КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 831
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Момичета,попитах отказал ли се е един мъж от една жена,само да вметна,че любовта им е забранена и двамата са обвързани с други

Крал пентакли Дявол Кралица пентакли

Малко се втрещих,доста тежка конбинация,какво иска обаче да ми каже,че тези двамата и да искат не могат да се откажат един от друг или,че просто са изкушени за афера,моля за помощ

Тук има огромен страх да се премине границата между добро и зло.
Много хубава комбинация, две дворцови карти и между тях един Дявол, който ги противопоставя, който им отнема енергията, който ги вкарва в ада и в същото време ги привлича в рая........, който не им дава мира!
Тук основното е, че Дяволът притежава основно животински качества и не случайно е и така изобразен в Таро на Уейт, а какво може да се очаква от такова същество?!

а.nik,ако знаеш колко си права.право в десетката,много сложни и много трудни отношения,животинско привличане,но и огромен страх.....това между ада и рая....точно казано,тук обаче на Земята,щастие за тези двамата май няма

# 181
  • там, където ми харесва
Имам въпрос относно работа. Много изгодна позиция за мен , кандидатсвах и въпроса ми съответно е Дали ще започна работа там? Вчера хвърлих картите, но търся и съвет от Вас.Те са:
Двойка жезли Тройка чаши Рицар чаши

# 182
Момичета,попитах отказал ли се е един мъж от една жена,само да вметна,че любовта им е забранена и двамата са обвързани с други

Малко се втрещих,доста тежка конбинация,какво иска обаче да ми каже,че тези двамата и да искат не могат да се откажат един от друг или,че просто са изкушени за афера,моля за помощ
И двамата са егоисти ,въобще не става дума за страх тук.Две напълно равнопоставени фигури ,и двамата искат тяхното си и въобще не ги интересува кой какво казва,те си настояват да получат това,за което копнеят.Знаят,че няма как да чакат обществено одобрение и какво може да им коства това,обаче не им пука,абсолютно наясно са какво правят и нямат намерение да спрат.

lina,по тези карти не виждам да започнеш работата.

# 183
  • Пловдив

И двамата са егоисти ,въобще не става дума за страх тук.Две напълно равнопоставени фигури ,и двамата искат тяхното си и въобще не ги интересува кой какво казва,те си настояват да получат това,за което копнеят.Знаят,че няма как да чакат обществено одобрение и какво може да им коства това,обаче не им пука,абсолютно наясно са какво правят и нямат намерение да спрат.

lina,по тези карти не виждам да започнеш работата.
[/quote/]

Menarini, жената съм аз,и да,много си права,как добре ме описа,не чакам обществено одобрение,то никога няма да дойде,не се отказвам от тази любов,колкото и болезнена да е тя,но не знаех, че и той е затънал така дълбоко.....егоисти сме,да,но нараняване само себе си.....любовта не е материализирана до момента......винаги ,когато опре ножа....бягаме, но дано си права,че и той няма да се откаже ,колкото и невъзможно да е

# 184
Lindy1, има една важна характеристика на Дявола, когато се падне за любов / това го имам като записки от  тароведи, но съм напълно съгласна с това мнение/ та, Дяволът означава една обсебеност, но не е от любов, а защото имаш нужда от този човек, за да задоволи липсите ти, потребностите ти, и празнината в теб, но пак казвам, не е любов, защото както казва Менарини това е егоистична потребност, т.е опитваш се да вземеш, а когато е любов е обратното-стремиш се да даваш. Точно затова се е паднала тази карта. А нищо чудно и отсреща да е така.

Менарини, аз обратно на теб съм убедена, че в Дявола има много страх.

# 185
  • Пловдив
Lindy1, има една важна характеристика на Дявола, когато се падне за любов / това го имам като записки от  тароведи, но съм напълно съгласна с това мнение/ та, Дяволът означава една обсебеност, но не е от любов, а защото имаш нужда от този човек, за да задоволи липсите ти, потребностите ти, и празнината в теб, но пак казвам, не е любов, защото както казва Менарини това е егоистична потребност, т.е опитваш се да вземеш, а когато е любов е обратното-стремиш се да даваш. Точно затова се е паднала тази карта. А нищо чудно и отсреща да е така.

a.nik,страхотна си....личи си,че не си загубена в превода.....много е сложно,да.....,имам и

6 пентакли Крал жезли Дяволът

Какво ли се опитват да ми кажат картите,аз последната комбинация,я усещам като да иска да действа,но да се спира,заради страха си.....

