Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 630
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • София
От презервативи стават чудесни балони. В младите ми години помня, че ходихме на РД с надути няколко Simple Smile

# 106
  • София
А като ги наелектризираш с търкане в косата, прекрасно се залепваха на тавана.

# 107
  • София
По-големият ми брат и приятелите му бяха намерили някакъв пункт за вторични суровини ( или някакъв изоставен склад е било, не помня точно), на който имало изхвърлени в двора огромни количества неразопаковани презервативи. Прескачаха оградата   и пълнеха джобовете. Ползваха ги за водни бомби. Когато родителите разбраха, веселбата свърши, но момчетата бяха успели междувременно да си скрият запаси.
Аз всъщност покрай тази случка разбрах какво е реалното предназначение на "водните бомби" , затова после бях толкова изненадана, че могат да служат и за ремонт на касетофони. Абе мултифункционално изобретение са, спор няма.

# 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Eva+, хиля се с глас, много яки спомени Grinning

# 109
  • Street of Dreams
И аз днес се залях с кафето заради "ремонта на касетофона" 😆😆😆В израза има толкова потенциал.

Тези водни бомби бяха много тъпи, защото не се пръскаха като обикновените балони. Освен от втория етаж на училище, както установихме. Мисля, че всички педагози съжалиха горчиво за този урок. Очевидно ни е било рано в шести клас.

# 110
Здравейте, включвам се и аз с история от дипломирането ми. Отличниците ни бяха настанили на столове, като трябваше да ни връчат дипломите първи, обаче нещо не се случи и бая народ мина преди нас. Аз бременна в 8ми месец , много емоционална, че съм си видяла състудентите на сцената, идва и моят ред. Викат ме по име, отивам на сцената и вместо да се ръкувам с ректора(както всички преди мен) аз го целувам и по двете бузи , все едно сме си първи дружки. Много ме е срам и до сега като се сетя, мъжът ми беше потресен от видяното😀😀😀

# 111
Ахаха това е жестоко Joy

# 112
Случка от оня ден. Мъжът ми спира пред аптека, много бързах, та влизам, купувам и излизам. Връхлитам в  колата и викам : Айде, де  що не тръгваш? Обръщам се и гледам друг мъж...
Олеее ,ужас ..
А моят гледа от колата, спряла до тая и се кръсти...

# 113
Това е редовна мунщина. Много сме се оказвали в тази ситуация. Добре, че не е попитал непознатия: На къде да ви закарам, Госпожо?

Не знам коя е мунята, но по времето, когато всяка сутрин карах детето до ДГ, една почти непозната комшийка от съседния блок се мята при мен в колата и ми заява: В която и посока да си, все ме устройва. Викам ѝ добре, влизам навътре в квартала, до градината на детето и се връщам на същия паркинг, защото до работа ходя пеша. Изхвърча със 100 към спирката.

# 114
  • София
Дете на 9 години, не е ли достатъчно голямо да му кажат, че това е презерватив, че и да му обяснят, за какво служи, ако попита? Менструационният цикъл започва обикновено на 10-11 години, но може и по-рано.

# 115
Дете на 9 години, не е ли достатъчно голямо да му кажат, че това е презерватив, че и да му обяснят, за какво служи, ако попита? Менструационният цикъл започва обикновено на 10-11 години, но може и по-рано.

Амиии...по мое време, на 9 години още се биехме с момчетата, пускахме "бомбички" с вода от терасите, скачахме на ластик и др. такива ми ти детски работи. Какъв секс, каква менструация...Бяха си теми 'табу".

# 116
  • София
Моята дъщеря е запозната с тези теми от доста преди 9 г. Но нас на времето не ни ограмотяваха толкова рано. Всъщност по тема първи познания получих от приятели. После от една книга, която майка ми ми подари и ми каза, че мога да я питам за всичко, което пожелая. Въпросната книга пазя до днес. Полезно четиво за подрастващи госпожици, но моята госпожица предпочита директно да обсъждаме нещата и така и правим.

# 117
  • София
Амиии...по мое време, на 9 години още се биехме с момчетата, пускахме "бомбички" с вода от терасите, скачахме на ластик и др. такива ми ти детски работи. Какъв секс, каква менструация...Бяха си теми 'табу".

Едното не пречи на другото. Горе-долу на 8-9 години бях, когато майка ми стратегически забрави книгата "Мъжът и жената интимно" на бюрото ми. Така не изпаднах шок, че ми изтича кръвта, когато ми започна цикълът и бързо се ориентирах, как се ползват превръзките. Синът не обича да чете и с него си ги говорим тези неща, когато възникне някакъв повод или той се сети да попита от наистина детска възраст. Това си е биология, не е нещо срамно или изключително рядко.

# 118
Биология – да,но секс – не... Да се говори за тях...

# 119
Сексът си е биология. Не разбирам защо е тема табу и децата трябва да се срамуват да задават въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт