Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 567
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Преди време си взех 514 и до сега си мислех, че под този номер е Rose des vents Grinning

# 556
Момичета, в наше село са отворили Парфен.
Мнооогоооо се радвам!
Дано да се задържат.
Та, питам сега какво можете да ми препоръчате тяхно?
Нямам претенции за близост с оригинал.
Само да ми хареса като аромат.
Цветно-плодови обичам.

# 557
Briliant, много благодаря за препоръката на Martin Leon F78. Мноогоо ми хареса. Flowers Hibiscus
Минах днес, пръснах се и ще ходя тези дни да си го взема, сега за есента. Simple Smile
Как е като трайност, че аз го носих 15-20мин докато се прибера и директно влезнах за един душ?

# 558
  • Пловдив
Briliant, а F78 добра имитация ли е на A la Folie. Това ми е направо любимият парфюм ❤️

# 559
Надявам се да не ви оспамям много хубавата (и полезна тема), но не мога да се сдържа да не споделя колко съм очарована от последнте си две попадения 😊 За първото споделих преди няколко страници, че взех случайно от Martinez - 360 Armani prive vert malachite и не познавам оригинала, но тяхната версия много ми хареса, след като го поносих вече съвсем затвърдих мнението си, много ми харесва, нежен мек, гушлив въпреки, че е унисекс, а попринцип не харесвам такива аромати. Посягам почти само към него, исках да го оставя да поузрее, но не мога да се сдържа. Днес пък ми пристигна Olympéa на SanSiro, която си поръчах от любопитство подтикната от мения прочетени тук. Ами найстина е прекрасна, нежна солена ванилиика, тук вече познавам оригинала и за моя (неопитен) нос е поне на 98% сходна с него, много съм доволна 😊
Много благодаря на всички тук за мненията и за списъците на първа страница, много са полезни и улесняват максимално начинаещите като мен 😊

# 560
  • Пловдив
Днес бях до Форума в Тракия, Пловдив. От магазина, който е франчайз на Рефан се опитах да си купя 183, но нямаше. Продавачката е особен характер, говори ми на ти, нямала го, защото явно не ѝ е направил впечатление и няма намерение да го зарежда. Имала друг на Каролина Херера, ама да я изчакам да се сети кой и ще ми го покаже. То пък телефонът взе да ѝ звъни и беше на 200 % по-важно да отговори, та се отървах. Конкретно за 183 бях отишла. От другата страна има щанд. Добър ден- добър ден. 183 имате ли - поглед "тааа па" - не, и продължи да си гледа телефона момичето. Мда... Само Рефан ще пазарувам форевър!

# 561
  • Варна
Добре де фирмени техни магазини из моловете нямате ли? Това отношение е безобразие!

# 562
Rocket, радвам се , че ти е харесал A La Folie. Аз също като теб се влюбих от първо помирисване. Беше забавно как прерових абсолютно всички налични парфюми, търсейки така желаната  Lira (Xerjoff). Нея я нямаше, но попаднах на това съкровище F 78 . Трайността му е прилична, но аз пръскам само на дрехи, не знам на кожа как би се държал.
Купих го лятото, но определено парфюмът е  за по- хладно време.
Лятна буря, аз не познавам оригинала и не бих могла да кажа до колко се доближава до него, но е факт, че парфюмчето е прекрасно !!

# 563
  • Варна
Продавачката е особен характер, говори ми на ти....Имала друг на Каролина Херера, ама да я изчакам да се сети кой То пък телефонът взе да ѝ звъни и беше на 200 % по-важно да отговори,.....Добър ден- добър ден. 183 имате ли - поглед "тааа па" - не, и продължи да си гледа телефона момичето
На такова безхаберие досега не съм попадал. Ужас. Особено пък ако магазинът е твой и работиш за себе си.
Случвало се е и си личи, когато служителят мисловно е зает с нещо друго в момента, малко по-припрян е, но винаги откликват на въпроси или тестване. Гледам тогава да не се задържам чак толкова в обекта, особено ако съм само за проба на аромат преди решение за евентуална покупка. Но аз обичайно съм с готов списък и въпросите ми са конкретни. Ако има предпоставки, си приказваме по разни банални теми, дори извън парфюмите. Ако ли не, "Довиждане и спокоен ден!".
Но така да те неглижират и отблъскват с поведение, много неприятен белег оставят наистина в съзнанието и емоционалните възгледи и настроения към даден производител.

