КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 818
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря, мисля че много добре усетихте за какво става въпрос. И на мен ми се струва, че е бил несериозен като цяло, просто флиртове за чешене на егото и от отегчение. Дали е свръзано с друга връзка не се знае, но явно че има някакво неудовлетворение у него, което се опитва да компенсира. Ще се учудя ако чуя за комуникация обаче, за това хич не ми се връзваше тоя рицар меч в цялата картинка. От тези карти може да се профилира и като избягваща привързаност натура.
Maidmer, ще влезна малко в по-дълбок анализ, без да имам претенциите да е сто процента достоверен!
Комбинацията от Рицар Меч и 4 чаши, ми говори за човек, който изпитва някаква скрита агресия, разочарование, гняв и тъй като все пак Глупакът много често индикира влюбване (без значение дали е повърхностно или не), но и също така съжаление за допуснати грешки, поради неадекватно поведение - поради тази причина, смятам че е възможно да компенсира точно някакво минало разочававие на любовен фронт, продължавайки да се държи като типичен Глупак!
Що се отнася до въпросната жена за която питате, еми то още от първата карта става ясно, че той е по-скоро безразличен към нея. Тук Ричар Меч освен комуникация вече се разиграва не като яд и агресия, а по-скоро като безчуственост и незаинтересованост.
Като бъдеще развитие - Рицар Меч и Глупакът, според мен е възможно да опита отново комункицаия, но без поемане на каквато и да било отговорност за действията си. И в тази връзка тъй като Глупакът е голям Аркан и е на последна позиция, не е изключено да минат и месеци!
"От тези карти може да се профилира и като избягваща привързаност натура" - Не бих била категорична с това твърдение, възможно е просто периодът да му е такъв и/или липсата на задълбочен интерес към жената, за която питате!
Принципно мога да добавя и още неща, но смятам че не е нужно повече Simple Smile
Надявам се да дадете обратна връзка, в случай че господинът се пробва отново! Simple Smile

# 151
Ооо много ми хареса вашият задълбочен анализ! Smiley

Сетих се за предишни комбинации, които съм теглила когато бяха в активна комуникация. Тогава въпросите основно бяха за чувства към нея. Помня как един път отново се падна 4 чаши на първа позиция. Трудно ми беше да разчета значението и тогава та теглих пояснителна карта. Излязоха 2 чаши. Понеже на мен основно буквално ми "говорят" картите счетох, че е умислен за техните взаимоотношения, дали нещо би излязло от тях.

Друг път пък отново ми е излизал Глупака в комбинация с 7 пентакли. Та има малко повтарящи се тематики като че ли когато питам за този човек. Винаги излиза някакво седене и мислене. Много скучен ми се струва този човек като ги видя тези умислени карти хаха.

А за агресията мисля, че е напълно вярно... Даже бих казала, че Рицар Меч му пасва добре по това, което съм чувала. Бързо говорещ, понякога груби изказвания, но без лоши намерения. Пасивно-агресивен, чувствителен, хаплив.
А дали има и агресия за минала връзка, която си таи, нямам представа. Можем само да гадаем. При всички положения ми се струва повърностен човек и сякаш никога не е имал сериозни намерения, само е залъгвал дамата. Дори когато видях Кралицата Жезли накрая леко получих усещането, че всъщност не е за питащата.

Много ме съмнява, но все пак ако чуя за комуникация със сигурност ще дам обратна връзка! Smile

# 152
Ще възобновим ли комуникацията си с Олег?
Двойка чаши + 4 Пентакли + 5 мечове

Някакви идеи за тази неуслужлива комбинация

# 153
Няма да ги възстановите . Вероятно сте имали някаква уговорка,която е нарушена ,ядосан е

# 154
Няма да ги възстановите . Вероятно сте имали някаква уговорка,която е нарушена ,ядосан е

Аз му писах пък да видим.
Ще дам обратна връзка.
След като му писах теглих една карта затова какво ще последва и излезе Паж жезли.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 11:12 от Twinklestar

# 155
  • Варна
Зададох въпрос :Има ли флирт между Н. и С. Паж жезли, асо мечове, 6 чаши. Понеже не съм толкова на ТИ с Таро тръгнах да чета. За 6 чаши прочетох, че се свързва с миналото, а паж жезли с приятелска енергия. По - скоро тълкувам, че става въпрос за добри приятелски взаимоотношения още от детството. Асо мечове не мога да го свържа с нищо. На прав път ли съм?

