FASHION DAYS, ТЕМА 4

• 96 387
  • 791
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Много благодаря за кода. Поръчах вчера и си получих пратката днес, в клетка на easybox. Не бях поръчвала от Fashiondays от 2017 и съм очарована от експресната доставка, както и от качеството на кожената раница.

# 346
Много благодаря за кода. Поръчах вчера и си получих пратката днес, в клетка на easybox. Не бях поръчвала от Fashiondays от 2017 и съм очарована от експресната доставка, както и от качеството на кожената раница.
Може ли линк към раницата, че съм в търсене и то точно на ест.кожа?

# 347
  • Пловдив
Здравейте! За първи път ми се налага да върна нещо във ФД. Наистина ли вариантите са само easybox и куриер? Не мога ли да оставя пратката в офиса на куриера, от който я получих? В смисъл, че я бях заявила до офис на куриер.

# 348
Можеш, обади се да ти генерират товарителница за Спиди, да ти продиктуват номера и върни в офис.

# 349
Здравейте! За първи път ми се налага да върна нещо във ФД. Наистина ли вариантите са само easybox и куриер? Не мога ли да оставя пратката в офиса на куриера, от който я получих? В смисъл, че я бях заявила до офис на куриер.
Заяви си куриер и им звънни по телефона, за да ти кажат номер на товарителница и с кой куриер е. Може да си я взела от Спиди, но да трябва да я върнеш с Еконт. Може и обратно да е.

# 350
Последният път попълних в бланката адреса на офиса на Спиди, в който искам да я върна, като упоменах, че е техен офис.

# 351
  • София
Може ли линк към раницата, че съм в търсене и то точно на ест.кожа?
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … 0VosCfCfPnEz1wty4 не е налична вече, но има подобни. Аз я взех за около 100тина лв.

# 352
Здравейте, дали имате код за отстъпка над 10% ?

# 353
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой дали може да даде отзив за тези сандали? Дали са тежки 🙄

# 354
Никога повече няма да пазарувам от Fashion days, не стига, че ми пратиха пълни боклуци имитация на оригинал, ами размерът беше несъответстващ на това, което те показват.... Върнах веднага всичко. От тогава не мога да си взема парите обратно, въпреки, че аз бях напълно изрядна към тях. Не стига, че ми затвориха едни пари, които бяха за коледни подаръци, ами и вече 1 месец не мога да си ги взема обратно. При опит да се свържа с тях не отговарят. На имейл също не ми отговориха. Пратих втори имейл и ми се скараха, че се дублирам и им създавам работа.
Нямам думи. От поне 15 години пазарувам 99% онлайн, такова нещо не ми се беше случвало, такава наглост.
Никога повече. Fashion days са НЕКОРЕКТНИ и отказват да връщат парите на клиентите си, когато стоката не отговаря на описанието и на размера. Чакам още 2-3 дена и ги подавам към КЗП.
Да видим так как точно ще се оплакват, че им създавам работа.

# 355
При мен ми връщат парите на 3-4ия ден след като върна продукта, досега не ми се е случвало да ме бавят.

# 356
Много странно, последно върнах неща на 31 декември, на 4 януари парите ми бяха в сметката. До сега това е фирмата, която най-бързо ми е възстановявала парите.
Защо не се обърнете към КЗП.

# 357
Фешън Дейс са най-коректни и бързи, що се отнася до връщането на стоки и пари.
Постоянно поръчвам от тях и никога не съм имала проблем. Връщам също редовно и до 3-4 дни парите ми се възстановяват. Няма никакъв проблем и при рекламации.
Бях поръчала един екип на Армани. Стана на “топченца” още след първото пране (преди да е носен) и го върнах. Парите след 3 дни бяха при мен.
В четвъртък върнах пратка. В петък продуктите бяха прегледани. Утре 100% ще имам върнати пари в сметката.

# 358
  • София
Няколко пъти съм връщала към Фешън дейс, но никога не съм попадала в такава ситуация. По телефона винаги съм успявала да се свържа с тях. На този номер - 029059160. Парите са ми възстановявали за 3-4 дни. Дори последният път ги възстановиха, преди да получа имейла, че ще ги възстановят. Писах и в темата, че ме изненадаха.
Не знам какво се е случило, но ако няма развитие утре или във вторник, обърни се към КЗП.

# 359
  • Sofia
И аз от доволните, супер бързо връщат парите. Как сте върнали стоката, по процедурата в сайта ли?

Общи условия

Активация на акаунт