На пазар във Варна - тема 70

• 36 515
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Трябва ми нотариус в близост до РЗИ, МБАЛ Св. Анна?

# 391
Трябва ми нотариус в близост до РЗИ, МБАЛ Св. Анна?

На кръстовището на бул. Чаталджа и ул.  Генерал Колев - Полина Миткова/ Чаталджа“ 20, вход Б, офис 9/

# 392
  • Варна
Момичета къде ходите на лазерна епилация, благодаря предварително.
И може ли да споделите за някакви места, салони по-специални от обикновено. Споделете места на които Ви карат да се чувствате специални, да релаксирате и да излезете по-красиви. Искам да направя подарък на една дама за спа ден с различни процедури, но различни от обикновено маникюр и фризьор. Избрала съм специален масаж, лазерната епилация, ламиниране на мигли и т.н ❤️

Колко е годишна дамата? Препоръчвам масаж на лице.

# 393
  • Варна
Дейзи, това с входа от Пискюлиев ли е или на пазара пред Билата.   Благодаря ти много.  Иланг-иланг,  не знаех че тази Била има подземен паркинг, ще трябва да проверим като стигнем.

През зимата трябваше да останем в района на колхозния пазар, за съжаление за погребение, и, ако можахме, малко да помогнем на сестрата и племенницата.  Имахме големи проблеми с паркирането - то едно, че винаги няма места, слагат едни жълти конуси, никой не глобава да ги махнат, да има къде да паркира.    Вдигаха ни колата и я караха на наказателен паркинг - друг път ни глобиха за неправилно паркиране.   

Та затова и така питам за платен паркинг.   Благодаря много на всички отзовали се.     

_Re_ge , ва съжалявам да чуя това за летището.   Но благодаря за инфото - трябва да се знае, че да се избягва да се ползва това летище, по възможност.   То със самолет да не дойдеш - че ти късат чантата  - с колата да не дойдеш - че ти късат нервите.   Ноо - човек трябва да е упорит и благодаря на всички.

това е на паркинга срещу Билата. Паркинга на пазара. Този на Пискюлиев не го знам къде е даже, ще ме насочиш ли?
Утре мога да проверя и на Билата какви са цените за паркинга.
на билата е 110 лв на месец, безплатно до час мисля за клиенти, после 2 лв на час.

# 394
  • София
За лазерна епилация ходя в Laser Lounge https://www.facebook.com/laserloungebg Момичето, което е оператор е и собственик на студиото. Освен епилация, предлага и други процедури с лазер. Периодично има някакви промоции.

# 395
Това са цените за подземния паркинг, на Била, нали?   Благодаря Дейзи!

Утре мога да проверя и на Билата какви са цените за паркинга.
на билата е 110 лв на месец, безплатно до час мисля за клиенти, после 2 лв на час.
[/quote]

# 396
Малко офтопик, ама...
Какво става във Варна ?!?!?!?
Целия град вони на екарисаж и не се търпи !
 Снощи пак вонеше към 3 сутринта но мъглата потуши миризмата ..

# 397
  • Варна
Малко офтопик, ама...
Какво става във Варна ?!?!?!?
Целия град вони на екарисаж и не се търпи !
 Снощи пак вонеше към 3 сутринта но мъглата потуши миризмата ..
Facebook е залят от такива коментари. Аз живея в района на Първо РПУ и така е цяло лято. Една от читателките беше писала до Министерството и Министъра е разпоредил проверка, но какво ще стане не знам. Горим боклуците на цяла Европа...трябва здрав организиран протест, обаче много мафия е намесена в това.

# 398
Момичета, има ли тия дни някоя ходене до Икеа в близките дни?
Имам малко странна молба - да ми снима някой една аранжировка, която видях буквално за секунди преди месец там и се надявам да не е променена още, защото сега изобщо не мога да си го представя как беше, а тогава ми хареса. Мебелите са в скрития текст, без да съм 100% сигурна. Сигурна съм, че бяха Havsta в сиво. Комбинация беше висока библиотека без гръб, нещо високо с вратички и нещо ниско за телевизор, подредени в тази последователност от ляво на дясно, но дори и за комбинацията не съм съвсем сигурна.
Скрит текст:

# 399
  • Варна
Здравейте. Искам да сменя интериорната врата на банята с нещо ПВЦ или нещо устойчиво на влага.
Може ли да препоръчате фирма за врати за баня?

# 400
Във Варна продават ли се някъде дубайски парфюми?

# 401
  • Варна
в Елитис и ДМ съм виждала няколко бройки. Иначе в гранда имаше преди време, сега не знам…

# 402
Arabian's secrets освен в Гранд мол има и в Делта мол..не знам от Дубай ли са, не съм ги ползвала.

# 403

На Морска гара във фоайето на фри шопа има щанд за арабски парфюми.

# 404
Има една дама във ФБ, която продава.
По едно време имаше мостри, но сега не знам.
Мога да ѝ изпратя профила при интерес.

Общи условия

Активация на акаунт