Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 790
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
  • FRANCE
Мда. За това моята сега е с червени странични огледала Stuck Out Tongue Winking Eye
Графитено сиво бмв 1. Има много такива. Ама с червеничките огледалца е само моето

# 211
  • София
Моята е с багажник за Лада от СОЦ-а. Никоя друга няма таквоз (освен някоя Лада или Москвич по селата) , особено в София.
Ама...

# 212
И аз съм губила кола... На всичкото отгоре като я намерих се оказа отключена и със свалени прозорци.

# 213
Аз и ММ правим снимка къде я оставяме ,че едно пазаруване в Кауфланд е около 3 часа . За 30 минути купуваме и през другото време търсим колата. А аз често се качвам в други щом е бяла за мен е ,един път се качих при някаква жена ,а ММ в съседната кола си ме чака   и се смее ,знае си ме човека 😀

# 214
  • Mediterraneo
Редовно правя снимки на нивото на паркинг и паркомястото на непознати места. Аз в кварталния Карефур не успявам от раз да нацеля парцела, какво остава в непознат паркинг.

# 215
   Какъв стрес изживях, макар и за кратко... Много близък приятел има юбилей. Дълго му мислихме подаръка. Той е голям запалянко, ходи по мачове, решихме семейно, че е много добра идея да му вземем оригинални тениска и "ветровка", така се казваше, якенце някакво, на ЦСКА. (Да знаете, не са без пари тези неща...) Дълго умувахме за размера, избирахме внимателно, днес пристигна подаръка. Размерът ще му е добре, смятам. И тогава голямата дъщеря заби въпроса: "А бе, той не беше ли левскар?" Направо се препотих. Слава богу, не се оказа права Simple Smile

# 216
Това с колата и на мен ми се случи един път.
След, като обиколихме два пъти паркинга на мола , и вече се чудех дали да сигнализирам за кражба, изведнъж детето видя, че сме се озовали на -3 ниво, а бяхме паркирали на - 2.
Голяма муньовщина.

# 217
  • София
Днес нося на колежката чай, т.е. горещата вода и чая в пакетче. Помислих си "Да не взема така да го изръся някъде". И точно така се получи, пакетчето се е изплъзнало, дори ходих да го търся обратно до кафето, но тц
Обаче... в кутията със захарчета намерих друго пакетче чай

# 218
  • София
Изобщо не беше паркинг на Мол, а най-обикновена уличка до входа на метрото...
При това колата беше до входа,  минах покрай нея и чак на връщане я видях.

# 219
Абе, все съм си губила иглата, докато шия, пропускала съм да не видя продукт в хладилника или нещо в магазина, ама да не си видя колата и да пребродя паркинга 2 пъти досега не ми се беше случвало...

Навремето имах на антената на колата закачена една черна овца. Идеята и беше точно да я виждам отдалеч. Подобно на това
https://www.amazon.de/-/en/Cartoon-Antenna-Topper-Honey-Bumble/d … %2C111&sr=8-4

# 220
  • София
Когато откриха Сердика център, отидохме с ММ преди да обозначат с  цифри паркинга.
После поне половин час търсихме колата, дори се наложи да платим още един престой.

# 221
  • Street of Dreams
Загорих си манджата, докато бях в кухнята. 😆🙆Реших да позабърша шкафовете.

# 222
Значи трябва да се похвалиш в групата във фейса "Провали в кухнята" Grinning
Откакто открих  групата благодарение на тази тема, животът ми стана определено по-весел Grinning

# 223
Ние с приятелка така сме си губили кола под наем в един лондонски мол. Едно черно голфче. След като търсихме час,опитвахме се да отворим всеки червн голф и мисията беше неуспешна,отидохме безпомощни на информация. Дойде една голф количка и с нея обикаляхме из етажите на паркинга още 30 минути,натискайки ключа всеки път като приближим до подобна на нашата кола. Оттогава задължително запомням етаж,номер и магазина,до който съм като вляза в мола. А за бързо откриване на открити пространства,както казах,използвах овцата на антената.

# 224
Точно в Сердика Център щях да ям бой от мъжа ми. Отидохме, паркирах и се замотахме по етажите. В един момент му се обадиха за някаква спешна среща и ръгнахме из паркинга да си търсим колата. Добре, че бях запомнила, че е до стена. Той нервничи, бърза, едвам я открихме. И, разбира се, аз виновна.

Общи условия

Активация на акаунт