На пазар във Варна - тема 70

• 36 480
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Има ли все още магазин на Роксима дрийм във Варна? В Гранд Мол вече го няма. Можете ли да ми препоръчате друг магазин за олекотени завивки освен Икеа, Юск?

# 496
Миналата есен купих олекотена завивка на Роксима от магазин Мадара,ако не ти е далече,провери-може още да ги зареждат.

# 497
Олекотени завивки има в English home, Айко, Мйомакс.

# 498
Виж и онлайн на Тед

# 499
Нашите са от Дормео, мисля че Сиена се казваше моделът, не са се деформирали, пускам ги и в сушилнята.
Роксима имаше и на друго място, освен в мола, но не го намирам, може би и там е затворено.

# 500
Докато сме на тема олекотени завивки, каква е нормалната цена на р-р примерно 200/220 или 180/200, има от 20лв до 400лв и не мога да се ориентирам коя е хубава и си струва и коя не.

# 501
Олекотени завивки на Dilios срещали ли сте някъде във физически магазин?

# 502
Докато сме на тема олекотени завивки, каква е нормалната цена на р-р примерно 200/220 или 180/200, има от 20лв до 400лв и не мога да се ориентирам коя е хубава и си струва и коя не.
Мисля, че зависи какъв е пълнежът (полиестер, пух) и колко грама е, от там варира и цената. Виждала съм, че има такива за зимния период и такива за по-топлите дни. Най-добре, ако имате време, разгледайте и на място, пипнете материята, разпитайте консултантите.

# 503
  • Варна
Олекотени завивки на Dilios срещали ли сте някъде във физически магазин?
днес мисля че точно на тази марка гледах в Кауфланд Трошево бяха на по 20-30 лв. Май Дитекс бяха, да не те подведа, ако можеш иди да видиш.

Отделно имаше комплект чаршафи 5 части на ТЕД за 30 лв намален от 99 лв. Колежката ми си взе.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 23:10 от Daisy_D

# 504
Може ли да препоръчате бижутер за изработка на пръстен ? 
Това, което е по магазините някак си е много като от каталог и ако човек иска нещо по-различно към кого може да се обърне ? И ако има някой поглед върху цените, може ли да сподели информация, моля.

# 505
Цени не мога да споделя, но аз съм доволна от златарското ателие от ИУ Варна съм Севастопол от дясно. То е от много години там.

# 506
Реа, благодаря. За Любо знам. Но търся още мнения и за други златари.

# 507
Сетих се и за един златар последно като търсих кръстче за кръщене. Обиколих целия град да намеря нещо което да ми хареса и намерих най накрая. Ако искаш провери там. Като тръгнеш по д-р Пискюлиев някъде около номер 22. Малко е ателието и има бг злато, не онова меко и жълто дето е навсякъде около Колхозния. Сори, но не мога от известно вр да правя скриншот на телефона за те ориентирам най точно.

# 508
Здравейте,пишейки за златари, случайно тези ателията ,които споменахте, дали ще ми поправят златен синджир? Става въпрос за скъсяване около 1-1,5см.

# 509
Здравейте,пишейки за златари, случайно тези ателията ,които споменахте, дали ще ми поправят златен синджир? Става въпрос за скъсяване около 1-1,5см.
Не знам. Отиваш на място и питаш. Аз затова питам за читав златар, който работи, т.е. прави бижута по поръчка, а не такъв който продава от каталог турски модели.
Преди години имаше много майстори арменци но времената се смениха....

Общи условия

Активация на акаунт