# 186
За комуникация между двама мъже ли става въпрос или картите описват един мъж? При всички положения изглежда има доста инат, непреклонност, въздържание и чепатост. Та в този ред на мисли вероятно другата страна трябва да направи първата крачка.
Жена и мъж, питането е от страна на жената, която не възнамерява да направи първата крачка.

И по-добре за нея, особено ако мъжа наподобява описанието ми.

# 187
Скрит текст:

a.nik,страхотна си....личи си,че не си загубена в превода.....много е сложно,да.....,имам и

Какво ли се опитват да ми кажат картите,аз последната комбинация,я усещам като да иска да действа,но да се спира,заради страха си.....

Заинтригувахте ме и мен с тази забранена либоф.

Крал Жезли по принцип би трябвало да е деен и да предприема действия, но по класическата илюстрация на картата "кралът" седи на трона си в една такава позиция аха-аха да стане, ама дали става не го виждаме. Та, желание има голямо, но дали ще стане от трона си и ще тръгне към това, което иска, зависи.
В Дяволът аз точно страх не виждам, но проблемни пороци да. Излизал ми е при хора с алкохолна или сексуална зависимост и злоупотреба. Има някаква черна сила, която дърпа към кофти неща, с която човек трудно може да се пребори. Но може и по-леко да се погледне на тази карта. Според мен тук излиза защото мъжа яко търси да начеше нагон. А може и да е силно обсебен от жената, сексуално, а и не само, но зависи какъв е бил въпроса. Също може да има инстинктивна зависимост и нужда от обекта на желание. Има голяма енергийна зависимост между двамата.
6 пентакли е интересна карта. Излизала ми е за правене на услуга, или връщане на такава... ти ми помогна преди, сега искам да ти се отплатя с нещо си и аз. Излизала ми е и буквално при работа свързана с благотворителни каузи и компании, къде искрени, къде мошеннически да окрадат хората и да си позлатят работния офис.
Но тук понеже контекста е сексуален - секс за пари. Не бих се учудила ако въпросния си търси да си плаща за секс, без значение дали е във връзка или не.

# 188
Как ще се развият отношенията ни с О в следващите 3 дни?
Слънцето + Паж Мечове + Императрицата

В момента не сме в контакт от една седмица , а пък на мен вече много ми липсва :/
Тази Императрица ме притеснява , да не се окаже някоя друга, че и бременна
Затова изтеглих още три с въпроса Какви новини ще ми донесе О?
4 Пентакли + Императрицата + 8 жезли

Каква е тази Императрица?!?

Направих номера на китайката и попитах Как ще се почувствам аз след това, което той ми каже?
Асо Купи + 7 купи + 8 жезли

Става все по интересно 😅 помагайте

# 189
  • Пловдив
Скрит текст:
Lindy1, има една важна характеристика на Дявола, когато се падне за любов / това го имам като записки от  тароведи, но съм напълно съгласна с това мнение/ та, Дяволът означава една обсебеност, но не е от любов, а защото имаш нужда от този човек, за да задоволи липсите ти, потребностите ти, и празнината в теб, но пак казвам, не е любов, защото както казва Менарини това е егоистична потребност, т.е опитваш се да вземеш, а когато е любов е обратното-стремиш се да даваш. Точно затова се е паднала тази карта. А нищо чудно и отсреща да е така.

Заинтригувахте ме и мен с тази забранена либоф.

Крал Жезли по принцип би трябвало да е деен и да предприема действия, но по класическата илюстрация на картата "кралът" седи на трона си в една такава позиция аха-аха да стане, ама дали става не го виждаме. Та, желание има голямо, но дали ще стане от трона си и ще тръгне към това, което иска, зависи.
В Дяволът аз точно страх не виждам, но проблемни пороци да. Излизал ми е при хора с алкохолна или сексуална зависимост и злоупотреба. Има някаква черна сила, която дърпа към кофти неща, с която човек трудно може да се пребори. Но може и по-леко да се погледне на тази карта. Според мен тук излиза защото мъжа яко търси да начеше нагон. А може и да е силно обсебен от жената, сексуално, а и не само, но зависи какъв е бил въпроса. Също може да има инстинктивна зависимост и нужда от обекта на желание. Има голяма енергийна зависимост между двамата.
6 пентакли е интересна карта. Излизала ми е за правене на услуга, или връщане на такава... ти ми помогна преди, сега искам да ти се отплатя с нещо си и аз. Излизала ми е и буквално при работа свързана с благотворителни каузи и компании, къде искрени, къде мошеннически да окрадат хората и да си позлатят работния офис.
Но тук понеже контекста е сексуален - секс за пари. Не бих се учудила ако въпросния си търси да си плаща за секс, без значение дали е във връзка или не.

