КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 30 406
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
За много години!

Ще продаде  ли Х къщата си?

10 чаши + Висшия жрец + 8 купи

# 421
Здравейте момичета!
Притеснено ми е и се обръщам към вас с молба за помощ.
Моят приятел Ц наскоро беше на фирмено парти. Моя позната, която му е колежка ми каза че през цялото време е бил залепен за тяхната колежка Р и е флиртувал, за която той ми е разказвал. Винаги съм мислила, че няма високо мнение за нея, по-скоро че не са приятели и се шокирах. Подписах го какво се е случило на това парти но той не спомена нищо за Р. Напротив държи се сякаш тази жена не съществува. Притеснението ми е че след това коледно парти приятелят ми е по дистанциран, просто усещам една хладина, нямаме спорове. Започвам да мисля че нещо там се е случило или пък вече започва да се случва между тях след партито.
Затова моля да ми помогнете и да ми народите едни карти какво се е случило/случва между Ц и Р. Много ще съм ви благодарна. Аз просто искам истината за себе си, никоя жена не заслужава да я лъжат  а аз искам да взема своите решения, а не да се окаже че се държи за мен докато не хване другия клон. Sad Интуицията ми казва че нещо не е наред.

# 422
Здравейте момичета!
Моят приятел Ц наскоро беше на фирмено парти. Моя позната, която му е колежка ми каза че през цялото време е бил залепен за тяхната колежка Р и е флиртувал, за която той ми е разказвал. Винаги съм мислила, че няма високо мнение за нея, по-скоро че не са приятели и се шокирах. Подписах го какво се е случило на това парти но той не спомена нищо за Р. Напротив държи се сякаш тази жена не съществува. Притеснението ми е че след това коледно парти приятелят ми е по дистанциран, просто усещам една хладина, нямаме спорове. Започвам да мисля че нещо там се е случило или пък вече започва да се случва между тях след партито.
Затова моля да ми помогнете и да ми народите едни карти какво се е случило/случва между Ц и Р. Много ще съм ви благодарна. Аз просто искам истината за себе си, никоя жена не заслужава да я лъжат  а аз искам да взема своите решения, а не да се окаже че се държи за мен докато не хване другия клон. Sad Интуицията ми казва че нещо не е наред.

Слийпи, на въпрос какво се случва между тях след коледното парти, изтеглих: рицар чаши, асо меч, паж чаши. По тези карти, мисля че флирта и привличането се виждат ясно, но засега не е нищо сериозно. Не знам дали съм права и моля те не приемай тълкуването ми за истина. Ще се радвам и другите момичета да се включат.

# 423
какво се е случило между Ц. и Р. на коледното парти

какви са отношенията между Ц. и Р. сега

# 424
какво се е случило между Ц. и Р. на коледното парти

какви са отношенията между Ц. и Р. сега

Благодаря Херцен!
Как да разчета втория разклад - 9 чаши и асо мечове?

# 425
Да дам обратна връзка, по въпрос дали колега ще напусне - асо меч, 3 мечове и 5 мечове.
Не, няма да напусне, но има малка промяна при него, свързана с пътуване.

# 426
Да дам обратна връзка, по въпрос дали колега ще напусне - асо меч, 3 мечове и 5 мечове.
Не бяха ли 4 меча в първоначалната подредба?

# 427
Таро е път навътре повече, отколкото навън.
"Таро е въпроси повече, отколкото отговори.
Таро има връзка с астрологията, но не е астрология.
Таро има връзка с числата, но не е нумерология.
Таро е грижа за душата, но не е психотерапия.
Таро почива на извън временни и извън пространствени закономерности, но не е наука в обичайния смисъл на тази дума.
Таро е тайнство. И бидейки тайнство, таро е свещенодействие. Ако бъде извадено изцяло на светло, под светлината на прожекторите, ако е употребено бързо и евтино, ако е подложено на опити за безкрайни умозрителни анализи и обяснения, “на парче”, тайнството убягва, изчезва.
 И можем да изглеждаме знаещи, но не и да бъдем разбиращи. Можещи, но не и умеещи. Боравещи, но не и почитащи.
Защото като всяка езотерична (тайнствена) система, а и всъщност като всяко истинско нещо под слънцето и под луната, таро не може да бъде насилено. То може да бъде отгледано и опознато само с търпение, уважение и любов. И със свещенодействие."
Автор на текста: Илиана Смилянова/ Таровед/

# 428
Не бяха ли 4 меча в първоначалната подредба?

Не, явно в бързината съм объркала.
Тогава заключихме, че по 3 меча ще напусне.

# 429
  • Варна
На страница 8,мнение 106 от темата бях дала една комбинация с въпрос дали дете ще замине за чужбина да учи. Не цитирам, защото после следват вашите тълкувания и става дълго. Развоят е, че не подадохме документи, така или иначе, защото нямаше необходимата подготовка, така, че не се осъществиха нещата за момента както тълкувахте и вие. След година при фактически действия отново ще питаме Таро за развой с конкретен въпрос.

# 430
Здравейте момичета!

Здравей!
Хвърлих една подредба. Предупреждавам, че съм любител таролог, а не професионалист, тъй че имай едно наум...
Картите казват, че на фирменото парти мъжа се е сблъскал, влязъл е в противобой с някакви свои вътрешни блокажи по отношение на стабилност и сигурност в него. Мъжа изпитва привличане към тази жена. Но сякаш у нея има някакво отегчение, тя си е самодостатъчна. Не виждам развитие на взаимоотношенията при тях до една година.

# 431
Привет,

Какви са чувствата на Мъж към Жена ?
4 пентакли + Висшия жрец + Императрицата

Дали я вижда като бъдеща съпруга заради Висшия жрец с Императрицата ?

4 пентакли освен стабилност и лоялност друго не се сещам,а може да иска да я притежава ?пентаклите трудно ги определям освен при въпроси за финанси.

# 432
Здравейте, бихте ли ми препоръчал книга за обучение за гледане с картите

# 433
Препоръчвам ви да изкарате курс, много повече ще ви научат отколкото една книга. 🤗

# 434
Препоръчвам ви да изкарате курс, много повече ще ви научат отколкото една книга. 🤗
дори вече се записах

Общи условия

Активация на акаунт