Някакъв треторазряден италиански сайт пуска промо статия във фейсбук за младия рапър Франческо Дурак и новото му видео, дето било смела социална критика.
Пускам го аз за няколко секунди - то едно пишлеме мънка, някакви тъпотии реди, не се търпи ни да се слуша, ни да се гледа. Викам си, абе тоя социален критик, къде е тръгнал с този дурашки псведоним, я аз да го светна, че ще има да бере срам на Евровизия
))) и написах отдолу коментар, че псевдонимът му всъщност означава ГЛУПАК и по-добре да го смени.
Да, ама какъв рапър и социален критик (италиански) е това, ако под първата статия в кариерата му не дебне цялата му рода!!! Ейййй, като ми скочиха разни лели, сестри, братовчеди и браточедки да ме плюят! Оказа се, че Дурак е производно (съкращение) на фамилното име на тази звезда и реално цялата рода са Дурак. Така ги засегнах всичките, разказаха ми играта после, нямаха свършване тия роднини.

В следващия момент вратата се отвори и зад мен в огледалото съзрях учудената физиономия на един съсед. След кратък момент на мисли, преминаващи през главата му просто махна с ръка и реши, че няма нужда да ме пита какво правя в стоящ на етажа асансьор - огледалото дава всички отговори. Е, почти всички - съседът ме помоли само да потвърдя правилно ли си спомня на кой етаж живея и след утвърдителен отговор натисна копчето вместо мен.