КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Спорид мен не.Моля,по-знаещите да пишат.

# 166
как тълкувате императрицата като дневна карта

това ми харесва Simple Smile
Като карта на добрия късмет тя е символ на това, че ако сме внимателни и грижовни,
както и търпеливи, ние можем да постигнем всичко.
Трябва да умеем да чакаме докато настъпи правилното време за действие, така че да можем да се възползваме от ситуацията и да бъдем възнаградени. Като резултат, усилената работа се отплаща и връзките се превръщат в щастливи и споделени преживявания.

# 167
Ще възобновят ли комуникация ?

Император + Сила + Крал Пентакли

😬

# 168
И аз не виждам връзка по картите ти, нещо което започва, бързо ще се разпадне. И ТО запачва съвсем фриволно и с голямо любопитствоо .

# 169
Ще имат ли мъж и жена връзка?
Кулата+Глупакът+Паж Меч.
Ясно по Глупакът и Паж Меч,че има някакъв проблем с фактологията,че има нещо неясно,на единият му липсва някаква информация.Нещо зараждащо се и по двете карти.Кулата изобщо не я навързвам тук.И не намирам отговор на зададения въпрос.
Отговорът е не.

# 170
За мен може ли безпристрастно да хвърли карти  скоро ще намеря ли работа.

Брагодаря.

Ще възобновят ли комуникация ?

Император + Сила + Крал Пентакли

😬

Според мен трудно.

# 171
И според мен!

# 172
За комуникация между двама мъже ли става въпрос или картите описват един мъж? При всички положения изглежда има доста инат, непреклонност, въздържание и чепатост. Та в този ред на мисли вероятно другата страна трябва да направи първата крачка.

# 173
За комуникация между двама мъже ли става въпрос или картите описват един мъж? При всички положения изглежда има доста инат, непреклонност, въздържание и чепатост. Та в този ред на мисли вероятно другата страна трябва да направи първата крачка.
Жена и мъж, питането е от страна на жената, която не възнамерява да направи първата крачка.

# 174
  • Пловдив
Момичета,попитах отказал ли се е един мъж от една жена,само да вметна,че любовта им е забранена и двамата са обвързани с други

Крал пентакли Дявол Кралица пентакли

Малко се втрещих,доста тежка конбинация,какво иска обаче да ми каже,че тези двамата и да искат не могат да се откажат един от друг или,че просто са изкушени за афера,моля за помощ

# 175
  • там, където ми харесва
Може би второто.

# 176
Момичета,попитах отказал ли се е един мъж от една жена,само да вметна,че любовта им е забранена и двамата са обвързани с други

Малко се втрещих,доста тежка конбинация,какво иска обаче да ми каже,че тези двамата и да искат не могат да се откажат един от друг или,че просто са изкушени за афера,моля за помощ
На мен ми прилича като да описва тях и ситуацията между тях, но не й да дава отговор на въпроса.

# 177
  • Пловдив

На мен ми прилича като да описва тях и ситуацията между тях, но не й да дава отговор на въпроса.

Twinklestar, като че ли рисува ситуацията,да,Таро е уникално,но нали се опитваме да прочетем изречението,аз нещо се губя в превода.....двама се искат и е забранено,или двама се страхуват да бъдат заедно....или....и аз не знам,Дяволът е многопластова карта

# 178

В картите има огромен страх да се премине границата между добро и зло.
Много хубава комбинация, две дворцови карти и между тях един Дявол, който ги противопоставя, който им отнема енергията, който ги вкарва в ада и в същото време ги привлича в рая........, който не им дава мира!
Тук основното е, че Дяволът притежава животински качества и не случайно е и така изобразен в Таро на Уейт, а какво може да се очаква от такова същество?!

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 17:56 от a.nik

# 179
Дяволът си е карта и на секса, на обсесията, на физическото “ела, че ми трябваш”, на забраненото и т.н
Подредбата не отговаря на зададения въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт