Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 347
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Поради гореспоменати причини и дълги изчезвания на най-косматия член на семейството, затворихме всички тераси на апартамента. 
Не само заради него де, но котакът беше спусъка да започнем.

# 586
На нас не ни се наложи да затваряме. Постепенно опозна съседите. Влизаше с мен в тях, те го глезореха и галеха, свикна и те свикнаха с него, и нямаше проблем. Даже им гостуваше сам. Като видеше бабката на терасата, прескачаше и и лягаше в скута. Заварявала съм я да му пее.Relieved

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 16:08 от Sysly

# 587
  • Бургас
Преди години,лятно време,докато ни санираха блока,терасите избити,стени, парапети,квот ви дойде на ума.
Една вечер се прибираме ,вратите на терасите отворени и по едно време в стаята влиза една дебела рижа котка,личи си,че е домашна. Влиза все едно си е у тях. Стоя и я гледам. Децата полудяха от радост.
,,Ще я задържим!" ми заявяват......Да бе,не познахте!
Гушках я,радваха й се няколко часа. По едно време,котката се врътна и си отиде!
На следващата вечер,пак дойде. И така няколко вечери.
След дни се срещам със съседката ни,на една врата живеем с нея. Говорим си и тя ми се оплака,че котката й бягала някъде посред нощите. Веднага се сещам,че е нейна. Разказвам й за посещенията на котката й у дома!
До тогава не знаехме с децата,че тя има котка 😂

# 588
Приготвям се за излизане и реших да се нацапотя с новата си пудра. Като почнах да мажа установих, ще е брокатена. Тестера не беше с брокат, какво се случи не разбрах. Хора няма триене туй нЯщо, търках като луда с какво ли не, пудрата падна ама броката не. Нито ми отива на възрастта нито на тена, тоя жълтия брокат. Светулка съм в лицето. Хубавото е, че планираме дискотека.😁

# 589
  • Бургас
Поръчвам преди няколко месеца 3 еднакви парфюма от чужбина. 1 за мен, 1 за дъщеря ми и един резерва. Всяка си е скрила шишето някъде си, резервата на видно място. Наскоро забелязах, че резервата видимо намаля. Изчаквам още няколко дни и подхващам малката хитруша, а тя отрича. Събирам трите поколения жени и започвам разпит. Оказа се , че мама/баба , се пръскала от време на време с резервата , като си мисли, че парфюма е един и няма да забележим Simple Smile

# 590
  • FRANCE
Подарете го на жената и тя да си има Stuck Out Tongue Winking Eye

# 591
  • Sofia
Приготвям се за излизане и реших да се нацапотя с новата си пудра. Като почнах да мажа установих, ще е брокатена. Тестера не беше с брокат, какво се случи не разбрах. Хора няма триене туй нЯщо, търках като луда с какво ли не, пудрата падна ама броката не. Нито ми отива на възрастта нито на тена, тоя жълтия брокат. Светулка съм в лицето. Хубавото е, че планираме дискотека.😁
Виж брадата на МонДьо 🤣 по нова тв/сега свърши/
Блещука като коледна елха 😳

# 592
  • София
Преди няколко дни видях една дама по обяд в градския транспорт със силно брокатена пудра. Брокатът беше едър, не само да дава блясък, а направо цели лъскави парченца. Беше малко странно  - късно за прибиране от празнуване, рано за вечерно излизане...

# 593
Преди време, пазарувайки от една дрогерия ми подариха лосион за тяло.
Решавам да го пробвам на другия ден. В къщи мрачно сутринта.Мажа добре попива и ухае хубаво. Отивам на работа.
Като пекна слънце и аз заблестях. Все, който се доближи до мен го отбеляза Simple Smile

# 594
Котките доста смешни ситуации създават.
Чичо ми като бях дете имаше една сиамка, която редовно се подвизаваше у нас. Той живееше в съседния апартамент и тя прескачаше от неговата в нашата тераса и оттам вкъщи.
По онези години много се подаряваха карамфили по всякакви случаи. Майка ми беше певица и често се връщаше с букети от тях. Но редовно намирахме вазите съборени, а карамфилите прекършени.
Чудехме се какво я дразнят толкова тези цветя наша Тона, докато един ден не я заварихме да си гризка сладко от стеблото на един кармфил. Всъщност, оказа се, че й харесват.
Веднъж пък така като вас я издирвахме из двата апартамента и накрая в хола чуваме жално мяучене. Кога поглеждаме нагоре- видяхме Тона обесена на щорите през тумбака. Играла си с въженцата им и хоп- влязла през примката и аййде.
Невредима беше. И всъщност се казваше Антония, но аз й казвах Тона, тъй като вечно бяхме в коТфликт - не ми даваше да я мачкам и подхвърлям. Щом успеех, злобно ми отмъщаваше. И така вечно се гонехме. Това може би е единствената котка вкъщи, която не успях да заобичам. Тя пък мене- хич! 😅

# 595
  • при късмета
О, котките зеленото на карамфилите си умират да го ядат. Имам градински на балкона, качила съм ги в сандъчета на парапета и само това ги спасява. Като искам да захвана нов, го слагам с неговата саксийка в една доста голяма, че да е на сянка докато се хване. Ако изтърва котката веднагически връхчетата са изядени. Дадох на една приятелка и нейната го яде и тя се принуди да го сложи във висяща на стената саксия. Добре, че е държеливо растение. И към стайните растения са избирателни. Една палма едва я опазвам

# 596
Изпращам служебния мейл на една дама с смс.
Тя ми праща обратно следното:
Скрит текст:
Показвам на колежката, смеейки се- гледай как си е кръстила контакт в телефона - Весела Коледа. 😂😂😂😂
А тя- я пак прочети - всъщност било Весела, колега. 🤪😳

# 597
Докато не те прочетох и аз Коледа видях. Ако имаше запетайка, друго щеше да е. 🤣🤣🤣

# 598
Ох, аз пък прочетох - Весела Колева. Joy

# 599
Изпращам служебния мейл на една дама с смс.
Тя ми праща обратно следното:
Скрит текст:
Показвам на колежката, смеейки се- гледай как си е кръстила контакт в телефона - Весела Коледа. 😂😂😂😂
А тя- я пак прочети - всъщност било Весела, колега. 🤪😳
И аз го прочето Весела Коледа. Хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт