Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 379
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Добре,че знам,какво е дурак,та си го ,,насосах,, 😜
Оххх, имах много идиотска случка скоро с думата "дурак". Laughing
Някакъв треторазряден италиански сайт пуска промо статия във фейсбук за младия рапър Франческо Дурак и новото му видео, дето било смела социална критика. Sunglasses Пускам го аз за няколко секунди - то едно пишлеме мънка, някакви тъпотии реди, не се търпи ни да се слуша, ни да се гледа. Викам си, абе тоя социален критик, къде е тръгнал с този дурашки псведоним, я аз да го светна, че ще има да бере срам на Евровизия Simple Smile))) и написах отдолу коментар, че псевдонимът му всъщност означава ГЛУПАК и по-добре да го смени. Hands Point Up Да, ама какъв рапър и социален критик (италиански) е това, ако под първата статия в кариерата му не дебне цялата му рода!!! Ейййй, като ми скочиха разни лели, сестри, братовчеди и браточедки да ме плюят! Оказа се, че Дурак е производно (съкращение) на фамилното име на тази звезда и реално цялата рода са Дурак. Така ги засегнах всичките, разказаха ми играта после, нямаха свършване тия роднини. Joy

# 346
Противомунска функция GrinningGrinningGrinning
Един колега вика на подобен тип функции "дуракоустойчиво".

Една колежка пък много обича немското "idiotensicher" Joy С абсолютно същия смисъл е. Явно на всеки езика има нужда от такава дума Joy

# 347
Противомунска функция GrinningGrinningGrinning
Един колега вика на подобен тип функции "дуракоустойчиво".

Една колежка пък много обича немското "idiotensicher" Joy С абсолютно същия смисъл е. Явно на всеки езика има нужда от такава дума Joy
Е че в другите държави да не мислите че си нямат муни? Joy
На английски също му казват foolproof.

# 348
  • София-Младост
На родителска среща съм. Преподавателката по АЕ говори, правии са входно ниво, за съжаление средната оценка е ниска, а завършиха като най-добър клас мин.година...и пита искате ли да ви ги кажа оценките. Нали им знаете номерата, защото по имена нали вече не може...аз само дето не вдигнах ръка да отговоря, че аз на моето дете номера го знам...е бях проверила набързо в ел.дневник, разбира се, номер девет е. И започва госпожата, номер1.., номер 2...номер 9-слаба оценка, разбирайте 2. Олееее...усмивката ми отиде по дяволите, не че е фатално, но моето дете знае АЕ. Завърш с 6 мин. година, лятото говори и американец му каза, че се справя отлично....какво стана по ягодите.
Излиза учителката и аз след нея, така и така майката на А. съм, този със слабата оценка. Тя се ококори и каза, как слаба, А. има 5,50. Нали е втори номер, даже погледна в тефтера...как втори, девети е, казах аз..е не бил девети. Като в този момент осъзнавам, че в Школо пише АИ9...и тази девятка е за 9 клас, а не за девети номер.
Първа двойка, но за майката;)

# 349
Ти добре че не си се прибрала вкъщи да вдигнеш скандала Joy

# 350
Беше първи или втори клас. Двойка по рисуване в Школо. Че целия клас с двойки.
Госпожата класна пробвала да нанесе една и съща оценка на целия клас, да разцъка системата, и забравила да изтрие опита си.
Поне със шестици да беше пробвала. Joy

# 351
  • София-Младост
Ти добре че не си се прибрала вкъщи да вдигнеш скандала Joy
О, моля те... съвременна жена съм аз, веднага в месинджър му писах че има двойка;)
И после така между другото го попитах кой номер е, девети ли...при което ми отговори "е как девети бе мамо, втори номер съм". Ами да ми е казал. А и е дъвчил дъвка в час, така че "карането" ми се брои за валидно Simple Smile))

# 352
  • София
Само да ви кажа, че когато искате да преместите чучура на мивката, няма как да хванете струята. Пробвах 2 пъти 😣

Коригирам😂

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 08:34 от slyncet0

# 353
  • София-Младост
Само да ви кажа, че когато искате да преместите чучура на мивката, няма как да хванете статията. Пробвах 2 пъти 😣
Статията?
Или може би струята...

# 354
И котаракът ми, като пие вода от чучура, се опитва с лапа да придърпа към себе си струята, да му е по-удобно. Верно не става.

# 355
Отивам днес да гласувам, вадя личната карта и изведнъж зацепвам,  че е вече е  изтекла, а миналата седмица трябваше да си взема новата, но съм забравила.
Лелката, взема картончето от районното, и изчезна. Връща си и ми вика, че паспортна служба  ме очакват, да си взема картата.
Викам си " Брей, тия за един глас цялото районно ще отворят у неделя " 😄
А тя : Не, госпожо, то работи, заради изборите.
Айде дотам, после обратно да гласувам  и накрая ....То няма за кой бе.

Последна редакция: нд, 02 окт 2022, 20:12 от happy doc

# 356
И аз с история от изборите. Дъщеря ми гласува за първи път. Много се притесняваше и се подготви. Вкъщи гледа клипа как се гласува с машина, всичко обмисли стъпка по стъпка, мислеше, че няма нещо, което да я изненада.
Аз бях след нея, стоя си пред вратата. Когато стана готова, извикаха мен и се засекохме пред бюрото на служителите, благодарение на което станах пряк свидетел на следното. Човекът, който подава листовете за подпис ѝ показва къде да се подпише. Тя вижда, че е наобратно и се зачуди какво да прави! Първо започна да се подписва обратно, т.е. така че посоката да е като на напечатания текст. Вижда, че няма да стане и тръгна да обикаля бюрото, за да застане от неговата страна. Той от своя страна се стресна и набързо обърна списъка Laughing
След това жената до него забелязва, че сме с еднакви фамилии и ѝ казва - "Вие сте нашето бъдеще! Сама ли реши да гласуваш или майка ти и баща ти те накараха?". Тя пък взе, че се спече тотално, стои и мълчи. Разказах как винаги идва с нас от много малка и винаги е искала и тя да гласува. Чак тогава продума, че никой не я карал.
После ѝ викам - недей така, бе, дете, ще си помислят, че насила сме те домъкнали Joy

А иначе, вчера осъзнах, че съм си забравила пина на картата. Обичайно я използвам за онлайн плащания, а физически плащам с друга, която се води на името на мъжа ми, затова от месеци не ми се е налагало да го набирам. Имам подозрения за 2 комбинации, утре ще ги изпробвам. Стискайте палци!

# 357
И аз днес, за срам и позор, си обърках секцията. Като се има предвид колко пъти съм била в изборна комисия. Вече щяха да ме дописват, добре че и те се осъзнаха.

# 358
Като тренда в Тик Ток - Ако се мислите за глупави сетете се за мен, която...
Сякаш преди по често ми се случваха някакви издънки, а и вече свикнах да живея с мисълта, че съм разсеян човечец.
Миналата седмица купих някои неща от мола и тръгвайки си започнах да си мисля какво и защо купих, с колко пари оставам и вместо да вървя към изхода влизам си в някакъв детски магазин насреща. Човекът на входа "Добър деен! 🙂" И аз "Оп извинете! Не съм за тука обърках се.
Иначе от няколко месеца до нас се строи къща, която тия дни чак разбрах, че това са приятели на бившия ми/които и аз добре познавам и уважавам/. Иначе хиляда пъти минавам от там с кучето, виждам че има хора с периферното и си се размотавам като разпасана кобила със слушалки на ушите, домашни чехлички и си говоря сама или викам на кучето. Те хората сигурно от далече ме виждат и се чудят това същия човек ли съм. 😃

# 359
  • София
Влезнах в асансьора . Срещу вратата на стената има огледало. Веднага фиксирах стърчащи кичури коса, които трябваше да пооправя, нищо, че си отивах вкъщи. Естествено не натиснах копчето на асансьора, но и не обърнах особено внимание, че не се движи. Имах по-важна задача все пак. Grin В следващия момент вратата се отвори и зад мен в огледалото съзрях учудената физиономия на един съсед. След кратък момент на мисли, преминаващи през главата му просто махна с ръка и реши, че няма нужда да ме пита какво правя в стоящ на етажа асансьор - огледалото дава всички отговори. Е, почти всички - съседът ме помоли само да потвърдя правилно ли си спомня на кой етаж живея и след утвърдителен отговор натисна копчето вместо мен.

Общи условия

Активация на акаунт