КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 30 413
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Препоръчвам ви да изкарате курс, много повече ще ви научат отколкото една книга. 🤗
Здравейте, бихте ли ми препоръчал книга за обучение за гледане с картите
дори вече се записах

Къде се записахте?

# 436
Препоръчвам ви да изкарате курс, много повече ще ви научат отколкото една книга. 🤗
дори вече се записах

Къде се записахте?
  таро освободи ума си

# 437
Здравейте, искам да ви попитам, дали някой може да ми гледа на таро. Имам много проблеми и искам помощ. Благодаря.

# 438

Препоръчвам "Ръководство по таро" на Джоан Бънинг

# 439
Може ли някой да ми препоръча схема за месечна подредба. Благодаря 🙏🌺

# 440
Здравейте!
На въпрос " Има ли чувства към мен? " изтеглих:
Петица чаши
Асо жезли
Осмица жезли
Моля за пом при тълкуването.

# 441
Здравейте!
Петица чаши
Асо жезли
Осмица жезли

Аз го тълкувам, че в миналото е имал разочарование по нещо случило се преди или се е чувствал лишен от любов или разбит от прекратяване на връзка, но към момента се заражда отново огънчето в него и гори от нуждата да тръгне към теб, дори в действията си и то много скоро. Има чувства при всички случаи. 5 чаши говори и че копнее по нещо което е могло да се случи между вас, осъзнава грешките си и би искал да върне нещата обратно. Има чувства, както и желание за действия по 8 жезли. Това чета..Simple Smile

# 442
Здравейте , теглих си карти за деня. Излязоха ми Асо чаши, колелото на съдбата и 8ца чаши. Как го тълкувате ?

# 443
Здравейте!
Петица чаши
Асо жезли
Осмица жезли

Аз го тълкувам, че в миналото е имал разочарование по нещо случило се преди или се е чувствал лишен от любов или разбит от прекратяване на връзка, но към момента се заражда отново огънчето в него и гори от нуждата да тръгне към теб, дори в действията си и то много скоро. Има чувства при всички случаи. 5 чаши говори и че копнее по нещо което е могло да се случи между вас, осъзнава грешките си и би искал да върне нещата обратно. Има чувства, както и желание за действия по 8 жезли. Това чета..Simple Smile
Благодаря и давам обратна връзка веднага! Да имал е разочарование от предишна връзка, много беше разочарован години наред, а аз един вид постоянно му бях пред погледа. Е, сега съдбата явно мисли друго и се разминавяме постоянно. И друг път са ми гледали за този човек и казаха, че има чувства, но да видим. Тогава казаха, че няма да предприеме скоро действия, но беше отдавна.

# 444
На въпрос: " Ще си признае ли чувствата към мен? " изтеглих: Сила, Четворка жезли, Обесеният
Моля за разяснение

# 445
По-скоро не,не и сега.Не виждам чувства обаче.

# 446
Здравейте,може ли някой да погледне следните въпроси:
Защо моят човек Г се държи така отдръпнато,на какво се дължи?
Какви действия ще предприеме до 1месец към мен?
Благодаря

# 447
Здравейте,

Малко странен въпрос

Какво ще направи Х за семейството си?

6 пентакли + Светът + Обърнат паж пентакли
Допълнителна карта заради Пажа - Императрицата

# 448
Здравейте, някой може ли да ми гледа на карти?

# 449
Здравейте момичета!
Притеснено ми е и се обръщам към вас с молба за помощ.
Моят приятел Ц наскоро беше на фирмено парти. Моя позната, която му е колежка ми каза че през цялото време е бил залепен за тяхната колежка Р и е флиртувал, за която той ми е разказвал. Винаги съм мислила, че няма високо мнение за нея, по-скоро че не са приятели и се шокирах. Подписах го какво се е случило на това парти но той не спомена нищо за Р. Напротив държи се сякаш тази жена не съществува. Притеснението ми е че след това коледно парти приятелят ми е по дистанциран, просто усещам една хладина, нямаме спорове. Започвам да мисля че нещо там се е случило или пък вече започва да се случва между тях след партито.
Затова моля да ми помогнете и да ми народите едни карти какво се е случило/случва между Ц и Р. Много ще съм ви благодарна. Аз просто искам истината за себе си, никоя жена не заслужава да я лъжат  а аз искам да взема своите решения, а не да се окаже че се държи за мен докато не хване другия клон. Sad Интуицията ми казва че нещо не е наред.

Здравей!
Хвърлих една подредба. Предупреждавам, че съм любител таролог, а не професионалист, тъй че имай едно наум...
Картите казват, че на фирменото парти мъжа се е сблъскал, влязъл е в противобой с някакви свои вътрешни блокажи по отношение на стабилност и сигурност в него. Мъжа изпитва привличане към тази жена. Но сякаш у нея има някакво отегчение, тя си е самодостатъчна. Не виждам развитие на взаимоотношенията при тях до една година.

Здравейте!
Да върна ОВ доколкото е възможно, въпреки, че все още не е напълно ясно какво се е случило и случва.
Нямам инфо за партито. Но имам инфо за след него. Та моята позната, която им е колежка ми каза, че моя приятел отбягва тази жена, не говорят, тя обаче се появявала навсякъде където е той. Той ми обръща много внимяние последния месец и се чувствам обичана. Според моята позната тази жена безмълвно го преследва, не знам дали е така, не съм там. Но е факт че ми е гледала профила, защото не ми е в приятели, а беше харесала моя снимка на която съм само аз. Мисля си че е обсебена и че има причина той да е спрял всякаква комуникация с нея след партито. Не знам какво иска да постигне тази като рови в профила ми и очевидно и мен следи.

Общи условия

Активация на акаунт