ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 53 040
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Имам си цикъл,а инсъм на 47г

# 436
  • France
Извинявай тогава Blush

# 437
Ха няма проблем търся причините и аз

# 438
Имам си цикъл,а инсъм на 47г
Проклета възраст е това, след седмица ще навърша 47г, и на съвсем друг левъл са нещата вече. Хем тренирам, но храната задължително трябва да е без захар, пшеница, млечни, какгго и контрол над количествата.

# 439
Намесвам се само да кажа, че ям всичко, но наистина стриктно си следя количествата и отслабнах яко (на 49 год.). Ям си шоколад, ориз, хляб, всичко, но по 50 - 70 грама примерно - меря си ги. Наистина може да се слабее, но количеството е от най-голямо значение. Работи! (Само да кажа, че не съм с цел да стана с поднормено тегло,. Целта ми беше нормално, за по-ниски кг не давам съвети).

# 440
да де, ама ‘нормални’ е въпрос на гледна точка
за мен е Н - 110
айде и на минус 105 се харесвам

Дез, гледах ти снимките в друга тема, фешън стар си за мен, безупречен вкус 😍
е, на летни кг е друго, ама водим битката нон стоп

аз съм на бясно кето и глад, - 3 кг за две седмици, но сега е МЦ, след него ще се мъча няколко дни на протеинов шейк
до 15.11 трябва да съм 60 кила
днес е сьомга
утре блек ангъсите от лидл (на промоция са Simple Smile )
ами да кажа ‘хау!’ по Дез 😛

# 441
За мен е минус 100 - аз съм 165 и се харесвам прекрасно на 65. Това е едно нормално тегло според всички калкулатори, нали? В момента съм даже 64, но не знам дали не е временно. Знам, че за някои и това е много, но всеки си има право да знае как се чувства Simple Smile Бях 73 и доста окръглена. Сега съм ОК и нямам за цел да стана 55, понеже не искам. Хората сме различни Simple Smile

# 442
Би, аз съм 160 и 60 са ми много
имам широки рамене и всичко качвам на гръб и корем
ама да, всеки си гони целите

# 443
Аз съм на 49 и това ми е снимка от днес:

После ще я махна:

Накъде повече? Това да задържа, друго не искам Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 21:18 от B2022

# 444
супер си 😍
така като те гледам си с моята конструкция, съвсем малко съм по- малка на години, ама аз искам още малко надолу от гръб, ц**и и корем
нищо де… апетита идва с яденето, може и на теб да ти те прииска още малко надолу
вече знаеш колко облекчаващо идва всеки свален кг на тялото
разхождам мама по доктори, казват, че  всеки кг тежи колкото 10 на ставите, за мен това е стимул
над 60 вдигам кръвно, а съм пушач и алкохолик Laughing

охххх, забравих да кажа, колко ти завиждам за морето  😍

# 445
Бюста  ми си намаля откак отслабнах - видимо Simple Smile Иска ми се да сваля още, но не ми е никаква цел. Ако стане - стане, ако не - и така ми е добре. Аз не пуша, а вино пия само в събота, тоест днес. Наздраве за по-хубави фигури и по-малко кг Simple Smile

# 446
Днес сутринта се теглих...върнах се на теглото от преди 2седвици, тоест най ниското.
Днес обаче съм на село и хапнах стабилно от всичко.
Пуста 6ца...а дано я видя до края на ноември, че вече чак щерката ми се подиграва.

# 447
Herzen, много ти благодаря за милите думи! Flowers Rose
B2022, не успях да те видя. Идеалното тегло е това, на което се чувстваме добре. Щом се чувстваш удобно в кожата си - това е. Явно си готова.

Имам да свалям до 50кг (156см съм) за кой ли път.
Започнах нова тренировъчна програма в петък, трае 6 седмици. Ако свалям 1кг на седмица, ще съм готова, но това е доста агресивно отслабване. По -скоро 0.5кг на седмица го виждам. Ще видим.

Когато съм близо до идеалното тегло, тогава всеки килограм се вижда много ясно и с просто око.

# 448
Браво момичета навсички ,В2022 и аз не можах да те видя.
При мен нищо ново,грам надолу с толкова ограничения и много ходене.
Успех на всички

# 449
втори опит с блекангъсите от лидл
тц, не са за мен
evenfall къде е? Laughing

пия вит. Д, хром и биотин
намалила съм храната, защото глад рядко усещам

Общи условия

Активация на акаунт