WIZZAIR - 42

• 40 384
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ще пътувам само с ръчен багаж. Имам въпрос-може ли да си сложа в него лекарства които пия редовно - за кръвно
И дали може да сложа стек цигари, които не са закупени от летището
Най важно ми е за лекарствата.
Благодаря
Може лекарства, може и стек цигари.

# 631
  • София
За цигари проверявайте конкретно за държавата. Всяка има право еднолично да реши по-малко количество за внос, спрямо разрешеното от ЕС.

# 632
За цигари проверявайте конкретно за държавата. Всяка има право еднолично да реши по-малко количество за внос, спрямо разрешеното от ЕС.
Къде мога да проверя

# 633
сайта на митниците на държавата
примерно с гугъл customs France tobacco products allowance

# 634
Здравейте!Имам платен чекиран багаж 20 кг.Куфарът ми е от големите (75 височина горе-долу).Важи ли тук правилото -сбор от височина,дължина и широчина да е 158 см,че аз ги минавам?

# 635
Не, гледат теглото. Аз имам голям куфар, който ползвам за 20, 26 и 30кг

# 636
Здравейте!Имам платен чекиран багаж 20 кг.Куфарът ми е от големите (75 височина горе-долу).Важи ли тук правилото -сбор от височина,дължина и широчина да е 158 см,че аз ги минавам?

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/putnicheska-info … D0%B3%D0%B0%D0%B6

Никога никой не ми е мерил габаритите на чекирания багаж. Ако теглото е до 20 кг, не мисля, че ще имате проблем.

# 637
Благодаря!Бъдете здрави!

# 638
Искам да взема билети за две конкретни дестинации в периода на ваканциите на децата догодина. Има доста време дотогава. Засега цените са относително високи, чудя се дали има шанс да се променят? Спомням си, че според коментари тук цените са по-изгодни около 3 месеца преди полета. Така ли е или се бъркам? Има ли шанс да се променят в моя полза 😉?

# 639
Няма как някой да ви каже, че със сигурност ще се променят цените във ваша полза или не. Авиокомпанията определя цените според търсенето, което е нормално, като включително се има предвид и празници, уикенди и дори ваканциите на децата.

# 640
  • До морето
Здравейте, скоро някой да е летял от Валенсия? Приемат ли бордни карти на телефона или трябва да търся къде да принитирам?

# 641
Няма смисъл да принтирате.
Бордната карта на телефон.

# 642
  • До морето
Няма смисъл да принтирате.
Бордната карта на телефон.

Благодаря. За първи път ми се случва да пише, че трябва да е принтирана, но и за първи път ще летя от Валенсия,та се шашнах!

# 643
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Къде мога да проверя
За Франция конкретно може до 1 стек цигари.
https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F804/person … =&quest0=0&quest=

# 644
В профила на Уиз съм се писала с бащино име и съответно така ми се маркира билетът. Дали ще има проблем, че не пише фамилията? Все пак в личната карта са и двете имена, нямат грешка при изписването, но да не се окаже един вид несъответствие и да направят проблем!?!

Общи условия

Активация на акаунт