Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 747
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
На мен пък винаги са ми се разваляли парфюмите като стоят дълго време-и оригинали, и наивни.... И затова винаги със се чудила като пишете че стоят с години🙄🧐

# 286
Аз да задам един страничен въпрос.
Дали мога да използвам стъклена бутилка от един парфюм след като свърши, за да ми налеят друг?

Взех си Libre на Заг, но усещам, че ще ми омръзне бързо. Чудех се, дали поне бутилката мога да използвам повторно.

# 287
Мисля, че Иво от Базар още държи старите цени на Заг Зодиак.
Скрит текст:
На MMZ съм ползвала Gray Vetiver - Tom Ford. Ами не беше лошо направен, но така и не ми стна ясно как си формулират цените. Още тогава преди 2 години ми се сториха съмнителни заради това и защото продавчката се хвалеше постоянно че те си слагат някакви тайни съставки за да са им по-трайни и излъчващи парфюмите. В магазина от който купувах ММZ и се водеше техен представителен имаше ментета на Том Форд и Армани Приве, които продавчката всячески се опитваше да ме убеди че са оригинали (става въпрос за презентация с кутия, бутилка и тн.) и аз страшно много се издразних от всичките тези 3 глупости, които описвам и повече не пазарувах от тях. Основно ме притесняваха техните "тайни" есенции с които подсилвали парфюмите. Ами мерси, но предпочитам да знам какви химии си слагам върху кожата и да има някаква регулация законова, защото всичко това все пак влиза в огранизма и тн. А те с малка фирма и не ми се вярва всичко да им е изрядно, особено като видя шефа на каква мутра прилича от 90те замръзнал във времето. Също така като пръсках от парфюма ми оставаше гаден жълт слой по кожата, който от никоя друга наливна парфюмерия не съм получавала, така че още една червена лампа ми светна.
Относно самия парфюм, беше сравнително траен 4-5 часа. Само те го предлагаха тогава и затова го взех от тях. Повече не съм пазарувала и не смятам да пазарувам от там.
Благодаря за отзива. С това с "тайните съставки".... Simple SmileSimple SmileSimple Smile освен да те уплашат и откажат, друг ефект не вярвам да постигнат...Като така наречените "парфюми с мисия"... Simple SmileSimple SmileSimple Smile От които нямам намерение да си купя, именно заради опашатите лъжи, които ги придружават...
Цените...цените са СПЕКУЛАТИВНИ, както казах. Самият факт, че ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО си ги вдигат, говори за "картелно споразумение" помежду им....
И на фона на това, изпитаните сайтове за парфюми се напълниха с по - бюджетни предложения от когато и да било. Напоследък и Ейвън ме радват с добри неща...Но при тях пазарувам не от физически дистрибутор, а от дистрибутори, които продават в Базар БГ. И нещата са на половината от каталожната цена.

Кой дистрибутор на ейвън в базар.бг?Може ли линк и отзив за ейвъните като цяло?

# 288
В Бургас къде е магазинът на Сан Сиро?

# 289
В ОЛХ наливни парфюми на Зак Зодиак при Вито ,цените са тези:

- 3 мл + пластмасово флаконче с пулверизатор - 1.50 лв.
- 15 мл + пластмасов флакон с пластмасов пулверизатор - 6.00 лв.
- 34 мл + стъклен флакон с метален пулверизатор - 10.00 лв.
- 50 мл + стъклен флакон с метален пулверизатор - 16.90 лв.
- 50 мл - в пластмасов пълнител 12.50 лв. за един брой
- 100 мл + стъклен флакон с метален пулверизатор - 27.90 лв.
- 100 мл - в пластмасов пълнител 24.00 лв. за един брой

Нямам идея дали са старите или новите ,но вече 3-4 пъти поръчвам от него ,като последните два пъти поръчах - 100 мл - в пластмасов пълнител 24.00 лв. за един брой Velvet Orhid на Tom Ford ,вчера ми пристигна - 100 мл - в пластмасов пълнител 24.00 лв. за един брой Bitter Peach на Tom Ford.

# 290
  • Пловдив
Здравейте.Мисля,че до сега не съм срещала в списъците Glow Jennifer Lopez ама да попитам и Вас.

# 291
Може ли някой да помогне да намеря подобен на този парфюм по съставки?
Много ще съм ви благодарна ,ако се сетите за нещо подобно.
Спрян е отдавна и още си пазя шишенцето с парфюма ,защото ми е много любим като аромат.

# 292
  • Варна
Аз да задам един страничен въпрос.
Дали мога да използвам стъклена бутилка от един парфюм след като свърши, за да ми налеят друг?

