КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 30 315
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
innasn истинско удоволствие е за мен да ти чета таро анализите, така хубаво ги обясняваш подредбите. Blush
Подкрепям мнението ти по въпроса за Колесницата и другите карти в подредбата. И си права за това, че ако беше там рицар неимоверно по-големи щяха да са шансовете за реално развитие.
А това ме подсети да ви дам за пример днешната ми карта на деня-Рицар пентакли.
Като едно събитие от деня, свързано с картата е, че ми преведоха болничен от НОИ. Blush

# 541
Благодаря ти за милите думи, Силфида Таро и Астрология! Blush Страхотен пример с Рицар пентакли -  право в целта с парите от болничния! Аз нямам навика да си тегля карта на деня, за съжаление. Още се кандърдисвам Joy да започна да си водя журнал и там със сигурност ще вадя карта и ще я записвам. Също планирам и месечна прогноза да си правя и съм си подбрала няколко подредби, но....само си говоря на този етап.

Ell8,

Императрицата в центъра - това си ти. Ти управляваш ситуацията, както се разбира и от детайлите, които си дала.

Бившият ти според мен се е почувствал като наказан по Страшния съд - като плащане на сметката за минали прегрешения. По Обесения можем да предположим, че е оставил връзката ви да "зависне", оттеглен е бил, малко като публика, вместо като участник. Такъв е и сега - няма какво да направи, може новината за новата ти връзка в някаква степен да го е шокирала, да е била неочаквана за него. Единствената му роля в момента е да стои и да не намира път и решение.

По Страшния съд с Императрицата, той сега е осъзнал качествата и женския ти потенциал. Това знание също е вид наказание за него. И ти си тази, която го накзва, чувства се наказан от теб - все едно си му казала "виж какво можеше да имаш, но мачът вече е свирен".

Все пак, имай предвид, че последната карта е Обесения, което може да означава, че това не е краят. Той в момента е изпаднал в ступор, но в картите таро енергията на Обесения е преходна.

Здравейте, попитах картите "как се е почувствал бившият ми, като разбра,че имам нов приятел?" и се паднаха - страшният съд, императрицата и обесеният. Според мен той ме вижда като императрицата, жена с която е искал да създаде семейство. Обесеният най-вероятно показва бездействието му, но не знам страшният съд какво означава в случая. Ще се радвам да споделите какво мислите.

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 18:20 от innasn

# 542
Аз днес изтеглих карта на деня Обесения и си повисях приятно в салона като се разкрасих за утрешния ден и се поглезих с масаж.

# 543
  • там, където ми харесва
Здравейте, отдавна не съм писала и имам един въпрос.
Какво ще е развитието на отношенията ни следващите три месеца?
Справедливост Четворка пентакли Асо жезли
Ще се радвам някои да даде мнение. Smiley

# 544

голяма скука 😀

Ако не са лични отношения 4 пентакли и Асо жезли може да е нова финансова възможност

Иначе аз като видя 4 пентакли и ми се повръща свързвам я със стиснатост, ревнивец, някой който не иска да пусне старото и иска да те притежава
Справедливостта и тя е консервативна карта
Имате ли някакви юридически дела помежду си или законови, делите ли нещо материално?
Това Асо жезли маааалко освежава накрая тая сухоежбина 😅 има светлина в тунела

# 545
Здравей, ~lina~,

Справедливостта показва, че е назрял момент за обновление във връзката. В комбинация с четворка пентакли - време е да се напусне една ситуация, която вече се е изчерпала и по Асо жезли да се даде нов порив в отношенията - нова идея, нова цел. Асо жезли със Справедливостта показва, че е време да се навлезе в нов етап във взаимоотношенията.

В същото време Справедливостта е и карта на избора и вероятно трябва да се направи избор дали да се запази старото или да се тръгне в нова посока. Възможно е и да не става въпрос за някакъв генерален избор за развитие на връзката, а за нещо по-дребно и прозаично. Като например къде да отидете на почивка през лятото, дали да започнете ремонт или не. От тези карти няма как да определим за какво ще става въпрос.

В същото време 4 пентакли и Асо жезли са две коренно различни енергии, което навежда на мисълта, че вероятно двамата ще сте на различни мнения - единият ще залага на добре познатото старо, а другият ще търси ново вдъхновение. В центъра на подредбата обаче е 4 пентакли, така че на този етап надделява страната, която не иска промени.

Няма карти, индикиращи движение, така че не очаквайте промени в този период. По-скоро периодът ще е фокусиран върху претегляне на възможностите за промяна, която евентуално да настъпи на по-късен етап.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 00:05 от innasn

# 546
  • там, където ми харесва
Много се извинявам момичета объркала съм картата не е четворка пентакли, а четворка мечове. предполагам , че значението ще е подобно , защото както знаем четворка мечове също е карта на застой, почивка.

# 547
Много се извинявам момичета объркала съм картата не е четворка пентакли, а четворка мечове. предполагам , че значението ще е подобно , защото както знаем четворка мечове също е карта на застой, почивка.

Значи след период на почивка, пауза в отношенията може да има развитие по Асото жезли или по скоро желание, тъй като Асата са начала за нещо

# 548
Рицар мечове какво ви показва най - често. Напоследък ми пада много в гледания и в повечето случаи означава съобщение или обаждане. При вас как се проявява.

# 549
Може да е индикация, че някой е ядосан. Може да показва груб човек, арогантност, страх да предприеме действия. Може да показва някой, който влиза в ролята на защитник. Увереност, смелост.

Рицар мечове какво ви показва най - често. Напоследък ми пада много в гледания и в повечето случаи означава съобщение или обаждане. При вас как се проявява.

# 550
Един въпрос, на който ще имаме обратна връзка

Ще получа ли обезщетението си днес?

От една седмица работодател и счетоводство ме мотаят и си прехвърлят топката и вече доста се ядосвам.
Какво мислите вие?

# 551
Според ме да,но може да не е точно днес.

# 552
Според ме да,но може да не е точно днес.

Боже досега си мислих, че сте бот 😅🫶🏻
На Кралицата поясняваща излезе Слънцето

# 553
И аз мисля,че ще го получиш.Днес или скоро.Струва ми се,че ще се поядосаш нещо.
Попитах за развитие на отношенията на мъж и жена в рамките на месец какво ще е.Двамата само се закачат,нищо сериозно.Слънцето+Страшния Съд+Паж Жезли.Не знам какво да мисля.Такава силна комбинация от Слънцето и Страшния Съд,и накрая такава ниска завършваща.Някой ще прогледне за нещо?

# 554
Ох тея Пажове работа не вършат…
Тези двамата имали ли са нещо отпреди ?
Питам заради Страшния съд, искам да видя доколко е вярно, че е рестарт. Иначе по Слънцето показва според мен топлите отношения и как се възприемат, харесват се.

Общи условия

Активация на акаунт