Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 657
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Mediterraneo
Дете на 9 години, не е ли достатъчно голямо да му кажат, че това е презерватив, че и да му обяснят, за какво служи, ако попита? Менструационният цикъл започва обикновено на 10-11 години, но може и по-рано.

Тъкмо това се чудех и аз. Моята беше на 5, когато я мъхнех с мен по акции да раздаваме презервативи. Никога сексът не е бил тема табу в семейството ми, пази Боже, пък инцест... Някои хора с право не се размножават. Безсмислено било да се говори за секс...
Мунщина от днес. Нали съм много печена, що да си пускам навигацията. Карах децата до летището, стигнахме навреме( ти да видиш), после ще бързам за работа. Абсолютно всеки път на излизане от летището правя един и същи номер, абсолютно всеки път! Изпускам отбивката и си удължавам пътя с едни 10 км по път с ограничение 30 и светофари на всеки 200 м. Псувах се като каруцар.

# 136
Аз съм ходила на море без бански. Не беше проблем, защото тогава посещавахме нудитдси плаж 😛
Тази година си припомних със съжаление какви са плюсавете на такъв плаж - не ти е мокро на дъ...то

# 137
Ама как ще се пишка от клитора! Не обърквайте децата така. После израстват невежи и питат как ще пикаят като си сложат тампон. (Действителен случай, млада жена, дори не малко момиче.)
   Моят подход е давам отговори, съобразени с възрастта, но никога да не са лъжа. За клитора спокойно може да се отговори, че това е част от тялото на момичетата и жените, че всички си имат, така, както всички момчета си имат пениси (или пишки). Като за осемгодишна е достатъчно.

# 138
  • София
Ето тук има картинки и за момичетата и за момчетата и си е чиста биология. Обясненията са като за по-голямо дете, но за разказ по картинка е добре:
https://lubopitko-bg.com/polovasistema.html

# 139
Ама как ще се пишка от клитора! Не обърквайте децата така. После израстват невежи и питат как ще пикаят като си сложат тампон. (Действителен случай, млада жена, дори не малко момиче.)

Това е моя бивша колежка! Абсурд е да има две еднакви такива!

# 140
Black pearl  ,разбирам, че въпросът е неприсъщ, но не трябва да лъжеш детето. Обясни, че е анатомичен орган, който имат всички жени и да не му обръща внимание.

# 141
Black pearl  ,разбирам, че въпросът е неприсъщ, но не трябва да лъжеш детето. Обясни, че е анатомичен орган, който имат всички жени и да не му обръща внимание.
Нямам намерение, затова отлагам обясненията. За менструация и как стават децата сме говорили вече, но тая пуста дума много ме затруднява. Много ми е грозна и не искам да я добавям в речника ѝ все още.

# 142
Не предпочиташ ли ти да и обясниш нещо, доколкото прецениш, но да е вярно, вместо с приятелките си да измислят фантастични теории? Тя щом се интересува, от едно или друго място ще си набави информацията, но поне да не си пълни главата с щуротии. На 8 години не е бебе, сигурно и за други неща си говорят помежду си.
Според мен е добре, че пита теб, ако не и отговориш и увърташ, следващия път може и да не те пита.

# 143
Не предпочиташ ли ти да и обясниш нещо, доколкото прецениш, но да е вярно, вместо с приятелките си да измислят фантастични теории? Тя щом се интересува, от едно или друго място ще си набави информацията, но поне да не си пълни главата с щуротии. На 8 години не е бебе, сигурно и за други неща си говорят помежду си.
Според мен е добре, че пита теб, ако не и отговориш и увърташ, следващия път може и да не те пита.
Със сигурност следващ път няма да пита.
Според мен е много вредно да се насажда срам у децата за телата им, за половите им органи. Срамно нещо ли е клитора, пикочния мехур, вагината, пениса, тестисите, ануса?  Що за дивотия? Ми те още от детската ясла проявяват интерес. Какво, да се правим, че тези органи не съществуват?!!!  За G-точката никой не пита все още Simple Smile)))

# 144
Веднъж така оставих кило праскови на покрива на колата, докато влизах в нея на служебния паркинг. Явно са ми били заети ръцете с много неща, не помня вече. Знам само, че по-късно вечерта издирвах прасковите вкъщи, че много ми се ядяха, преди да ми просветне. Само си представям как са летели праскови след мен, носейки се по Околовръстното на София...

Аз веднъж си сложих чашката с кафето върху тавана на колата насред натрупалия сняг, докато изчистя стъклата и което смогна, бързах, че умирах от студ. И пристигайки на работа след половин час заварвам чашката все така в снега отгоре, ама вече станала на буца лед 😂

# 145
Хахаха, ей тая мунщина ме разсмя яко!

# 146
Ще утрепя Мунята тийнейджърка, която ми се явява дъщеря! Само да се събуди и ще ѝ извия вратленцето! Никога нищо не оставя на мястото му! Разните бурканчета и тубички с козметика държа на точно определени места  в банята. Мия си аз косата тази сутрин и, след като съм се намацала с маска, със затворени очи посягам към тубичката скраб, да си наплескам физиономията, че да стане сияйна. Добре, че усетих, че формата и начинът на отваряне на капачката ми е непривичен. Отворих очи - крем за депилация.

Моля, ако ме хванат, че съм я утрепала на място, кажете пред съда, че имам смекчаващи вината обстоятелства!

# 147
И аз днес съм муня- днес си ми беше ден за шопинг- купих си дрешки, козметика, всичко както си му е реда. Отивам вече да купувам хранителни продукти от голяма верига, отварям багажника на колата, за да си взема чантата за многократна употреба.. И не го затварям. Около час ми е бил отворен багажникът и всеки клиент е можел да се обслужи с каквото му трябва. Не знам къде ми е главата тези дни.. Joy

# 148
  • София/Испания
Липсва ли нещо?

# 149
Не, за щастие. Поне съм муня с късмет.

Общи условия

Активация на акаунт