Взех си Libre на Заг, но усещам, че ще ми омръзне бързо. Чудех се, дали поне бутилката мога да използвам повторно.
Аз лично постоянно ползвам стъклени флакони многократно. Измивам ги първо с топла вода. После накисвам шишето и помпичката/пулверизатора и понякога капачката в някакъв съд с препарат за съдове и също топла вода за около час-два. Изплаквам обилно с вода и помирисвам. Впръсквам няколко пъти през помпичката вода с препарат и след това само вода. По стъклото не ми остава и следа, евентуално леко по маркучето на пулверизатора, но никога не ми е променяло аромата при пълнене с нов парфюм.
В ЗАГ понякога дори ми предлагат с някакъв техен спирт да отмият шишенцето безплатно преди пълнене с нов аромат, но не съм се възползвал.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 15:29 от D-frag12

# 293
  • Deutschland
Мавина, във фрагрантика го оприличават на Императрицата и на Брайт Кристал.
Африканския бал са го развалили на Заг, трайност 0 според носа ми.
Ако мъжа ми не ме убие, после от Рефан ще взема още един-два 😉.
Все пак в Германия няма Заг и Рефан, нали? Простено ми е харченето 😉

# 294
При тези цени на имитациите,крайно време е май да минем на оригинали.По сайтовете непрекъснато има промоции,ако знаеш какво търсиш,не е проблем да се намери на добри пари.А и поне знаеш за какво ги даваш.

# 295
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:
Знам, че не се долюбват много, но Bal D`Afrique на EYFEL излезе супер сполучлив. 50мл за 8,50лв. и си го усещам 6+ часа по кожата. След 2 дни дойде ред за пране и беше останала още следа по дрехата, разпознаваема.
На работа две колежки ме питаха с какво съм и поискаха да го тестват върху себе си. Много го харесаха, но го определиха повече като мъжки. Носих го през юни, т.е. в топло вече време. От октомври отново влиза в ротация за есента.

# 296
Скрит текст:
Мисля, че Иво от Базар още държи старите цени на Заг Зодиак.
Скрит текст:
На MMZ съм ползвала Gray Vetiver - Tom Ford. Ами не беше лошо направен, но така и не ми стна ясно как си формулират цените. Още тогава преди 2 години ми се сториха съмнителни заради това и защото продавчката се хвалеше постоянно че те си слагат някакви тайни съставки за да са им по-трайни и излъчващи парфюмите. В магазина от който купувах ММZ и се водеше техен представителен имаше ментета на Том Форд и Армани Приве, които продавчката всячески се опитваше да ме убеди че са оригинали (става въпрос за презентация с кутия, бутилка и тн.) и аз страшно много се издразних от всичките тези 3 глупости, които описвам и повече не пазарувах от тях. Основно ме притесняваха техните "тайни" есенции с които подсилвали парфюмите. Ами мерси, но предпочитам да знам какви химии си слагам върху кожата и да има някаква регулация законова, защото всичко това все пак влиза в огранизма и тн. А те с малка фирма и не ми се вярва всичко да им е изрядно, особено като видя шефа на каква мутра прилича от 90те замръзнал във времето. Също така като пръсках от парфюма ми оставаше гаден жълт слой по кожата, който от никоя друга наливна парфюмерия не съм получавала, така че още една червена лампа ми светна.
Относно самия парфюм, беше сравнително траен 4-5 часа. Само те го предлагаха тогава и затова го взех от тях. Повече не съм пазарувала и не смятам да пазарувам от там.
Благодаря за отзива. С това с "тайните съставки".... Simple SmileSimple SmileSimple Smile освен да те уплашат и откажат, друг ефект не вярвам да постигнат...Като така наречените "парфюми с мисия"... Simple SmileSimple SmileSimple Smile От които нямам намерение да си купя, именно заради опашатите лъжи, които ги придружават...
Цените...цените са СПЕКУЛАТИВНИ, както казах. Самият факт, че ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО си ги вдигат, говори за "картелно споразумение" помежду им....
И на фона на това, изпитаните сайтове за парфюми се напълниха с по - бюджетни предложения от когато и да било. Напоследък и Ейвън ме радват с добри неща...Но при тях пазарувам не от физически дистрибутор, а от дистрибутори, които продават в Базар БГ. И нещата са на половината от каталожната цена.

Кой дистрибутор на ейвън в базар.бг?Може ли линк и отзив за ейвъните като цяло?
[/spoiler]
https://bazar.bg/obiavi/parfyumeriia-kozmetika?condition=1&q=avon
"Ейвъните" имат парфюми за всеки вкус. Сред мъжките рядко пускат нещо, което истински да си заслужава, но сред дамските има доста повече красиви аромати. Това не са имитации, а са си оригинални парфюми и понеже си има отделна тема за "Ейвъните", с това приключвам.

# 297
Изобщо няма нищо общо с Императрицата и с Брайт Кристал. 😢
Ще продължа да търся...
Благодаря ти! 🥰

# 298
Търся си нещо с много добър реалистичен цитрус, няма значение на коя марка, копие оригинал или пол, просто да е много добър естествен цитрус(бергамот, грейпфрут, лайм, помело, юзу, лимон, цитрон какъвто и да е стига да е хубав реалистичен)

# 299
Versace Eros pour femme EDT. Подчертавам, тоалетната, а не парфюмната вода, защото са много различни. Прекрасен лимон е 💛
Не знам обаче дали има изобщо сполучлива имитация.

Общи условия

Активация на акаунт