На пазар във Варна - тема 70

• 36 496
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Търся мнение за интернет магазин за топ матраци, който е проверен и сигурен. Може и физически магазин, който предлага нестандартни размери. Търся размер 190/140, 188/140

На Чаталджа, след кръстовището с ген. Колев посока бул. Левски от лявата страна. Има магазин Вулкан и след него в блока ( вижда се ясно) магазин за матраци. Имат и каталози. Може там да провериш.

# 481
# 482
  • Под Слънцето
виж маттро.нет.
след първата покупка ми пратиха код за отстъпка , после се възползвах и взех още един за село и дори ми пратиха подарък яка възглавница.
а най-хубавото беше, че исках да ми бъде попълнена гаранционна карта, която е вътре под найлона, та ми пратиха друга с подписи, печат и както си му е редът.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 10:43 от TopsyG

# 483
Някъде да има профилактични прегледи , без конкретна сфера.
Освен тези обявените за гърдите в Св.Марина, там не бих отишла. Мин.год. ноември ходихме в МЦ Младост и имаше неясноти. За тази година да се е чуло нещо... 
Матраци - има полезна тема тук във форума, дават се отзиви , гласуване за марки, насоки подробни.... Предвид цените им, трябва си проучване. Ние сме с Екон Русе и не мога да кажа лошо за тях, латекс натурален. Изработват по дадена заявка с размери по желание. Това в разговор по телефона.
Латексовите матраци са много тежки. Нашият 200/160 е 38 кг и едвам го качихме върху леглото - аз и дъщеря ми, а пък до стаята докато го завлечем по завоите в коридора... Цял фитнес си беше.

# 484
Ей, Камея каква идея ми даде .. сега ще ги видя Екон дали изработват топ матраци. От 15г сме с техен матрак и въпреки сериозната ни тежест няма деформации, а и няма пружини Simple Smile които да се показват и да питат  "няма ли да отслабвате, а?"

# 485
Търся пиафлора гъба, гъбата дето се слага в букетите от цветя. Някъде ако знаете около Чаталджа, Окръжна болница, ще ми е най удобно.

# 486
Търся детски костюм на плод/зеленчук. Дали в Джъмбо има? Или някакви диадеми с плодове и зеленчуци?

# 487
Мнения за специалистите в Клиника Нова?
Мъжът ми го пращат там от фирмата на профилактични прегледи и търся мнения дали са читави.

# 488
Момичета, радвам се, че сте тук Simple Smile отдавна не съм идвала при вас 😔 Мола ви, кажете ми, д-р Томов баща все още преглежда ли? Зная, че и синът му е кожен лекар. Към кого от двамата да се обърна и как да сд свържа с тях?

# 489
Търся пиафлора гъба, гъбата дето се слага в букетите от цветя. Някъде ако знаете около Чаталджа, Окръжна болница, ще ми е най удобно.
Складовете за материали за цветари - Ракхива, пазарувала съм и от един голям под Колхозния, беше в метално хале, на самата улица

# 490
Бяхте споделяли за кардиоложка - Белчева май беше името или греша. Към днешна дата да ми дадете отзив и евентуално местонахождение?

# 491
  • Варна
ако колата е стояла два часа и после я местя, и пусна смс след половин час, пак ли ще може на ново 3 часа?

# 492
  • Варна
Проверих за шилешко месо на Колхозния и то бе около 11-12 лева за килограм.
иланг-иланг би ли казала в кой магазин видя шилешко?

# 493
Магически гъби търся. В Пепко и Шихо на Колхозния няма. В Пепко Кауфланд също.

# 494
  • Варна
Магически гъби търся. В Пепко и Шихо на Колхозния няма. В Пепко Кауфланд също.
Била, Елитис, ДМ, в Кауфланд би трябвало да има.

Общи условия

Активация на акаунт