Maidmer,благодаря за коментара,много са трудни и много тежки тези отношения.....забранена либоФ,да.6 пентакли отразява,че добре сме си подложили,взаимност,взаимопомощ винаги единия може да разчита на другия,но когато освен приятелски чувства има и други а не трябва,опираме до Дяволът.....,днес попитах какво предстои

7 меча Дявол 8 жезли

Картите ,наистина са много интересни,като по учебник,но там където подава глава Дяволът,едва ли ......нищо добро не излиза в края на краищата,забранения плод е най сладък,откакто свят светува

Нали се учим заедно,пращам ви и тази комбинация,която имам

5 пентакли Любовниците 10 пентакли

Пак като по учебник,невъзможна любов,заради обвързаност с други,поне така аз ги разчитам

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 08:48 от Lindy1

# 190
Линди, картите доста вярно илюстрират ситуацията, в която сте с въпросния господин - явно сте обсебена от тези отношения, щом толкова активно търсите отговори в таро - прекрасна илюстрация на дявола.
Въпросът тук е какво ще изберете да направите - все пак човек има свободната воля да вземе решение и да ограничи контакти, ако приема, че те няма да донесат нищо хубаво. Ако пък искате да консумирате отношенията си, не мисля, изтеглените карти - 7 меча, дявол, 8 жезли, вещаят нещо позитивно. Съвсем възможно е да се окаже, че представите с реалността нямат общо и някой не е бил съвсем честен с другия.

# 191
  • Пловдив
Линди, картите доста вярно илюстрират ситуацията, в която сте с въпросния господин - явно сте обсебена от тези отношения, щом толкова активно търсите отговори в таро - прекрасна илюстрация на дявола.
Въпросът тук е какво ще изберете да направите - все пак човек има свободната воля да вземе решение и да ограничи контакти, ако приема, че те няма да донесат нищо хубаво. Ако пък искате да консумирате отношенията си, не мисля, изтеглените карти - 7 меча, дявол, 8 жезли, вещаят нещо позитивно. Съвсем възможно е да се окаже, че представите с реалността нямат общо и някой не е бил съвсем честен с другия.

Обсебена,мда,сигурно.....но всичко минава ,сами си го правим....никой нищо няма да консумира,просто ще си играем на котка и мишка,както винаги....имаше една песен Baby,sometimes love ain't enough.....та така....

# 192
Ми те картите са го показали много ясно
7 меча - Дявол - 8 жезли

Нищо не предстои,няма стабилност на отншения в тези карти. Всичко за момента ви е повече в главите,отколкото в реални действия. Не знаете какво искате и искате ли нещо въобще.
По-скоро няма развитие тук ,с тези 8 жезли ,те ту се запалват,ту угасват,твърде нестабилно.
А това ,че има пречки за тази любов се вижда по 7 меча и Дявола ,със сигурност интереса е голям ,но трябва да се случват нещата тайно.
Какви са тея мъже,бе...

# 193
  • Пловдив
Ми те картите са го показали много ясно
7 меча - Дявол - 8 жезли

Нищо не предстои,няма стабилност на отншения в тези карти. Всичко за момента ви е повече в главите,отколкото в реални действия. Не знаете какво искате и искате ли нещо въобще.
По-скоро няма развитие тук ,с тези 8 жезли ,те ту се запалват,ту угасват,твърде нестабилно.
А това ,че има пречки за тази любов се вижда по 7 меча и Дявола ,със сигурност интереса е голям ,но трябва да се случват нещата тайно.
Какви са тея мъже,бе...

Menarini,страхливи .....хихихи....кой ги е кръстил силния пол,винаги съм се чудила

# 194
  • там, където ми харесва
В какво състояние е връзката между мъж и жена?
Петица пентакли Сила Девет чаши
Аз петицата пентакли я тълкувам както връзка между любовници със силата устояване на трудности и деветка чаши допълва картината с чувствени удоволствия между тях.Вие какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт