Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 689
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
С улица Елисавета Багряна и аз имам приключение. Преди няколко години адвокатката ми искаше да се срещнем пред Службата по вписвания, аз не знаех къде е. Тя ми обясни, че от Коперник карам три преки нататък, завивам надясно по улица Блага Димитрова, и ще я видя. Изпълнявам указанията, паркирам прилежно и започвам да търся пустата Блага Димитрова. Няма и няма. Накрая звъня на адвокатката и след куп обяснения се срещаме на ъгъла на Коперник. Оказа се, че улицата не е Блага Димитрова, а Елисавета Багряна и е третата от нейната посока, а аз идвам от противоположната.

# 556
Хахах, ами едната писателка, другата поетеса...Как да не стават грешки? Joy
На зашитата пола много се смях. Като от комедиен филм е историята от-до Laughing

# 557
На зашитата пола много се смях. Като от комедиен филм е историята от-до Laughing
А, аз сетих за мамито (баба ми). Та тя, когато шиеше нещо, което съм облякла, стриктно спазваше суеверие да държа между зъбите си конец 😆, за да не ми "зашиела ѝ мозъка".

# 558
Тази нощ сънувах, че си меря температурата. Събудих се, станах, пих вода и като се връщах към леглото усетих, че още си стискам ръката, все едно съм сложила термометър Laughing

Скрит текст:
Слагам в скри текст, тъй като е за представител от мъжки пол Simple Smile Родителите ми ни бяха на гости. Поръчахме храна и като се обади куриерът, баща ми каза, че той ще слезе. Идва с поръчката и вика "Ако знаете как се изложих...". Значи, човекът му казва - заповядайте, вземе поръчката си (нали като започна ковида той не пипа нищо, само отваря хладилната чанта и всеки си хваща сам торбите). Баща ми взима всичко и чува "Господине, върнете ми хладилната чанта!" Laughing

# 559
Irene Alis, благодаря! Не спирам да се хиля Joy

# 560
С улица Елисавета Багряна и аз имам приключение. Преди няколко години адвокатката ми искаше да се срещнем пред Службата по вписвания, аз не знаех къде е. Тя ми обясни, че от Коперник карам три преки нататък, завивам надясно по улица Блага Димитрова, и ще я видя. Изпълнявам указанията, паркирам прилежно и започвам да търся пустата Блага Димитрова. Няма и няма. Накрая звъня на адвокатката и след куп обяснения се срещаме на ъгъла на Коперник. Оказа се, че улицата не е Блага Димитрова, а Елисавета Багряна и е третата от нейната посока, а аз идвам от противоположната.
Хахаха, сетих се моето мунче, като беше малко, какъв гениален отговор беше дала на тест по Човек и общество 😂 Какви са Борис Христов и Райна Кабаиванска? М, какви са? Е, какви може да са - съпрузи! 😂😂😂
P. S. И явно затова са влезнали в учебниците по история.... 😁

# 561
Моля ви кажете кой град е МР, че не ми дава мира, а не се сещам… 🥺

# 562
Меден рудник вероятно

# 563
Една сравнително прясна ситуация:
Пазарувам аз козметика от една дрогерия. Обаче пак имаха несъответствие в цените и ги помолих да върна единия продукт. Казвам, че ще платя с карта. Вадя картата и виждам как касиерката ме гледа многозначително. Аз обаче упорито плъзгам картата по пос терминала. Касиерката пак ме гледа недоумяващо. Вече наистина се ядосвам, поглеждам картата и разбирам, че съм тръгнала да плащам с Билла карта.

И преди години- излизаме с колежки да купонясваме. Отиваме в един ресторант, където познавах целия персонал. Пием, ядем, денсим и сервитьорът завързва разговор с мен. Подмята нещо от сорта, че явно така фирмено сме се организирали, ама къде били шефовете? И аз, нали съм много отворена, му отговарям: "Ооо, той шефът е в командировка. Ама, нали знаеш, котката като спи, пишките мируват."
Имайки предвид, че Мишките Пируват.
При което, като си чух лапсуса, който спретнах, се изчервих от главата до петите.

# 564
Ох, историята с роклята така образно си я представих, че още се смея! Гложди ме и един въпрос - роклята сменихте,  а с гащите как процедирахте? Не, че в Лидл няма и гащи, де. 😁

# 565
И аз се посмях с гащите. Но историята е хиперболизирана, защото няма как да ти срежат гащите и дупарата да не усети ножицата.
Карай де, смешно беше.

# 566
И аз се посмях с гащите. Но историята е хиперболизирана, защото няма как да ти срежат гащите и дупарата да не усети ножицата.
Карай де, смешно беше.

За жалост случката си е точна от първата до последната дума. Частта с ножицата - плата трябваше да се дърпа на разстояние и да се среже кръгче, което да остане на роклята, но стана обратното. Иначе си ходих с гащи с зашита малко рокля по тях.Grin

И за да не спамя, още една история, която се сетих днес докато разглеждам снимки.

Бяхме на много далечна почивка. Прибираме се един ден от плаж и гледам в хотелската ни стая, на стената – гущер! Аз много мразя такива гадинки и по-точно имам фобия, към тях. В паниката се втурнах, към телефона да звъня на рецепцията. Знам английски, но нямаше време да обмисля, какво и как да го кажа и направо звъннах. Вдигат ми отсреща, обяснявам, че трябва да дойдат бързо, защото... иии мъгла, забравих как е гущер на английски и казах крокодил. Човека ми вика – не е баш крокодил, ама ще дойдем. Дойдоха двама и аз само си представям, как става някаква гоненица и гущера ми скача на лицето, обаче стоя и гледам. Нищо подобно не се случи. Единият го пръсна с някакъв спрей, а другия го взе. Този с гущера тръгна, към мен усмихнат явно с идеята ми покаже, че не е страшно, а аз някак подскочих и го ритнах в коляното. Човека се наведе, изпъшка, извини се и си тръгна с все гущера. Умрях от срам!

# 567
  • Street of Dreams
Става за тв реклама на Lidl.

По-рано една приятелка разказа как майка й днес звъннала от Мексико и й казала - излез да видиш каква красива луна е изгряла!

# 568
  • София

Мисълта ми достигна нови висоти. Прибирам се и гледам във входа закачена бележка. Прочитам я и се замислям къде да натисна "Харесва ми", за да отбележа, че съм наясно...
След което в кухнята закачам кошницата от миялната машина и всичко е в нея се стоварва с неподозиран трясък на земята.
 3 счупени чаши от раз е нов подвиг Simple Smile

# 569
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Става за тв реклама на Lidl.

По-рано една приятелка разказа как майка й днес звъннала от Мексико и й казала - излез да видиш каква красива луна е изгряла!
Снощи, към 18.30 съм из квартала, София, Западна част, прибирам се, и казвам на мъжа и сина ми, че луната навън е огромна, и леко розова. Те се обличат, вземат бинокъла, и търчат навън...
След десет минути получавам съобщение - "Това е обикновено пълнолуние!?!"
И като се заформи един епистоларен спор колко е голяма луната 😀

Общи условия

Активация на акаунт