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 14:50 от ivka_smile

# 156
Зададох въпрос :Има ли флирт между Н. и С. Паж жезли, асо мечове, 6 чаши. Понеже не съм толкова на ТИ с Таро тръгнах да чета. За 6 чаши прочетох, че се свързва с миналото, а паж мечове с приятелска енергия. По - скоро тълкувам, че става въпрос за добри приятелски взаимоотношения още от детството. Асо мечове не мога да го свържа с нищо. На прав път ли съм?

Паж жезли или Паж меча?

# 157
  • Варна
Уф, жезли, жезли. Паж жезли. Промених където съм писала, че да не объркам и други хора.

# 158
  • там, където ми харесва
Паж жезли може да говори и за път или идване от път или разстояние.

# 159
Аз да дам обратна връзка
Заформи се разговор... за пътуване от негова страна 😀, но за мое съжаление не получих нищо от негова страна, което да заяви ясно желание в тази посока, а само че сега не може поради обстоятелства, които (наистина) не зависят от него.

# 160
  • там, където ми харесва
Имам въпрос , какво изпитва Т. към И.?
Картите са
Колесницата Асо чаши Рицар меч
Въпросът е за чувства, лични.Двамата в момента имат малко обтегнати отношения и затова е такъв въпроса. Много не съм запозната какво точно се случва между тях, но един вид и чрез въпроса искам да видя дали има чувства.Ако някои има мнение ще се радвам да го чуя.

# 161
Момичета, имам основателни подозрения да вярвам, че един бивш ме "стоуква" от фалшив фб. профил и хвърлих карти разбира се:
7 чаши, Висша Жрица, Умереност (Умереността е подчертана от Луната + 6 чаши) - негов профил е, нали?

# 162
  • там, където ми харесва
Определено картите казват , че има нещо скрито и тайно в случая е този профил.Дали е той обаче , възможно е по Луна и шест чаши , загатват за любовна връзка, нали ако беше нещо друго нямаше да излиза в този смисъл.Да не те подвеждам ама този профил е скрит и таен.

# 163
Определено картите казват , че има нещо скрито и тайно в случая е този профил.Дали е той обаче , възможно е по Луна и шест чаши , загатват за любовна връзка, нали ако беше нещо друго нямаше да излиза в този смисъл.Да не те подвеждам ама този профил е скрит и таен.

Лина, абсолютно съм съгласна с теб! Профилът е яко фалшив и е създаден, за да ми привлече вниманието - това ми е от ясно, по-ясно! Аз съм на сто процента сигурна, че е на един от двамата бивши инфантили, които са способни на такива детски номера (и на двамата основните профили съм ги блокирала)
Въпросът е дали е точно на този инфантил за когото питам?
Между другото има и още един профил, за който също съм сигурна, че е на един от двамата.
За това даже дава индикация 7 чаши и Висша Жрица - че не всичко ми е ясно и че профилите може да са повече от един!

И понеже когато става въпрос за мен, изпадам в рязка невъзможност да тълкувам картите, затова разчитам на помощ от приятел Simple Smile

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 22:23 от BelaDelSiera

# 164
Ще имат ли мъж и жена връзка?
Кулата+Глупакът+Паж Меч.
Ясно по Глупакът и Паж Меч,че има някакъв проблем с фактологията,че има нещо неясно,на единият му липсва някаква информация.Нещо зараждащо се и по двете карти.Кулата изобщо не я навързвам тук.И не намирам отговор на зададения въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт