ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 110

• 52 490
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро! Минавам да ви усмихна с нещо сутрешно:

Само аз ли изпуснах Ния? Confused
Сиска, то колко по-хард режими от твоите? За пореден път, безкрайни адмирации! Но, като човек с проблемна долна част, те разбирам повече от прекрасно за какво се бориш и какво може би ти бърка в очите (за последното само предполагам по твои постове, защото не личи на снимките)
Аз в последно време се върнах на студентската диета с повечко кафета и солети на обяд и дава добри резултати. Бих казала какви, но трябва да сменям, или батериите на кантара, или ламината. На една дъска съм 51,на другата съм 52. Така или иначе, има тенденция надолу.

# 166
хаха, вчера по улицата върви един работник срещу мен и хрупа солети
и си помослих ‘ ех, какво й беше на оная диета с пакетчето солети - 30 стинки и си приключил с мисленето какво да изям за да отслабна …’ Laughing

на нещо като моно съм, вчера и днес печено пиле, после яйца, после не знам
без плодове и зеленчуци, за млечни ще видим

# 167
  • Велико Търново
Отчитам вяла тренировка за гръб, но аз през изминалите 15 дни съм работила без почивка, ставала съм рано и с лютеницата се довърших.Просто фактор "възраст" така яко го игнорирам, че не е истина.Чак като се видя до деца- та по снимките си давам сметка, че не трябва.
Скрит текст:

Херц, лошото е, че солетите няма да дават сила, иначе и аз първите пъти отслабвах със "Зрънчо", но то беше преди 25 години и тогава ежедневието ми е било съвсем друго.Така, че пренебрежително ги подминаваме и аз продължавам с телешкото, лошото е, че е доста скъпо, но ще орежа от дуго място.От храна и тренировки не.

evenfall, не си я изпуснала, ние в социалните мрежи я видяхме, но тя е прелест всякак!Млада, хубава и умна жена!

# 168
охххх, аз вчера щях да припадна колко струва печеното пиле Money
като съм го купувала последно за 7.99...

Сиска, тази снимка е за рамка, прекрасни сте Sparkling Heart

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 10:49 от Herzen

# 169
  • Велико Търново
Съфорумка ни снима във Варна, Херц!Благодаря!
О да, а от телешкото половината е вода, не само от телешкото де.Преди 25 години работех в колбасарски цех и преди да експедираме стоката я пълнехме с един пистолет с вода.....

Редактирам си  вчерашния пост-започвам новия месец 61.5.Изводът е, че каквото и да ям, ям много.
Целите за месеца:
да намаля калориите до максимум 1600-1800 в дните с кросфит
да спазвам 5 часовите интервали/8, 13, 18-18.30/
да направя поне 14 дни въртене на въглехидрати, като внимавам зареждането да не стане тъпкане.
Като цяло ми се иска да смъкна поне  2-2,5 кг. за месеца.От месото, яйцата и маслото основно това ям през последния месец лицето ми "свети".Това го бях забелязала и кагото прахид яйчния фаст преди години.Избистря се тена.
Сега тръгвам към залата и днес ще са крака.

Желая ви усмихнат ден!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 05:26 от siska79

# 170
Не знам защо не съм се записала тук, не е като да съм заслабнала и да не ми трябвате вече Grinning

Скоро имах РД, хапнах някое друго парче торта, страхотен подарък беше че не се залепиха за мен.
Успешен месец на всички Simple Smile

# 171
Момичета, тези които сте на протенов режим. Как се отразява на отделителната система?
Аз ако карам само на телешко, здраво ще запека положението....

# 172
Аз нямам проблем, но пък не ям месо.
Като цяло гледам да разнообразявам източниците си на протеин до колкото мога.
Според мен не количеството протеин, а количеството фибри влияе на отделителната система.

# 173
чисто протеинов е здраво спек
високо мазнинен е ок
аз съм с натуралакс, няма как след 3ти ден на пиле
два дни ще съм на яйца с масло, там маслото разкарва, но не и ако яйцата са варени

# 174
Искам да правя протеинови дни, но спек не ме устройва.
Joy

# 175
Момичета, тези които сте на протенов режим. Как се отразява на отделителната система?
Аз ако карам само на телешко, здраво ще запека положението....

