На пазар във Варна - тема 70

• 35 800
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Някой може ли да препоръча фризьор в централната част, който да не ми иска 50 лв. за подстригване и да може наистина да подстригва (не само да боядисва и издухва)? В повечето случаи давам немалко пари, а се налага да се дооформям вкъщи.

Марина Иванова. Работи на улица Шипка. Последно около 20тина лева беше подстрижката и мисля, че не е вдигала цените. От години ходя при нея и съм изключително доволна. Преди да я открия и аз се доподстригвах след фризьор, но вече не.

# 706
Ели-Мели, може ли да покаже прическата си? Може и на ЛС. Аз също търся фризьор и да не взима 50 лв и да иска вс път да ме къпе Simple Smile

# 707
  • Варна
През SDI в Булстрад правих преди 2 г на имот на село с 2-ма наследника. Носих нот. акт и удостоверение за наследници като си мислех, че всичко ще бъде описано и попълнено както е нужно. Оказа се, че има пропуски в самата полица и  след няколко дни поисках да я сторнират. Отне им  на Булстрад 3 плюс месеца да ми възстановят сумата. Дори не ми предложиха да я преподпишем. Ужасно беше . Та ги избягвам. Всичко е само акумулиране на пари от клиенти, а после седи и чакай и се моли нищо да не се случва.
С Алианц /там плащах с месечната ми фактура в А1 застраховка Моят дом/, се случи преди 3 месеца както си седя на домашният компютър по нощите и си върша нещата , а телевизорът на 50 см от мен, да се получи токов удар. Компютърът мигна, телевизорът също. Компютърът се рестартира, а теле-то остана само с говор, но картината изчезна. Заведох щета в Енерго-про и в Алианц още на другата сутрин. По указания на оператор на Алианц, който ми заведе щетата,  веднага занесох  тв-то на ремонт в оторизиран сервиз. Към 16ч ми се обадиха от Енерго-то и в 18 ч бяха у дома да правят проверка и протокол. Искаха да видят и телевизора, но им показах празното му място и бележката от сервиза, че е оставен на същата дата. Ми.. нямало токов удар. Това беше становището на Енерго про и техниците. Съответно от Алианц  не ми признаха и платената сума за ремонт на телевизора с протокол от сервиза. А щом монополиста каже, че няма токов удар, как да се бориш да докажеш истината като нямаш техниката?

Та не знам вече на кого да си платя застраховка и да съм спокойна, че ако нещо се случи, то щетите ще бъдат поети след нужните огледи и процедури..
Ахххаха, същата работа и у нас, само че с пералнята. Според техниците нямаше токов удар.

# 708
Салон Мето на генералите!

# 709
Ели-Мели, може ли да покаже прическата си? Може и на ЛС. Аз също търся фризьор и да не взима 50 лв и да иска вс път да ме къпе Simple Smile

Аз ходя за подстрижка без измиване. Ако искаш, я мие, ако не - няма проблем. На ЛС ще пратя линк към страницата й във ФБ, че да не стане като реклама. Там качва снимки на свои клиентки, има всякакви видове прически.

# 710
  • Варна
Някой може ли да препоръча фризьор в централната част, който да не ми иска 50 лв. за подстригване и да може наистина да подстригва (не само да боядисва и издухва)? В повечето случаи давам немалко пари, а се налага да се дооформям вкъщи.

Мога да ти препоръчам моята, тя се намира зад Централна поща.

Да, моля те, може и на лични.

# 711
Днес ходих до книговезницата на ТПК"Родина" на Бенковска - затворена е и вътре празно. Явно вече не работят. Включително по вратата имаше и надписи от хора, които имат да вземат книги но нещо е станало.
Въпросът е - къде във Варна подвързват книги ? В смисъл давам повредено книжно тяло, изработват ми нова корица и т.н. Опцията направи си го сам у дома не ме успройва. Правил съм, трябва много място, време, специфични материали. За това търся такова ателие.

# 712
  • Deutschland/HE
Лан, сега написах в Гугъл подвързване на книги и ми излиза една фирма Мишкова. Офисът бил в читалище Народни будители, бул. Сливница 46 (това е кръстовището на бл. Сливница и ул. "Цар Асен".

# 713
Лан, сега написах в Гугъл подвързване на книги и ми излиза една фирма Мишкова. Офисът бил в читалище Народни будители, бул. Сливница 46 (това е кръстовището на бл. Сливница и ул. "Цар Асен".
Ходих да търся преди месец на този адрес - казаха ми , че нямало такава фирма. Влизаше се в двора през една метална ограда и беше в дъното. За това питам за някой друг.

# 714
  • Deutschland/HE
Явно неактуална информация.  Съжалявам.

Виж имат и фейсбукстраница и там има телефон: +359 89 983 3407, имат качвана снимка преди два дни.

# 715
  • ВАРНА
Попитайте в градската библиотека,къде си подвързват книгите.Няма скоро да ходя иначе бих попитала.Част от износените издания са били на "ремонт"и може да споделят.

# 716
Фейсбук нямам. Благодаря за информацията, ще проверя.

# 717
Някой слагал ли е скоро система за филтриране на вода против котлен камък? Всичко ще ми е от ползва като информация.

# 718
  • Deutschland/HE
Реа, ние слагахме и сме много доволни, но не я слагахме във Варна, а в жилището ни в Германия. Ефектът е видим много бързо и препоръчвам на всеки, които има място да си сложи. Уредът работи с таблетки сол, разхода е 25кг за 3месеца. Ние избирахме между две марки BWT и Grünbeck.

# 719
colibri, благодаря за инфото. Зная, че е много добре да се постави такава система. Във Варна водата е ужасна.
Надявам се някой да се включи с прясно инфо и препоръча фирма и модел. Тепърва почвам да разучавам, но исках преди това да имам някакви насоки.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 20:39 от Реа

Общи условия

Активация на акаунт