КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 815
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
благодаря ти, така описано ми дава надежда, че ще избегна катастрофата 🌺

Дали ще има катасрофа или не, трябва да се видят и съседните карти, но каквото и да става промяната е тръгнала и не можеш да я върнеш.

# 136
Смъртта не е непременно катастрофа, с такава свързвам повече Кулата. По-скоро е дълбочинна трансформация, нещо старо трябва да си отиде, за да отвори място за ново.

# 137
Смъртта не е непременно катастрофа, с такава свързвам повече Кулата. По-скоро е дълбочинна трансформация, нещо старо трябва да си отиде, за да отвори място за ново.

На същото мнение съм, че не означава непременно катастрофа/ то и кой как разбира катастрофата си е важно разбира се/, но аз мисля и съм чела, падне ли се Съмъртта загубата вече е факт, но все още не сме я прежалили и пуснали да си замине.

# 138
Много е вероятно да смениш работата или пък позицията си там, където си, промяна, скъсване със старото.
Даже мисля, че ти подсъзнателно искаш тази промяна....

# 139
Смъртта ми се е падала преди когато съм питала за интерес/чувства от даден човек. Мисля че беше на последна позиция тогава. Нещата изглеждаха тотално приключили, загубен интерес. Но след 1-2 години човека се опита да възобнови контакт с мен, пак със старите номера и тактики все едно не е минало време.

# 140
Здравейте, приятелка ми гледа на таро с въпроса ще създам ли щастливо семейство с мъж и излезе тройка мечове. После пита ще срещна ли подходящ за мен мъж и пак излезе същата карта. Всички знаем значението й. Тотално се отчаях, защото най-голямата ми мечта е да създам щастливо семейство. Как мислите вие винаги ли картите познават? Благодаря!

# 141
Здравейте, приятелка ми гледа на таро с въпроса ще създам ли щастливо семейство с мъж и излезе тройка мечове. После пита ще срещна ли подходящ за мен мъж и пак излезе същата карта. Всички знаем значението й. Тотално се отчаях, защото най-голямата ми мечта е да създам щастливо семейство. Как мислите вие винаги ли картите познават? Благодаря!
Може да означава и че мъжете ще са двама

# 142
Зависи от комбинацията,
Може би се страхуваш от разочарование или от поредното такова....

# 143
Зависи какви карти има около Смъртта. След неактивни карти няма как да доведе до промяна,например след чаши.
Затова трябва да се знаят и другите карти.

# 144

И какво каза приятелката?

# 145

Че човек сам си определя съдбата, но да излиза така карта хич не е на хубаво бъдеще..

# 146
Въпрос: Защо Х се отдръпна от У?

Контекст: Х проявявал ужким интерес за задълбочаване на отношенията с У, но след това започнал да се отдалечава без причина, в момента комуникацията е напълно прекратена.

Карти: 4 чаши - Рицар мечове - Глупакът / Кралица Жезли на гърба на колодата

Според мен най-простият отговор е че се е отегчил, но не мога да навържа последните 2 карти с идеята за отегчаване и не мисля че ще възобновят комуникация.
Ако погледна картите под друг ъгъл заедно, ми се струва че картите не отговарят конкретно на въпроса, а описват ситуцията на Х който като цяло е бил отегчен от своя живот и е търсил нещо ново като изживяване. У му се е сторило като нова тръпка, но до там. Кралицата отразява У.

Вие какво мислите?

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:07 от Maidmer

# 147

Че човек сам си определя съдбата, но да излиза така карта хич не е на хубаво бъдеще..

Няма такова нещо! Приятелката явно е чела малко, а това " Човек сам определя съдбата си" я питай какво общо има с Таро, защото там основно се търси, точно Таро да определи какво ни очаква. Така де, за мен по тази една карта не може да се конкретизира бъдещето ти.
Между другото, 3 меча могат да означават промени, които не са приятни, но се случват за няколко дни, една промяна и разрив, но за добро, просто ще мине време, докато установиш, че всичко е било в твоя полза.

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 08:45 от a.nik

# 148
Въпрос: Защо Х се отдръпна от У?

Контекст: Х проявявал ужким интерес за задълбочаване на отношенията с У, но след това започнал да се отдалечава без причина, в момента комуникацията е напълно прекратена.

Карти: 4 чаши - Рицар мечове - Глупакът / Кралица Жезли на гърба на колодата

Според мен най-простият отговор е че се е отегчил, но не мога да навържа последните 2 карти с идеята за отегчаване и не мисля че ще възобновят комуникация.
Ако погледна картите под друг ъгъл заедно, ми се струва че картите не отговарят конкретно на въпроса, а описват ситуцията на Х който като цяло е бил отегчен от своя живот и е търсил нещо ново като изживяване. У му се е сторило като нова тръпка, но до там. Кралицата отразява У.

Вие какво мислите?

По тези карти, според мен мъжът изначално е тръгнал с несериозно отношение. Възможно е да компенсира някаква ряздяла в миналото чрез леки флиртове и интернет чатове, но без сериозно намерение на задълбочаване на отношения.
По комбинацията според мен е възможно  пак да се поднови комуникацията, но реална промяна (сериозно обвързване) не виждам да се осъществи на този етап

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 21:31 от BelaDelSiera

# 149
Благодаря, мисля че много добре усетихте за какво става въпрос. И на мен ми се струва, че е бил несериозен като цяло, просто флиртове за чешене на егото и от отегчение. Дали е свръзано с друга връзка не се знае, но явно че има някакво неудовлетворение у него, което се опитва да компенсира. Ще се учудя ако чуя за комуникация обаче, за това хич не ми се връзваше тоя рицар меч в цялата картинка. От тези карти може да се профилира и като избягваща привързаност натура.

Общи условия

Активация на акаунт