Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 639
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Мойта щерка,  беше на 10г.и излизайки от банята ми вика: " Мамо, а къде ми е дупката за секс? " При ,което ние със сестра й изпадаме в див смях и тя й вика: " Като ти потрябва, ще разбереш "

# 121
Защото майка/баща да говори с детето си за секс,обезпокоително прилича на инцест... И е абсолютно безсмислено. Колкото хора има,толкова секс има,(разбирай оргазми). Да се дават съвети как да се прави секс е смешно и безсмислено.

# 122
Не да говори за секс  а да говори за безопасен секс. И считам, че майката е тази, която трябва да подготви дъщерите си, защото времената са доста по- различни от нашите.

# 123
  • София
deaf, а какво казвате на детето, когато види кучета или котки, или каквото и да е животно да се чифтосва? Малките винаги разбират, когато нещо се крие от тях. Не какво точно, а това, че се крие или се избягва отговорът. Виждат, как големите се споглеждат, запъват, подхилват, как обръщат лица настрани... Важно ми се струва да се обясни разликата между безразборния секс и правенето на любов, между похотта и любовта, полигамия и моногамия - такива неща. А сексът като първичен инстинкт за продължаване на рода и начин да се осигури потомство си е биология.

# 124
  • София
Не съвети как, а обяснение какво представлява, какво можеш да очакваш и какво не бива да очакваш. И аз се образовах от книга и приятели. Майка ми се престраши да започне този разговор с мен на 15-16, спестих й ужаса. Децата ми знаят доста (от нас, родителите) от около 10-годишна възраст и смятам, че така е правилно. Ако е тема табу в семейството, никога няма да споделят евентуален проблем (тип малтретиране или подобен) в бъдеще.

# 125
  • София
Дъщеря ми пита какво иска баща й за РД - искал бански.
На 7 август идваха вкъщи да се черпим - забравила ги. На 28 идваха - пак ги забравила. Не пред нея, но пред баща й коментирах каква е блейка. Вчера я накарах да ги донесе в работата ми, че в събота заминаваме. Донесе ги момичето, аз ги понесох и влязох в Била на Ректората. Сложих ги в шкафчето и... там си останаха. Днес сутринта си ги прибрах, но да не бързам да се радвам, че до събота има още време, може да ги забравя в работата. На кого ли се  е метнала щерката...

# 126
Някой май ще ходи без бански на почивка Joy кажете на човека да си купи едни за всеки случай Joy

# 127
  • София
Вече бяхме на почивка, има си. 1 чифт, да не мислите, че са повече. Купен преди години от Джъмбо....на път за морето.
Уточнение - РД беше на 1 август, трябваше ни цял месец за доставката

# 128
Такава съм шматка, че  тая тема мога да я запълня изцяло.
Тръгвам си след нощна смяна. Заставам до колата и натискам за отключване. Не става.
Пробвам поне 5 пъти, започвам да ръчкам с ключа, и той не влиза,...но...упорито продължавам. Звъня на мъжа ми , и започвам да  му крещя,  как ми омръзна от тая кола и сега ключалката не работи. Той помисли, помисли и вика...." Ти сигурна ли си, че отваряш твоята кола? Няма начин да не работи.

По едно време поглеждам вътре и виждам една малка плюшена калинка на задната седалка.
Божее, ама 1: 1 с моята беше,  и салона и отвън и джанти и всичко.

# 129
Загубих си любими слънчеви очила...
Опитвах се да заключа една порта на чужда къща - 5 мин., 10, 15.... препотих се. Махнах си слънчевите очила от главата, че направо имах чувството, че вече ме стягат от притеснение. Сложих ги на тавана на колата и си викам - Няма начин да не ги видя като тръгна да си сядам. И продължих с мъченето да заключа. Заключих. Въздъхнах облекчено и гледам насреща ми един човек се задава и пита за собственика на къщата. Аз от зор да не се разбере, че ще отсъства през ноща, измрънках нещо и побързах да вляза в колата. Тръгнах си и след 100 метра на завой чух някакво простъргване, но продължих. Помислих, че нещо се е катурнало на задната седалка. След около 200 метра се усетих къде съм си оставила очилата и какво ми е простъргало. Върнах се, обиколих около завоя, но не ги открих Sad

# 130
Веднъж така оставих кило праскови на покрива на колата, докато влизах в нея на служебния паркинг. Явно са ми били заети ръцете с много неща, не помня вече. Знам само, че по-късно вечерта издирвах прасковите вкъщи, че много ми се ядяха, преди да ми просветне. Само си представям как са летели праскови след мен, носейки се по Околовръстното на София...

# 131
Баща ми посъщия начин изгуби неизвестан бройка хавлии. Всеки път взима сестра ми от детската градина, дават му и хавлийката, той я слага на тавана на колата, качва детето и тръгва. Майка ми беше полудяла само кърпи да купува.

# 132
   Cuckoo, аз често се оплаквам от малката дъщеря. И също казвам, че много ми прилича на някого, но не искам да си призная на кого...

# 133
Като сте почнали с темите за секса и децата, да ви попитам как да постъпя.
Дъщеря ми е на 8 и след баня винаги ме пита за клитора. Какво е това и за какво се използва?
Казах ѝ, че ще ѝ обясня като порасне още малко. Наистина не знам как и трябва ли да ѝ казвам името и за какво служи. Просто си представям как споделя с децата в класа си за новото си откритие и ни става лошо.

# 134
  • София
Оттам се пишка 😁 Ти за какво си мислиш 😁 а името предполагам няма да й хареса и сподели. На мен ми звучи неприятно думата...

Общи условия

Активация на акаунт