WIZZAIR - 42

• 41 338
  • 775
  •   2
Отговори
# 180
Ние предпочитаме 10 кг чекиран багаж. Най-вече заради течностите, а и комфортът при пътуване

# 181
Излишно забавяне е да чекираш и да изчакваш на излизане 10 кг багаж. Да не говорим в какъв вид излиза чекирания куфар понякога. Течностите - ок, но комфорт на пътуване в какъв смисъл? Аз предпочитам да не чекирам и да ми е над главата.

# 182
# 183
Докато слезете от самолета и изчакате опашките на паспортния контрол, багажа е излязъл на лентата.
Комфортът е да не се бутам на борда с чанти и куфари, а да пътувам спокойно.
Истина е, че мятат куфарите в багажното. Въпрос на личен избор.

# 184
  • София
Здравейте, дали се очаква да пуснат намаления за Коледа?

# 185
Поне 3-4 намаления ще има до Коледа.

# 186
Всяка седмица пускат намаления. Имаш предвид... промоционалният период да е около Коледа или периодът на пътуване да е около Коледа? Второто е почти невъзможно. Тогава самолетите са пълни, а цените доста високи. Авиокомпаниите нямат проблем със запълване на местата по тези празници Wink

# 187
  • София
Скрит текст:
Докато слезете от самолета и изчакате опашките на паспортния контрол, багажа е излязъл на лентата.
Комфортът е да не се бутам на борда с чанти и куфари, а да пътувам спокойно.
Истина е, че мятат куфарите в багажното. Въпрос на личен избор.
И понякога ги пребъркват. Sad Дори да няма ценни вещи, които да откраднат, стига ми да знам, че някой ми е ровил в багажа и е пипал вещите ми. Sad И изобщо нямам предвид официалните власти. Те оставят бележка, когато са отваряли багажа.

# 188
  • Германия
Някой случайно да знае, дали на Т1 имат от тези етикети със символ "чупливо"?

# 189
Президентът на Уизеър Робърт Кери: Българският пазар е един от най-пълно възстановените след COVID-19

- Нискотарифната авиокомпания е "гладна" за кабинен екипаж, търси хора и в България.
- "Уиз еър" има добри взаимоотношения с концесионера на летище София.
- Авиокомпанията се стреми да не прехвърля изцяло върху клиентите тежестта от скъпите горива.
- Най-големият проблем през това лято по летищата бяха ръководствата на въздушното движение.
- Войната в Украйна не е повод за "Уиз еър" да се изтегли от руския пазар.

ЦЯЛАТА СТАТИЯ

# 190
Здравейте, при закупуването на билет за пътуване, имах право да избера място, на което ще стоя. Когато си гледам резервацията ми дава възможност да видя плана на самолета с възможност за промяна на мястото, тази услуга безплатна ли е, да си смениш мястото и докога е възможно да се направи? Докато не съм се чекирала?

# 191
Нова услуга ще е налична по време на полет - Text&Fly.

# 192
  • Германия
Здравейте, при закупуването на билет за пътуване, имах право да избера място, на което ще стоя. Когато си гледам резервацията ми дава възможност да видя плана на самолета с възможност за промяна на мястото, тази услуга безплатна ли е, да си смениш мястото и докога е възможно да се направи? Докато не съм се чекирала?
Може да се смени и след чекирането, поне на мен ми стои като опция, въпреки, че имам вече място.

# 193
Първи полет на Уизеър от Украйна след началото на войната (Лвов-Катовице)

Цялата статия

# 194
Здравейте,
При пътуване на 17г. "дете"  без придружител, Wizz изискват ли някакви декларации от родители или някакви други документи относно пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт