WIZZAIR - 42

• 40 376
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
В профила на Уиз съм се писала с бащино име и съответно така ми се маркира билетът. Дали ще има проблем, че не пише фамилията? Все пак в личната карта са и двете имена, нямат грешка при изписването, но да не се окаже един вид несъответствие и да направят проблем!?!
Най-добре им се обадете по телефона.

# 646
мисля, че няма знаение, ако имената ги има в паспорта.
Като има 5-6 имена избирам две и готово

# 647
Здравейте, при отменен полет на 21.10 имах закупени места,които не се прехвърлиха за новия полет,а останаха като надплатена сума. Попитах Уиз служителка на летището и тя ми отговори,че са наредени обратно по картата,с която е извършено плащането. Има ли някой представа,колко време отнема,че вече ще стане месец и порите още ги няма? Да чакам ли още или да им звъня?

# 648
# 649
  • Mediterraneo
В профила на Уиз съм се писала с бащино име и съответно така ми се маркира билетът. Дали ще има проблем, че не пише фамилията? Все пак в личната карта са и двете имена, нямат грешка при изписването, но да не се окаже един вид несъответствие и да направят проблем!?!
Най-добре им се обадете по телефона.

Няма смисъл, няма да има проблем.

# 650
Здравейте, отдавна не съм летяла с wizz.
Има ли още вариант без да се плаща място?
При резервацията иска избор на място, но всички са платени. Имам спомен, че ако не се закупят се дава място на случаен принцип.
Ако разбирам правилно единствения “недостатък” е, че check in може да се направи едва 48 часа преди полета. Дали тогава няма да поискат да се платят места?

# 651
може и без да плащате места, дават случайни

# 652
  • Sofia
Бясна съм им на Wizz! Отмениха полет и то точно в рамките на допустимото по директивата - на 15 ия ден. Алтернативната дата, която ми предлагат е за 6- ти за когато са ми билетите за връщане всъщност. Предишната пък е твърде рано…Три билета, организирани мероприятия, запазени часове…два от трите билета ги купих вечерта, а на другия ден отмениха полета… 🙁
Има ли и други пътуващи с този отменен полет?

# 653
  • София
Бясна съм им на Wizz! Отмениха полет и то точно в рамките на допустимото по директивата - на 15 ия ден. Алтернативната дата, която ми предлагат е за 6- ти за когато са ми билетите за връщане всъщност. Предишната пък е твърде рано…Три билета, организирани мероприятия, запазени часове…два от трите билета ги купих вечерта, а на другия ден отмениха полета… 🙁
Има ли и други пътуващи с този отменен полет?
Трудно ще отговори някой без да е ясна дестинацията.

# 654
Няма ли друг начин да се доберете до дестинацията? С райън или ако е криво-ляво близо - до друго летище и с наземен транспорт.

# 655
  • Варна
Много неприятно като отменят полети. Септември месец при нас стана същото . Наложи се да летим от Букурещ и удоволствието ни струваше близо 1000лв. за трима. Обратния полет си го ползвахме.

# 656
Някой ползвал ли е трансфера който предлага уиз от летището до Централна част  на града?
Мисля да го ползвам за Рим, цената е изгодна. 
Въпроса е обаче бави ли се от летището посока града...и после колко по рано те взима за полета наобратно?
Или къде мога да прочета за условията.

# 657
Каква е цената, която предлага Уиз? За 7 евро има автобус от летище Чампино до Термини. Автобусите са през 30 мин.

# 658
  • София
А за 1,50 евро пътувате с градски транспорт от Чампино до центъра. Wink

# 659
Някой да е ползвал Lounge запазен през сайта на Уизеър? Как се процедира? Запазих за летището в Барселона

Общи условия

Активация на акаунт