FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 982
  • 791
  •   1
Отговори
# 285
Надявам се, че от една поръчка с два артикула, разделени на два пакета, няма да имам проблем да върна единия? Понеделник ще се наложи да върна.

Може, от сайта като дадете на Заявете връщане ще ви излизат оставащите продукти, докато не мине срока, в който трябва да се върнат. После просто ще спрат да излизат в списъка.

# 286
  • София
Аз пък миналата събота отново върнах пратка в easybox и все още нямам никакви новини от Фешъндейс. Не мога да разбера, защо е толкова по-бавно

И аз веднъж връщах през изибокс и беше много бавно, даже бях забравила. Сега пък поръчах да ми доставят там и няколко дена нямам никакво движение по пратката. Обяснението ми е, че го прави техния куриер, а може и да чакат да се съберат повече пратки за там. Определено не е добра идея, ако човек бърза, аз пуснах там, защото около празниците по куриерските офиси има опашки. Ама за друг път ще си помисля. Жалко, защото иначе е много удобно.

# 287
  • София
Извинявам се за двойния пост, но да ъпдейтна информацията.

Днес ми дойде пратка в изибокс, пусната на 7.12. Все пак бързо стана.

# 288
  • Пловдив
Връщам аз сандалите Скечърс...големи са ми...за маратонки ми е ок 38, но за сандал - не...

# 289
  • Варна
Да дам отзив за мъжки Skechers.
Поръчах тези

https://fashiondays.page.link/?utm_campaign=product_details&apn= … m_source=dynLinks

Синът ми носи 42 размер и този размер поръчах. Той твърди, че отговарят на номера.

# 290
Здравейте, влизам с един въпрос. Поръчах си долнище Nike. Два пъти го облякох и стана на "колена" ако ме разбирате. Ще ми приемат ли според вас рекламация,защото все пак е 70 лв. ? По какъв начин да отбележа връщането? Благодаря

# 291
Здравейте, влизам с един въпрос. Поръчах си долнище Nike. Два пъти го облякох и стана на "колена" ако ме разбирате. Ще ми приемат ли според вас рекламация,защото все пак е 70 лв. ? По какъв начин да отбележа връщането? Благодаря

ако е 100% памук примерно, няма как да не станат колена. И ако е по вас. Не знам може ли да се връща такова нещо, по-скоро би ме учудило да стане

# 292

ако е 100% памук примерно, няма как да не станат колена. И ако е по вас. Не знам може ли да се връща такова нещо, по-скоро би ме учудило да стане
И аз се съмнявам, че това се води рекламация, те много анцузи правя колена или стават на топченца, та дори и от по-скъпите марки. То така е , хората искат да изкарат много пари, а да вложат малко, тоест работят с евтини материали. Много пъти съм страдала с дрехи на Адидас, избелели цветове, паднали щампи, топченца и т.н… Simple Smile

# 293
Не е по мен, а по - скоро се отпусна и стана като торба...

# 294
  • Пловдив

И аз се съмнявам, че това се води рекламация, те много анцузи правя колена или стават на топченца, та дори и от по-скъпите марки. То така е , хората искат да изкарат много пари, а да вложат малко, тоест работят с евтини материали. Много пъти съм страдала с дрехи на Адидас, избелели цветове, паднали щампи, топченца и т.н… Simple Smile

Какъв е смисълът да се купуват дрехи от уж хубави марки тогава...

Нали точно заради качество даваме повече пари.

# 295
Ще опитам , нищо не губя. Ако не ще ми го върнат, нали 😁😁😁

# 296
  • Варна
Има ли някой с недоставена поръчка от 26.11? Тази от 25 дойде, върнах, получих си парите..писах им 2 пъти и ми върнаха мейл, да не пиша по 2 пъти за една поръчка..

# 297
И моята поръчка от 26.11 е на статус - платена и не помръдва...

# 298
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9E%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B … ref_id=1060240037
Поръчани в неделя , вчера бяха при мен . Пише цвят праскова , но за мен са си розови .

# 299
Забелязала съм, че на доста неща цветовете не излизат реални във ФД, затова си копирам кода и разглеждам в гугъл.
Отговарят ли си дрехите на Desigual?

Общи условия

Активация на акаунт