ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 53 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Привет от мен! Grinning
 Да се отчета за месеца: -5,1кг. (общо -21,4кг.), с което мога да се похваля, че си изпълних целта да сваля общо 20кг. до днес Grinning
 Новата ми цел е до 31-ви декември да падна под 120кг. (в момента съм 125,1кг.). Като цяло хапвам на обяд и на вечеря салати и си готвя различни манджи вкъщи Grinning

# 451
Момичета, вмъквам се в темата за да попитам,искам да заменя традиционното олио и да готвя вкъщи с по полезна мазнина, можете ли да ми кажете за печене предимно на около 200-220 градуса какво използвате?
Харесала съм сусамово и тиквено масло, днес видях и някакво олио от гроздови семки, тъй като чета, че екстра върджина-зехтин, не се препоръчва за готвене на висока температура.

# 452
gabito852, браво! Желая ти да стигнеш тези кг. които искаш!

# 453
Момичета, вмъквам се в темата за да попитам,искам да заменя традиционното олио и да готвя вкъщи с по полезна мазнина, можете ли да ми кажете за печене предимно на около 200-220 градуса какво използвате?
Харесала съм сусамово и тиквено масло, днес видях и някакво олио от гроздови семки, тъй като чета, че екстра върджина-зехтин, не се препоръчва за готвене на висока температура.

За печене не използвам нищо допълнително..
Иначе ползвам зехтин и кокосово олио.

Сусамовото олио има много специфичен аромат, подходящо е за корейска кухня, иначе не мисля.

Габи, браво на теб! Само така!

# 454
габи, чудесен резултат, продължавай напред все така.

Аз нямам с какво да се похваля, едно и също при мен. Застой и 1кг нагоре, надолу. Simple Smile За пореден месец е това.

# 455
браво, габи, успех и все надолу да върви кантарът 🌷

и аз задържам, кашкаваленото роле обърка вчера нещата, днес - протеинов шейк, бадеми и пилешко бутче

# 456
Много ви благодаря за милите думи Heart Определено е по-лесно, когато има такава тема за подкрепа! Пожелавам на всички успехи и не се отказвайте, ще станат нещата! Blush

# 457
Страхотни резултати Габи, браво. Аз винаги съм се чудила на тази мярка -110 от височината. Аз съм 148см, 38 кг ли трябва да стана 😂 Веднъж преди да забременея бях 47-48 и бях добре, може би на 45кг ще съм супер

# 458
тъй като аз го написах това за -110,, ще ти отговоря с BMII калкулатор Simple Smile
здравословно  е от 40.5кг до 54.8

# 459
Здравейте и от мен!
Една седмица на Дюкан, първият килограм падна! Още поне десет. Simple Smile
Обаче ММ е демотиватор, предлага вино и сладолед, отделно ми повтаря да не "развалям хубавата жена". 😬

# 460
Мъжете винаги демотивират! Simple Smile И моят все повтаряше как ме харесвал всякак. (Аз не му вярвам, но не споря).

# 461
  • Пловдив
И моят винаги ми е казвал, че не му пречи, че съм дебеличка, но като свалих 20 кг. стана ясно, че ме предпочита по-слаба. Рязко му се повиши интереса към мен. 😄

Иначе, аз отново се отпуснах, но от утре ще гледам да съм по-стриктна, че идват празници и тогава не знам какво ще става, ако не взема мерки навреме.

# 462
На мен не ми влияе толкова делник / празник. Само опитвам, не ям по много от нищо.

Свикнах ако ми се дояде сладко, да хапвам кисело мляко отгоре с нарязани плодове - ягоди, боровинки, каквото има. Полезно, наистина вкусно и ниско калорично Simple Smile И децата се научиха да ядат същото покрай мен.

# 463
Нищо при мен, пълен застой и това си е.
Плановете ми до декември да сваля Х килограми...май ще си останат само планове. Ама да видим.

Довечера мисля да варя яйца и няколко дни да карам на яйца със зелена салата

# 464
Essential, скачай в моното днес със мен и Херцен. 🍻🙂

Общи условия

Активация на акаунт