ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 53 041
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Херцен, дай лапа Grinning
Много добре изглеждаш.

# 421
  • France
Браво! Аз няма да пиша. Нямам никаква воля.
PS: къде си? Много е красиво.

# 422
тенкююю 😍

Лопушанският манастир е

# 423
  • France
Уау, наистина прекрасно място!

# 424
  • София
Как не разбрахме на тези години, че всеки метаболизъм е различен + заболявания, проблеми с хормони и т.н. Някой няма проблеми с плодова захар и др. Аз съм с ИР и не мога да ги ям на воля, друг на 1200 калории умира от глад - аз не съм от тези. Научих се да си "слушам" организма. Не преяждам никога, но не седя и гладна. Според сезоните мога да ям само месо и яйца, но може и да ми се гади от тях и да наблягам на салати. Боря непрекъснато едни 2-4 кг., но съм почти на 46 и хич не е лесно. От 3г. не съм влезнала в залата, а си плащам ежемесечно, но пуст мързел в комбинация с много стрес и работа. Намирам си оправдания само...Основно искам да кажа, че няма как да се мерим една с друга и коментари как някой не се е гътнал с малко калории, а друг яде кат откАчен и слабее, са ненужни.

# 425
Аз нямам с какво да се похваля. Цикля на едни килограми отново и това си е.
Въртя един килограм нагоре, надолу.
Тази седмица ядох доста...пих и ракия вечер след работа.
Ами...и на 1200 и на 1700 ккл...все същото при мен.

# 426
Херц, прекрасна си, а местата които посещаваш - магически.

И аз на 1200ккал ще свалям, ама пуста лакомия, все нещо ще хапна с чаша винце и ето ти ги 1800...а над 2000 качвам.

# 427
Знам, знам, днес и за мен ще има винце и калориите ще са ми 1700 - 1800 поне някъде, в събота му отпускам края Simple Smile

# 428
Браво за постиженията,
Аз мисля от утре да правя по-сериозно интервално хранене,но този път по време на фастването   без мляко в кафето(както до сега 4г и работеше този вариант) и или чист чай,и в прозореца за хранене малко по-засищаща храна,а не както до сега пък да видим дали ще има резултат.
Вече втори уикенд не правя мръсен ден.
Успех на всички ни
Херц,какъв фаст направи-24ч глад или без едно ядене и как успя да озаптиш глада момиче?

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 07:39 от strawberry0302

# 429
Здравейте,

Аз си постигнах трайно желаните 65 кг и сега цел ще ми е да ги опазя. Мисля да разнообразя храненето, но в рамките пак на 1200 калории форевър. Ще пиша след няколко месеца как се развиват при мен нещата откъм кг. Желая много постоянство и успех на всички!

# 430
Привет, момичета. Успешна нова седмица!
Аз бях на антибиотик 10 дни и ядох всевъзможни боклуци ... Да ме пита някой защо Angry Днес отчитам+1,5кг.
Вярвам, че бързо ще ги изчистя, но вместо този плюс можех да отчета минус или поне 0 Rolling Eyes
Нищо де. От днес съм пак на работа, ще имам повече движение и всичко ще си дойде на мястото Simple Smile

# 431
Аз се отчитам след стрес покрай боледуване на детето. От 59 вече съм 55. Сега се храня здравословно и не ям като преди в огромни количества какво ли не.

# 432
вече съм 54 кг., това са кг ми преди пандемията, доволна съм. Но, целта ми е да съм около 52 кг. Свалям мерките на ханша повече, отколкото на талията, бюстът засега се запази като мерки.
Ще видим!

# 433
Идвам да помрънкам,при мен вече три седмици съм на строго интервално хранене,не правя мръсен ден и кг всеки ден се покачват,корема ми се изду,усещам тежест в корема и в гърдите.
Моята гинеколожка е и ендокрино,но има час чак за края на декември,взех го,ще видя преди това с джипито какво ще каже.
Отчайващо е с толкова ограничения и толкова много ходя сега вече съм трайно +4кг
Чудя се дали да не хапне нещо”мръсно” да разбутам метаболизма или на еднодневно хранене ли да мина не знам вече.

# 434
  • France
Да не си бременна?

Общи условия

Активация на акаунт