Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 153
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Ама чакай сега да попитам по мунски - "Весела Колега", в смисъл Весела /да е весело/ седмица, събота и т.н или "Весела" е име на колега? Sweat Smile Sweat Smile

# 601
Честно казано нямам идея. Уж това ѝ беше личния номер. Весела Коледа е със същия номер. 😉😜

# 602
  • София
Аз се зачудих защо от сега ти пожелава Весела Коледа
Видях, че е колеГа, но го помислих за печатна грешка.

# 603
Отивам днес до кварталния магазин и виждам, че му сменят рекламите отвън (още вчера видях и имах история с мъжа ми, но е за другата тема със странните неща). Както и да е, в момента, в който си пъхам жетона да си взема количка, една възрастна дама се приближава енергично и ми казва "Заповядайте на 15-ти!". За части от секундата през ума ми премина: продава нещо, секта, хор за стари градски песни... чакам обаче да каже. Тя мълчи и ме гледа как вече откопчавам количката. Тактично питам - къде. А тя учудено "В магазина." и ми сочи една табела точно с/у мен, на която пише, че правят ремонт и "Заповядайте на 15-ти!" Laughing

# 604
От 2 седмици се чудя дали да пиша.
Живея в чужбина, в град, в който голяма част от чужденците идват от България. За съжаление те представят като официален език турския. Заговорих се с един колега знаещ турски и той беше много изненадан че не знам. Реши че ще ме учи и от тогава ми говори само на турски. По стечение на обстоятелствата мм научи турски доста добре и за него беше още по невероятно това че аз не го знам😂 И така една сутрин след поздрава ме пита каво правя. Спящия ми мозък не може да направи връзката между езиците и почвам (да ме извинят турскоговорящите, пиша каквото аз чувам, без претенции че е така!) "иш" е работа, значи "ишиум" е работя и го казвам на всеослушание. Той се приближава до мен и казва "искаш да кажеш "чалъшиум", "ишиум" е пик*я".

Ей за това аз трудно проговарям чужд език, иначе бързо запомням, разбирам, уча с желание, ама проговарянето е мноого бавно точно за да не се излагам. А мм и щерката са в другата крайност, не им пука и плямпат на воля, че и се сърдят като ги поправиш- нали се били оправили (щерката миналото лято си купи сама сладолед в Италия, чула пред нея какво са казали и го повторила, на 7, иначе продавачката знаеше немски, но то да се прави на италианче)

Последна редакция: ср, 16 ное 2022, 23:37 от Kaya

# 605
  • Бургас
Аз днес насред парка,реших да си сваля долната блуза,че ми стана много топло.
Огледах се,няма никой .
Свалям якето и с ловки движения си свалям долната блуза,но без да събличам горната. Много съм добра в това! Прибирам излишният кат в чантата,мятам якето и тръгвам.
В момента в който се обръщам,двама дядовци седят и ме гледат 😜😂. Ама нищо не видяха 😂😂

# 606
Как го правиш?! Flushed

# 607
  • Sofia
Сигурно както се маха сутиен 🤔

# 608
  • Бургас
Амиии,първо свалям ръкав по ръкав. После през врата. Трудно е за обяснение.
И потник и сутиен съм сваляла 😂 по този начин 😂

# 609
А можеше да ощастливиш , поне с гледка  двама старци..😃

# 610
  • Бургас
😂😂😂 щеше да се наложи и линейка да викам 😜мани,остАй..

# 611
karzz, подсети ме за една моя мунщина. Преди доста години, когато камерите във фирмите бяха все още рядкост, ме изпращат да взема договор за реклама от една фирма. Офисът се намираше в центъра на София в стара жилищна кооперация. Звъня, отварят ми входната врата и се качвам по стълбите, обаче чорапогащникът ми се смъкнал.Решавам, че в такъв вид не е добре да се появявам, вдигам полата, изпъвам чорапите и наперено влизам в офиса. Млад, симпатичен мъж на първа линия, много съсредоточено беше се взрял в монитора, но стана заведе ме при шефа и си седна пак. На излизане забелязах, че на монитора се виждат кадри от поне 12 камери, като едната беше на въпросното стълбище. Simple Smile

# 612
Шивачката ми разказа една изцепка с главно действащо лице- тя.
Сутринта клиентка закарала чифт дънки за ремонт (смяна на цип). През деня минали много посетители, много разговори, много поръчки... Дошъл ред на дънките- огледала ги хубаво, закърпила така модерните дупки и ги върнала на притежателката им на другия ден. Момичето било много доволно, но пак ги оставила за смяна на ципа. Дупките си ги оставила зашити.

# 613
Една приятелка с фризьорски салон разказваше, как вечерта в салона боядисала си сама косата, сложила си кърпа като тюрбан, и тръгнала с колата към къщи. Вкъщи да си я измие, изсуши , че цял ден в салона, писнало ѝ. Обаче я спират полицаи, и се почва, гражданска имате ли, а аптечка...
Тя вика, само това си мислех, олеле божке, косата ми...Е пуснали я де, хората и влезли в положението, не е лесно да си блондинка.

# 614
  • here and now
Аз съм в серия тези дни.
Пуснах пералнята, но веднага се сетих да добавя нещо и го добавих де. Легнах за час два и гледам пералнята готова. Казвам си "Брех, не съм я чула да пищи този път". Вадя дрехите, сухички ми се виждат, но ги сложих в сушилнята. Пуснах я и нея и излезнах. Когато се прибрах и взех да сгъвам дрехите, установих, че изобщо не са изпрани.
Купувам си от Турция разни масла, кокосово исках да взема. Гледам някакво кокос и нещо си и си казвам, че това е моето. Реших да си намажа косата и то това нещо се оказа  с консистенция на мляко. Зачетох се в етикета и пише "butter". Коя муня го е наредила при маслата(oil) не знам, ама и аз бива да чета повчеко.

Общи условия

Активация на акаунт