На пазар във Варна - тема 70

• 36 463
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
Magical Cleaning и преди съм писала за тях. Прали са ми дивани и седалките на колата.

# 526
  • Варна
Моля за препоръка за консултация с психолог. Посвещавала съм с детето, баща ми-също, професор Иванка Бончева, но е болна и не приема за неопределен период.

# 527
Д- р Петър Николов е отличен специалист. Който и да съм пращала при него,всеки е останал доволен. Има сайт,виж дали би могъл да ти помогне.

# 528
  • Варна
А боулинг остана ли някъде из града?

# 529
В Гранд мол на Playground

# 530
Здравейте, помогмахте ми с избора на хирург д-р Лозанов, за което много благодаря. Премахна местното образование на мъжа ми бързо и безболезнено.
Сега ви моля да ми дадете препоръки за читав кардиолог. Благодаря предварително!

# 531
  • Варна
Сега ви моля да ми дадете препоръки за читав кардиолог. Благодаря предварително!
Горещо препоръчвам д-р Гюзелев-във военна болница работи

# 532
  • Варна
Моля за препоръка за консултация с психолог. Посвещавала съм с детето, баща ми-също, професор Иванка Бончева, но е болна и не приема за неопределен период.
Blue, Венета Иванова е моята препоръка:
https://itera.bg/za-nas/nashiyat-ekip/%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

# 533
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кардиолог-Белчева в Хелиос. Невероятен специалист е. Боулинг има и в ТЦ Явор.

# 534
  • Варна
Здравейте, помогмахте ми с избора на хирург д-р Лозанов, за което много благодаря. Премахна местното образование на мъжа ми бързо и безболезнено.

С направление ли бяхте и платихте ли нещо допълнително?

Моя колежка ходи при една докторка, май Янева, за същото нещо, каза че й взела 50 лв за консумативи...и си ги сложила в джобчето... Иначе беше с направление.

# 535

С направление ли бяхте и платихте ли нещо допълнително?

Моя колежка ходи при една докторка, май Янева, за същото нещо, каза че й взела 50 лв за консумативи...и си ги сложила в джобчето... Иначе беше с направление.
Бяхме без направление. Всичко ни взе 60лв.

# 536
  • Пеликания
Здравейте,
Извинявам се, че нахлухам така е темата, но искам да питам знаете ли къде може да се паркира и да стои кола за 3-4 дни без да правят проблем за това. Най ми е удобно на паркинга на Общината, но не знам дали за толкова дълго става и да е 24часа защото най вероятно ще се прибера късно вечерта.

# 537
  • Варна
MarieSt, вижте в профила ми постовете, може би десетина назад, бях давала списък на паркингите и линк, сигурно има телефони за връзка.

# 538
Къде биха заварили крака на дъска за гладене към самата дъска (и двете са метални)?

# 539
Къде биха заварили крака на дъска за гладене към самата дъска (и двете са метални)?
Автосервиз, автотенекеджия, ....

Общи условия

Активация на акаунт