Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 613
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Месец май организирам едно пътуване до Рим, купувам самолетни билети, резервирам хотели, билети за забележителности и всичко е супер. Отиваме, изкарваме си страхотно. Вечерта преди обратния полет, сядам на лаптопа да проверя точния час на полета за София и ....ужас, виждам, че билетите са за същата дата, но за другия месец! Направо ми стана лошо. Започна едно звънене на самолетната компания, едни разговори, няма билети.
Три часа търсим билети и най-накрая успяхме да намерим за някакъв късен полет.
 Но беше кошмар, къде съм бляла и как съм успяла да се объркам, не знам. И добре, че видях грешката по-рано , а не на летището, че да има време за реакция.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 07:43 от monii

# 91
  • Street of Dreams
Колко самолетни билети са изгорели заради моята мунщина... Аз обаче бих се възползвала да поостана в Рим - какво да се прави, като е за след месец полетът... В началото на годината като ни разбиха стъклата на колата във Флоренция и в сервиза казаха, че им трябват три дена - едвам ме навиха...

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 15:20 от OnDiNe_

# 92
Стига, бе😂
Един месец екстра в Рим и аз бих останала, ако друг да ми го плати😂

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:32 от Threemafan

# 93
Да, в това беше проблема, че нямаше кой да ни го плати този един месец. 😀
Иначе с най-голямо удоволствие щяхме да останем, и повече време, в прекрасния Рим.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 07:44 от monii

# 94
Абсолютна мунщина е на 40+ да качиш 6 кг от " дегустации " - на кексове, домашни козунаци, я да видя тия соленки от тефтера на мама...Я да им сложа чубручка да видим дали ще се ядат така..., то къде чубричка, там и риган. Е може би не е баш същото, трябва да се опитат и ригановите... Ама дали тия на геврече са по- хрупкави от кифлоподобните, с ким , и без ким съответно...И това точно преди морето.

На плажа вече,  казвам на мъжа ми: " Аз понасям тялото си на богиня към морето, да се види що е то сирена" , а той ми вика " Богинята на кое, на сумото ли..."

# 95
Само ще се призная за муня, без да разкажа случката, която от вчера ме държи на тръни. За моя радост всичко се размина.

# 96
Ааа не може така, това е против правилата на тази тема!  Самопровъзгласили се муни без разказ не се приемат!  😜

# 97
  • Street of Dreams
Мариат, не бъди потайна. Тук не ни е срам да се излагаме 😄😄

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 20:02 от OnDiNe_

# 98
На плажа вече,  казвам на мъжа ми: " Аз понасям тялото си на богиня към морето, да се види що е то сирена" , а той ми вика " Богинята на кое, на сумото ли..."
Жив ли е още или е блаженопочивш, закопан в някоя дюна?

# 99
GrinningАаа, няма проблем, ние така си гукаме. Той ми вика "Ако не бях аз...", аз му отговарям " Еее, то принцове дал Господ ...".

# 100
И с ММ имаме такива закачки. Той казва "Изгорях аз, изгоряяях", аз "Ти ли бе? Аз съм ти шестицата от тотото" и т. н.

# 101
Идва дъщеря ми(9г) при мен и ме пита къде е ножицата,че и трябва.
Викам: В кухнята е,кръглата панерка над шкафа.
След една-две минути идва..
-Мамо какво е това?
Надигам глава и гледам държи презерватив 😀..
Леко ошашавена:
-Лекарствата на баща ти мамо! Не го отваряй,да не се развали!
🤦‍♀️Ужас...Забравих ,че съм ги сложила там на високо за да не ги види..Накрая аз я пратих да търси точно там..

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 21:59 от *ĤĚŇĂ*

# 102
  • София
Ти пак добре си го нарекла лекарство. Аз като бях дете  може (би 10-11-гдишна) имах задължение да бърша прах по мебелите. И веднъж докато бършех прах от раклата в спалнята на родителите ми, забелязах изпод възглавницата на баща ми да се подава някакво шарено пакетче. Дръпнах го и то повлече след себе си още много шарени пакетчета. Досетих се, че са презервативи , но не бях хептен сигурна - напъваха ме едни съмнения, защото не мислех, че женените хора правят секс с презервативи. И отидох с тях директно при майка ми да я попитам какво е това. А тя ми каза, че са "гумички, които баща ти използва, за да поправя касетофона". Взе ги от ръцете ми и ги прибра другаде. Но явно не е казала на баща ми, защото след ден-два го попитах как точно оправя касетофона с онези гумички и той не знаеше за какво говоря. Каза, че никакви гумички не ползва за касетофона. Laughing

# 103
Същата история... на мен ми  казаха, че са гумички, с които се ремонтира колата Joy

# 104
Леля ми продаваше разни неща на една сергия в Албена още в тъмните дебри на комунизЪма... Черноборсаджийство, разбира се, ама такива хубави играчки и парфюми имаше!!!
Голям рев дръпнах един ден пред сергията, защото отказваше да ми даде балончета - от същите ластичета за касетофони, които обсъждате по-нагоре Blush
Исках да си надуя балончето и да се фукам пред русите германчета Sunglasses
Допълвам с още ревливи изпълнения от същото това лято - леля ми беше камериерка в хотел, стаите на персонала на първия почти приземен етаж - праща ме да изляза, да обиколя хотела и да ида до терасата и мята чувал с въпросните играчки, парфюми и презервативи, за да не минава край рецепция с чувала. Някакви туристи виждат и решават, че крадем, крякат на чужд език полиция, милиция - ревнах с глас, докато дойде леля и им обясни нещо, та да ни оставят на мира.
Вечерта ме праща да се къпя в банята - ехеййй, вана! Де съм виждала аз вана - мятам се като биволица в локва. Влиза тя по едно време да види защо се бавя и като писна "излизай, излизай, беее, тук мием чувалите за боклука!!!"
След поредния рев излизаме - блъскащи коли в лунапарка. Естествено аз цвъркам, че искам да се возя и то сама, защото няма начин леля да се побере в блъскаща количка. Заставаме да чакаме ред и с трепет гледам щастливците, които се возят. Изведнъж блъснаха отзад едно малко германче, седнало в татко си, и то си изплю предните зъби в шепата след удар в кормилото и облак кръв.
Много ревлива седмица беше:joy:

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 15:44 от Eva+

Общи условия

Активация на акаунт