Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 198
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • Euskal Herria
Еее, друго си е да са ползвани Wink.

# 61
  • София
Ох, вие милост нямате! 🤣🤣🤣

# 62
# 63
  • София
На планина сме.
Мъжът до нас си събира палатката, но завалява дъжд и той ни моли да си прибере спалния чувал в нашата палатка, докато вали. Човекът не е българин и говори на английски (много важна подробност). Разбира се, отзивчиво се съгласявам (на нещо средно между жестономичен език, някоя и друга английска дума и български обяснения), след време той си го поисква и пита въпросително "One?" (в смисъл един чувал ли ви дадох?)
Моя Мунска светлост, каквато е бРЪза показва един пръст и изтрелва: "Yes! One беше!"
Дъщеря ми и приятелката ѝ се превиваха 10 минути от смях.

# 64
  • Street of Dreams
Едно време в университета (немски) имахме един познат българин с такъв немски, че беше дъвка на всеки купон. Та отишъл той в супермаркета да си купува пилешко, обаче не може да го намери. Бая време се помотал и една жена от персонала отишла да види дали може да му помогне. Той се огледал и сочейки към яйцата, заявил високо - желая майка им!

Искам още да ви кажа, смяхме му се ние, обаче за информатика се искаше най-малко немски и той затова влезе това. Сега прави луди пари, а ние с нашите психологии и социологии си броим стотинките. 😆Шегувам се.

# 65
Мой познат много готино упътваше една италианка, която питаше за една улица: " Сега прего ще тръгнеш, после синистра ще завиеш и т. н., като я потупваше по рамото и сочеше с пръсти.

# 66
Мой познат много готино упътваше една италианка, която питаше за една улица: " Сега прего ще тръгнеш, после синистра ще завиеш и т. н., като я потупваше по рамото и сочеше с пръсти.
Едни румънци в Русе ги упътих с " Фърст пресечка ла дряпта"... Дори не знам как ми дойде тая мешавица...

# 67
Аз пък във Виена питайки на английски, попаднах на рускиня. Тя вика "ГаварИте по руски", ама как да говоря, все на английски ми идва... Та аз на английски, тя на руски, ММ на българо-руски. Разбрахме се накрая къде е еврейския квартал Simple Smile

# 68
  • Бургас
Веднъж чакайки на една спирка дочух една възрастна, но много засукана дама, да обяснява на някакъв чужденец, че за неговата дестинация трябва да хване автобус "тулевън". Той съответно беше в ступор, защото от там менаваше и автобус 11, и автобус 12, та се чудеше кое от двете е тулевън.

# 69
   Дъщеричката на едни приятели, упътвайки сервитьора кое на кого да сервира, му каза: "Put it on my mother." Вече е голяма и със сигурност говори по-добре английски, но лафът си остана в нашата компания.

# 70
  • Street of Dreams
  Дъщеричката на едни приятели, упътвайки сервитьора кое на кого да сервира, му каза: "Put it on my mother." Вече е голяма и със сигурност говори по-добре английски, но лафът си остана в нашата компания.

Детето е искало да каже да го пишат на сметката на майка му. 😆

Аз пак съм в продължително безсъзнание. Вчера ми звънна една приятелка да се видим спонтанно - след 10 мин еди къде си. "Окей, след малко скачам в маратонките и идвам". След 20 мин чух телефона да звъни, обаче не можех да вдигна - правех спагети....
Как ме търпят...

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 11:08 от OnDiNe_

# 71

Аз пак съм в продължително безсъзнание. Вчера ми звънна една приятелка да се видим спонтанно - след 10 мин еди къде си. "Окей, след малко скачам в маратонките и идвам". След 20 мин чух телефона да звъни, обаче не можех да вдигна - правех спагети....
Как ме търпят...

И аз имам такава приятелка, адски ме дразни    с това и всеки път се заричам, че повече няма да ѝ се обадя никога.
Е, чака ме две седмици да ми мине и пак всичко е ок, защото е супер добър човек. Но с годините развали две приятелства заради това си качество.

Аз вчера нямах кеш в себе си, пост тврминала не работеше, а бях поканила дъщеря ми и две нейни приятелки на сладолед.
Докато се приберем у нас и извадя сладолед от фризера света ми се видя тесен доста буквално. Детето още ми е сърдито, сутринта ме пита далновидно дали имам пари “за после”, обещах да се реванширам😂

# 72
  • София
Аз мисля, че схванах смисъла, но все пак дайте превод за незнаещите английски Simple Smile

# 73
  • Street of Dreams
Аз мисля, че схванах смисъла, но все пак дайте превод за незнаещите английски Simple Smile
Детето казало "сложете го на майка ми".

Ох, моите хора не ми правят никакъв проблем за това. Дали са над нещата, дали са ми свикнали или тайно ме съжаляват и чукат на дърво като ме няма😆не знам. В случая получих само странично насочен поглед с тънка усмивка и едно едва забележимо пребелване на очи.

# 74
  • Mars Hotel
Всъщност детето е казало "сложете го върху майка ми".

Общи условия

Активация на акаунт