# 564
  • Deutschland
Аз получавам всеки път такова отношение като влизам в някой Рефан. Единственото приятно такова беше в Созопол, даже жената се притесни, че има малко парфюми в наличност.
Петя, ако откриеш читав Рефан в Пловдив, ще те помоля да споделиш, за Коледа ще ми трябва ♥️

# 565
Искам да похваля UNS71 на Гиза. Аналог на Килиан Angels’ Share. Чудесен, есенно-зимен, деликатна канела и завладяваща дървесно-сладка нотка. Не съм запозната с оригинала и не мога да кажа за прилика, но за цената си е топ отвсякъде. Бях се отдръпнала от по-тежките аромати, но заради този красавец се замислям да поръчам още някой подобен. Трайност не мога да споделя, защото го взех към 10 от Спиди и до момента все още се усеща наситено, макар и вече “разцъфнал”. Препоръчайте ми нещо подобно на Гиза, чела съм, че са много добри в аналози на нишовите парфюми. Как е Back to Black na Killian? Загледала съм и UNS64 - L’Ambre des Merveilles на Hermes, защото обожавам ванилови аромати през есента.

# 566
В Пловдив пазарувам от Рефан от магазина в центъра срещу H&M. Там са любезни, влизам дори само да ми пръснат нещо в повечето случаи. Само не разбрах последния път защо ми сложиха капки на един аромат навсякъде са без тези започващи с петица. Ще проуча. Става въпрос за стотинки, но дано не са ме преметнали 😄 Когато мириша аромата ми се струва и доста хард, а го знам. Ще трябва да ида да сложа още, че да се разреди Simple Smile)
 Магазинчето Рефан на ,,Капитан Райчо,, срещу ДМ също не е лошо, но скоро не съм влизала.
Мартин Лион имаше при нас в Елитис, но затвориха магазина. Дали другаде ги има? Още миналата година тръгнах да издирвам Лира , но така и не го открих.

# 567
Здравейте парфюмани! 🥰
Моля да ми предложите есенни аромати на парфюмчета като любимци са ми Том Форд ,но може и други.
И ми предложете аромати с рози на Рефан ,Зак Зодиак,Мартинез или Камея.
Днес една мадама мина на 2 метра от мен и ме блъсна толкова силен сладък аромат. Ама толкова сладък ,че може само от мирисане на този парфюм да хванеш диабет.
Днес ми пристигнаха от Зак Зодиак:
354 NF    NOIR POUR FEMME /TOM FORD
който мисля ,че е много добре за това време ама пак кажете дали е така ,
266 BJ Beau De Jour /Tom Ford - който пак мисля ,че е за хладно и студено време и мостра на 531 WO    WOMEN    CALVIN KLEIN ,който ми хареса и следващия път ще си го поръчам.
Ако знаете къде е най-добре направен ,ще се радвам да науча.

# 568
  • Deutschland
Аз вече писах, че номерата след 500 не получават капки. Защо незнам, така ми бе обяснено.
Тази сутрин се разминах с един мъж, ухаеше на парфюм с аромат на крем Нивеа. Много нежен аромат, искаше ми се да го питам кой е парфюма, но се сдържах.

# 569
Аз вече писах, че номерата след 500 не получават капки. Защо незнам, така ми бе обяснено.
Тази сутрин се разминах с един мъж, ухаеше на парфюм с аромат на крем Нивеа. Много нежен аромат, искаше ми се да го питам кой е парфюма, но се сдържах.
Така ми миришеше парфюма на Рефан - Noa /Casharel ,но естествено вече е спрян.Много нежен ,ненатрапчив и свеж аромат на крем. Любим мой аромат и ако знам ,че оригинала е същия ,бих си го закупила.

Общи условия

Активация на акаунт