КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден на всички.
зададох въпрос : обича ли ме?
Излязоха карти : крал жезли, справедливостта, асо чаши, слънцето.
Благодаря Ви!

# 121
На въпроса “Какво предстои да се случи в отношенията ни с намисления човек?
Излезнаха Кралица Жезли - Рицар Пентакли - Паж Мечове ?

Някой вече спомена, че Мечове са комуникация , възможно ли е да е разговор за изясняване на отношенията ?
Ще се радвам на вашите мнения по въпроса.

# 122
Паж мечове си е точно чат/комуникация 😁.

# 123
Възможно ли е ти да си по-активната и заинтересована страна в тези отношения, по-дейна един вид? Рицар Пентакли е прагматик, рационален и не много емоционален, което може да води до разногласия и спорове.

# 124
Възможно ли е ти да си по-активната и заинтересована страна в тези отношения, по-дейна един вид? Рицар Пентакли е прагматик, рационален и не много емоционален, което може да води до разногласия и спорове.
Не беше така, но се случи в последно време и вместо да се разбираме като възрастни хора, човеКот нещо започна да е бегония и като цяло се държи като хлапак (той е по-малък, ама не чак толкова), след като го чаках 5 дни и минах през цялата палитра от чувства съоветни на ситуацията (хаха) сега ще му дам малко от неговото лекарство. Чудя се дали да искам съвет от картите как да постъпя дали да не му отговорям или да му с една карта.

# 125
И аз си помислих, че е по-млад - кралица-рицар, но реших, че това не е съществено толкова, колкото други различия, които имате. За тях не знам дали ти трябват карти Wink

# 126
И все пак...
Попитах как Аз да постъпя в отношенията си с него и излезна - Рицар Чаши 😅

# 127
Паж мечове никакъв чат не е. Проучване е,следене и дебнене,търсене на информация .
И Рицар пентакли не е в никакъв случай по-млад мъж,даже не мисля,че тук е конкретен човек.
Картите отразяват питащата ,търсенето на стабилност ,иска да стъпва на сигурно и затова живо се интересува от делата на мъжа,за който се пита.

# 128
Направих Келтски кръст на въпроса как ще се развият отношенията ни с намисления човек:
Аз - Императорът
Ситуацията - 4 Мечове
Пречка/Задача - Крал на Пентаклите ( това не го разбирам ?!, но прочетох нещо интересно, че ако се появи в разклада като пречка, означава че не трябва да се държиш като него, и че ще се появи друг Крал, чийто качества трябва да приемеш, в моя случай следващия Крал е Чаши 😀 или пречката е Работата
В дъното на нещата - Крал Чаши (това също)
Близко минало - 5 Мечове
Бъдеще- 7 жезли ( това също)
Посока- Паж на Пентаклите ( излиза доста често, когато питам за въпросния човек)
Как се чувствате- Деветка Пентакли
Външно влияние - Въздържание
Съвет - Тройка жезли (?)
Потенциален резултат - Асо чаши

Ще се радвам на вашите обобщения

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 15:47 от Twinklestar

# 129
какво означава често появяване на 'смъртта' във въпроси за работни отношения?

# 130
Свързвате ли Аркан Луната с минали животи?

# 131

Като първа карта, при мен досега се е проявявала като някаква промяна. В зависимост от следващите карти към добро или лошо. Но нямам много опит с картата. Падала ми се е само 2 или 3 пъти, и то на първа позиция.

# 132
благодаря ти, и на мен ми се пада все така няколко пъти поред

# 133

Започнал е един етап на промяна при теб, развиваш се, нещо си заминава и колкото и да е тъжно, няма да се върне. Тъгата по отминаващото обаче е в теб, само не си даваш сметка все още, че когато мине време, ще се обърнеш назад и ще разбереш, че си преминала през всичко това и не само си оцеляла, а и си по-добре.
Това най-общо казано за Съмртта.

# 134
благодаря ти, така описано ми дава надежда, че ще избегна катастрофата 🌺

Общи условия

Активация на акаунт