WIZZAIR - 42

• 40 365
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Каква е цената, която предлага Уиз? За 7 евро има автобус от летище Чампино до Термини. Автобусите са през 30 мин.

За 22лв ми предлага транспорт отиване и връщане в Рим.
Мисля че си е ок.

Идеята ми е че търся най бърз транспорт, а не най евтин.

# 661
Някой да е ползвал Lounge запазен през сайта на Уизеър? Как се процедира? Запазих за летището в Барселона
През приложението на wizz ли го запазихте?

# 662
  • Sofia
Бясна съм им на Wizz! Отмениха полет и то точно в рамките на допустимото по директивата - на 15 ия ден. Алтернативната дата, която ми предлагат е за 6- ти за когато са ми билетите за връщане всъщност. Предишната пък е твърде рано…Три билета, организирани мероприятия, запазени часове…два от трите билета ги купих вечерта, а на другия ден отмениха полета… 🙁
Има ли и други пътуващи с този отменен полет?
Трудно ще отговори някой без да е ясна дестинацията.
Да, мой пропуск.
Базел-Мюлуз-Фрайбург е полета. Ще летим с Раян до Баден-Баден. Лошото е, че полета е на обяд и след това още двеста километра до Базел…губим цялата събота…:(

# 663
А няма ли до Женева и после с влак до Базел? Макар че влаковете са скъпи. До Базел най-близо е Цюрих, но дотам билетите винаги са били скъпи (по спомен  Swiss air и България еър)

# 664
Каква е цената, която предлага Уиз? За 7 евро има автобус от летище Чампино до Термини. Автобусите са през 30 мин.

За 22лв ми предлага транспорт отиване и връщане в Рим.
Мисля че си е ок.

Идеята ми е че търся най бърз транспорт, а не най евтин.
Този трансфер не си мислете, че е частен само за Вас за тези пари. По всяка вероятност са същите автобуси, които
пътуват до центъра. Преди време бях проверявала и трансферите ги изпълняваха Ситбус шатъл.
Най-бързо е с такси щом не търсите евтино.

# 665
  • Sofia
А няма ли до Женева и после с влак до Базел? Макар че влаковете са скъпи. До Базел най-близо е Цюрих, но дотам билетите винаги са били скъпи (по спомен  Swiss air и България еър)

Над 400 лева бяха билетите на България Ер до Цюрих.. аз и двете ми момчета, става твърде прекалено. До Баден-Баден взех билети на по 86 евро.

# 666
Здравейте!

Имам следното питане. Мога ли да напаравя online две отделни резервации за един и същи полет и дата, но едната да е за мен и малкото ми дете,  а в другата да са включени мъжът ми и по-голямото ми дете?Simple Smile . Забелязах, че има разлика в цената, когато правя резервация за 4-мата заедно (по-скъпо е) и ако сме отделно по двама.
Не е нещо фрапиращо, само 88 лева разлика, но се зачудих .. Simple Smile

# 667
Може, но:
Ако имате Wizz Discount Club, ще може да го ползвате само веднъж на резервацията, в която пътник е "собственикът" на членството. Резервацията на другите двама ще е без членство. Освен ако случайно и двамата родители нямат отделно членство.

Допълвам: Ако все още нямате членство, купуването му при резервацията на билетите за четирима, най-вероятно ще се изплати още с първото ви пътуване.

# 668
  • София
При налични две места на по-ниска цена и следващите две на по-висока, алгоритъмът на купуване продава и 4-те билета на по-високата цена.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 19:34 от bubanka

# 669
# 670
Малее, какви са тия цени от по 400 лв за последните две седмици на годината! Гледам до Мадрид. Други години не е било такова нещо... Open Mouth Септември месец, като ги гледах, бяха по стотина лева. Сега, ноември - 400 лв.

# 671
Малее, какви са тия цени от по 400 лв за последните две седмици на годината! Гледам до Мадрид. Други години не е било такова нещо... Open Mouth Септември месец, като ги гледах, бяха по стотина лева. Сега, ноември - 400 лв.
Ами хайде, де, постоянно споменавате как цените до Испания били супер евтини. От няколко месеца следя за там различни дестинации, няма двойни цени, всичко тройно Rolling Eyes

# 672
И аз следя. В момента лоукоста хич не е лоу, и въпреки това пак Wiz са по-ниски от всички останали. Изключвам разни с посредници, че ми се струва сложно и по-рисково.

# 673
  • София
И аз следя. В момента лоукоста хич не е лоу, и въпреки това пак Wiz са по-ниски от всички останали. Изключвам разни с посредници, че ми се струва сложно и по-рисково.
Не бих генерализирал. За конкретен маршрут, конкретна дата и момент на покупката / проверката може и да са. За моите маршрути наскоро, както и за бъдещи такива, Раянеър дават по-добра цена.
И за лоу / не лоу виж цени на другите компании и пак ще ти дойде лоу, дори да не е 9, 19 или 29 евро.
Произволна дата София - Берлин с Раян и флекси е 123 евро. Същата дата с България Еър флекс е 310 евро.

# 674
Малее, какви са тия цени от по 400 лв за последните две седмици на годината
Ако следите често и от години... щяхте да сте видели и цени по над 400 евро на посока. В последните 2 седмици от годината е така. И има логика. Все пак са ваканции, Коледа, Нова година, хората пътуват.

Общи условия

Активация на акаунт