ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 53 532
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
претеглих се, много съм дебела 😢

В2022 браво на теб 🌷

Глупости говориш!Видях снимка от фитнеса преди 10 дни, дори ми се видя отслабнала.
Днес 30 минути кардио и 5 серии по 20 повторения на страна
 руско усукване с диск 15 кг.По обяд ще отметна и ден 8 от Iron.
След малко ще закуся извара Пилос с три лъжици трици, за обяд ще е свинска пържола на скара, а за вечеря омлет с домашните яйца, които ми донесе татко.Ще гледам интервала от 5 часа да го спазя и вечерята да е 18.00 часа.

Спорен ден на всички!

# 346
  • France
Чудя се дали да се тегля днес. Имам лошо предчувствие.

# 347
Philomena, siska и Herzen, вие сте си слаби и гоните висоти в отслабването и формата. Simple Smile Евала!

Аз сега реших да стана 64 трайно, после ще видим.

# 348
мда, с тесни черни дрехи....
и аз си мислех че съм отслабнала, ама не, 65 каза кантара 😭😭😭
освен да мина само на протеинов шейк, охххх ще се гръмна вече

Чудя се дали да се тегля днес. Имам лошо предчувствие.
недей, само ще си развалиш настроението

# 349
Аз пък си живея с усещане за победа всеки ден, откак слязох под 70 Simple Smile

# 350
Днес 700гр надолу и МЦ.
Този месец вече ако не видя заветната 6ца ще се гръмна.

# 351
Днес 700гр надолу и МЦ.
Този месец вече ако не видя заветната 6ца ще се гръмна.

ще стане, не губи кураж. При всеки, който е бил на режим, диета и т.н. е имало трудни моменти.
Ако искаш съвет, поставяй си малки цели и стъпка по стъпка ги преследвай.
Всеки резултат ще ти носи удовлетворение. После малко почивка и отново нататък.
Simple Smile ... и при мен на моменти е трудно, изкушения  има, понякога се поддавам, друг път, организмът ми иска повече здравословна храна: зеленчуци и плодове и постепенно резултатът се получава.
Успех!

# 352
Здравейте! Grinning
 Днес се премерих и вече съм -17кг. Много съм доволна и целта ми е до 4-ти ноември да станат общо -20кг. Grinning Ще пиша тогава, живот и здраве, да се отчета.
 Пожелавам ви успех и приятна вечер на всички!

# 353
  • 2860 км северно от Екватора
Как смятате калориите на сушито.
Мъжа ми ме излъга че било диетично, да си хапна. И се напрасках със суши...срам не срам.
После ми обяснява, че нямало дебела японка. Аз днес грухтя.

Херци, на твоите кила съм...а бяхме под 60 неотдавна.  Мрън.

# 354
Аз вечерям два вида пълнени гъби - едните с топено сирене, другите с по малко пилешко роле и моцарела. За цяла тавичка гъби отиват едно дебело резенче филе около 40 гр, 80 гр. топено сирене и малко моцарела. Не че всичките ще ги изям, но калориите им са малко. Много ми допада за вечеря.

# 355
  • Велико Търново
Да дам отчета за седмицата-"700 грама", задала съм си по 0,5 кг. седмично.Последните две вечери храната не беше придвидената, едната вечер беше извара +ябълка зелена, а другата ядох фъстъци/много ми се бяха прияли/.Няма нищо чудно, че вече не ми се яде месо и яйца, толкова дълго време само това ям.
Другото, което знам със сигурност, че трябва да променя е съня.Това ставане години наред между 4.30 и 5.00 часа е нечовешко, знам, че то ме дърпа назад, защото неминуемо огладнявам много повече, но телешката ми глава не се дава на разума.Сега съм отпуска и пак ще ставам рано, но след като заминат всички ще лягам и ще си доспивам и другата събота ще отчета резултат.
Вчера купих едно пакетирано прошуто, което изобщо не ми хареса и никой няма да го яде от другите в семейството, и за да не го хвърлям го смесих с 9 яйца и го изпекох.Днес това ще ям и за трите хранения.Калориите приблизително са 1400.  Сега ще отметна и Iron 10, и след това ще обядвам.Днес ще съм само с една тренировка и една нова чанта за мотивация!

# 356
Спад в теглото и при мен, но като погледна...за 3месеца съм свалила 3кг...хаха.
А дано се задържи така тенденцията и този месец вече да видя 6цата.

# 357
Дано!

Днес ден не ям (за обяд само ябълка), защото довечера сме на купон. Няма да пия и вино, защото се налага да шофирам. Очаквам скоро да ми поникнат и крилцата Simple Smile

# 358
  • Велико Търново
Спад в теглото и при мен, но като погледна...за 3месеца съм свалила 3кг...хаха.
А дано се задържи така тенденцията и този месец вече да видя 6цата.

Идеално, като по учебник!Килограм на месец е идеално за трайно отслабване.
Бързите резултати не винаги са по-добрия вариант.
Аз не искам много да си признавам, но май съм много доволна, че намерих варианта да ям много и да държа едни килограми.Гола естествено не се харесвам, но само мъжа ми ме вижда, а той все ме харесва и като бях 86 кг. пак.
Малката ми цел/да се чете за идните месеци до декември/ е да падна под 60 кг.Предусещам, обаче че и бездруго слабото ми лице ще стане още по-слабо и увиснало, а и това не искам.Годините не прощават!

# 359
Аз вариант да ям много и да слабея нямам. Усвоих изкуството да ям малко, но истинска храна, без джънк. Сега ми се струва, че преди съм яла по 3000 калории дневно, честно.

Общи условия

Активация на акаунт