Това съм го правила преди около 12-13 години, бях тъкмо тръгнала на фитнес и естествено се метнах първо на това. Ядях буквално само месо и зелена салата, домати, краставици, много рядко (1-2 пъти седмично) друг въглехидрат като ориз, картофи, паста, защото много обичам и не мога съвсем без. Много зле се чувствах, като изключим спеченото положение, нямах достатъчно енергия и бях страшно сънлива. И една такава мудна. Ходих всеки ден на тренировки, резултатите не бяха при мен задоволителни като цяло.

Аз с друг вид тренировки и друг хранителен режим имах 100 пъти по-добри резултати, които дойдоха много по-бързо. Но си ми трябваше време да се науча.

# 176
Със зелена салата, домати, краставици нямам проблем с вецето. Но ако мина само на протеин, както правят някои мацки тук, ще имам нужда от свещички накрая.

# 177
  • Велико Търново
Добро утро!Днес съм отпуск и поспах до 06.45 за мен това е като да съм спала до обед.
Аз нямам проблем с физиологичните нужди, но може би, защото ям и мазнина, а не само чист протеин.Другото може би е това, че пия много вода-между 3 и 4 литра.
 Храната тези три дни не знам каква ще е, но мислим с голяма хубавица, която също отслабва да се въздържаме.За мен съм решила, че няма да смесвам храните.Сега ще избера някоя тренировка за крака и след това ще изям едни бъркани яйца и малко контра филе останали от снощи, и една доза протеин.На обяд ще салата с пържола и за вечеря дано успея да поръчам същото.Все пак сме в Троян, а не в Китай, че да не им опитам местната кухня.Все си мисля, че ще има поражения, но дано са в рамките на допустимото.

Хубав ден на всички!

# 178
Здравейте! Пожелавам минуси на всички, които ги ццелят и задръжка на тези, които са стигнали целта си! Аз се включих 73 кг на 19.08, днес на 02.09 съм 71 кг. Не знам добре ли е, зле ли е. Спазвам само хранителен режим, кати в 2 различни дни имаше поводи и съм хапвала и по малко непозволени храни. По-важното в момента е, че забелязвам изчистване на кожата на лицето, дори изглаждане, чувствам се и по-леко откъм физическо състояние. Тези 2 кг не ми личат най-вероятно, но това забелязвам като промяна, ако падна под 70 и видя 6 отпред тогава ще съм най-щастлива. При мен огромня роля играят млечните, за целта минах на соево прясно мляко за моменти, в които ще консумирам мляко. Сиренето обаче не мога да изключа, ям отвреме-навреме по малко. Не смятам и да го махам, ако бъдем честни. Продължаваме напред, успех на всички Simple Smile

# 179
  • Велико Търново
Привет и от мен!Завърнах се от спа почивката с 100 грама по малко, важното е, че няма плюсове както обикновено правя.Храната в хотела беше по мой вкус, закуска и вечеря.
Днес ще се пробвам на двукратно хранене.Отпочинала съм доволно и закусих стабилно с яйца, масло и малко колбас.От утре ще броя и калории, въпреки Жиронда.На 2000 задържам, на 1200 съм без цикъл, нещо средно между 1400-1800 ще е.Ше въртя въглехидрати за да няма после преяждане.

Редактирам се, че последния пост е мой.
Започвам седмицата на 61.7 кг.Плановете ми този път не са грандиозни, а реалистични.Задала съм си да свалям по 500 грама на седмица и ако това се случи до края на годината ще бъда 53 кг. Аз естествено още на 57 кг. ще спра да искам да свалям, защото в лице ще има само едни големи устни и скули/както казва един приятел-голяма си ми скумрийка/.
Вчера изкарах на двукратно хранене, но бях отпочинала и не съм сигурна дали ще мога да го спазвам като ставам в пет сутринта.
Днес тренировката ще е кросфит преди работа.
Храната я мисля така:
пилешки гърди печени, яйца, масло, един протеин след тренировка.Довечера като се прибера от работа ще я напиша точно и в темата за броене на калории ще се отчета.

Пожелавам ви усмихната и спорна седмица!

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 06:33 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт