобен казус. Взеха пратката в понеделник и още не e доставена. Поне при проследяването се вижда, че е нейде из София.
Днес писах на Fashion Days.

# 184
Аз пък вече от толкова сайтове се обърках..  От Фешън дейс пращат ли някакви листчета вътре в пратката, в които има етикет за лепене "До Фешън дейс" ала бала? Нищо не намирам, а искам да върна една пратка ... Просто я нося в Еконт и те лепят нещо ли?

# 185
Правиш заявка през сайта и те ти генерират товарителница. Заявката е и за куриер, който идва да вземе пратката. Ако ти ще я носиш, след като пуснеш заявка, трябва да се обадиш във Фешън дейс за да ти продиктуват номера на товарителницата за съответния куриер, който си избрала, и можеш и сама да я предадеш в офис.

# 186
Не можеш просто да я занесеш. Те ти създават товарителница, но с куриер по тяхна преценка. Ако изберат Sameday, то те нямат офиси и ще трябва да чакаш куриер. Трябва да им звъннеш и да питаш за номер на товарителница и кой куриер.

# 187
  • на пистата
Моята поръчка от фешън дейс дойде в кашон от емаг.Имат нещо общо ли?

# 188
Моята от Емаг дойде в кашон фешън дейс, те са едно доколкото знам 🙂

# 189
О много ви благодаря!
От Еконт идва куриер, но не бях вкъщи и му казах че ще занеса пратката аз.

Едит: Куриера ми продиктува товарителницата и номерът го има и в приложението в секцията за връщания: срещу него пише AWB.

Емаг и Фешън дейс са на едни собственици, румънци.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 14:22 от pokita

# 190
Здравейте, някой случайно знае ли до кога е черния петък във fashion days?

# 191
Те имат намаления постоянно
А това пише за кампанията, която е в момента:

# 192
Благодаря за инфото! Харесах си едно яке, но исках да мина набързо мола утре за всеки случай, та явно ще имам тази възможност Blush

Те имат намаления постоянно
А това пише за кампанията, която е в момента:

# 193
Здравейте,имам пратка от петък която си седи,нямам смс както предните пъти че е подготвена за изпращане и в самия статус от профила нямам нищо
Това значи ли,че няма да я получа,случвало ли ви се е

# 194
  • София
Имейл за поръчката нямаш ли? В профила вижда ли се?

Общи условия

Активация на акаунт