Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 531
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Първо го пробвайте.При мен Noa Cacharel  е много нетраен.Пръснат на ръка го няма след 15 Мин.Аз наскоро си търсех червило и в магазина където влязох видях Pergolese .Преди 20г съм го ползвала и по едно време ми натежа и омръзна.Продавачката ми пръсна на ръката и се оказа,че пак ми харесва,а също е и траен.В интернет гледах,че има разновидности със златно,червено и черно шише.Бих се радвала ако някой сподели впечатление от тях.

# 571
Първо го пробвайте.При мен Noa Cacharel  е много нетраен.Пръснат на ръка го няма след 15 Мин.Аз наскоро си търсех червило и в магазина където влязох видях Pergolese .Преди 20г съм го ползвала и по едно време ми натежа и омръзна.Продавачката ми пръсна на ръката и се оказа,че пак ми харесва,а също е и траен.В интернет гледах,че има разновидности със златно,червено и черно шише.Бих се радвала ако някой сподели впечатление от тях.
Благодаря ,че сподели!
Ако е много нетраен не си заслужава парите ,дори и на промоция.
Рефанския беше траен с прекрасен шлейф.

# 572
Някой ползвал ли е La Vie est belle от Лидл? Какво ще кажете за него?

# 573
  • София

Средна хубост. От Лидл два са сочени като аналози на La vie est belle. За кой питаш?

# 574
Имам го, много бе хубав,като отида на работа и колежката ми веднага познава,че съм с него,но вече не съм го виждала в Лидл.
Аз си купих още два парфюма на Камея,направо съм влюбена в ароматите,единият вече трети ден ми мирише на жилетката - Calvin Klein Euphoria (F28) u Armani - Si (F 56),имитация на червения, направо от толкова много парфюми се чудя кой да избера като излизам 😂

# 575
Аз знам само един Femelle.

# 576
Аз вече съм с особенно мнение за парфюмите на Лидл.
Взех си преди1-2 месеца Coco Madmoiselle, за който съм чела суперлативи както тук, така и в чуждестранни сайтове. Как бил даже по-хубав и траен от оригинала.
Не съм ползвала истинския, но съквартирантката ми го имаше, и най-малкото знам как мирише отстрани.  Този от Лидл на моята кожа изчезна след около 30мин + още при пръскането се открояваше една кисела нотка, която я няма в другия. Вярно, че на промоция е 5лв и къде не си ги дал, но и за тях ме е яд.

# 577
  • София
Аз знам само един Femelle.

Да, единият е Femelle. Харесва ми. Доближава се до аромата на La vie est belle. Зимата го усещах по-добре. Лятото го ползвах 2 дни и прибрах. При мен е средна трайност.
Другият е от Лидл, на Essence En Rose by Suddenly. За този мненията са две - едни твърдят, че е La Vie est belle, а други смятат, че аромата е на Gucci Rush. На мен ми харесва. Ароматите на тези два парфюма за мен са близки. Средна трайност  при мен.
Хубави аромати са за малко пари. Simple Smile

# 578
Aз днес съм с 354 NF (Noir per femme) на Заг. Според мен е по-лекият вариант на мъжкия Noir на Том Форд, но на първо четене са неразличими.  Много тежка роза усещам и мисля, че за ежедневна употреба не е подходящ. Някак вечерен и строго официален е.

# 579
  • София
Сега си прегледах парфюмите. Ето в какво състояние е лидълския En Rose:

Скрит текст:

Та заради него, сега прегледах всичките си парфюми. Всички са о. к.

# 580
Благодаря ,че сподели!
Ако е много нетраен не си заслужава парите ,дори и на промоция.
Рефанския беше траен с прекрасен шлейф.
Прекрасен пудрен аромат, няколко пъти купуван в оригинал. Супер нетраен!

# 581
  • Пловдив
Подкрепям мнението за магазините на Рефан на Главната срещу Н&М и срещу Гранда, даже срещу Гранда май е най-старият им магазин. Любезни са момичетата и дават и мострички на кремове и парфюми. На Главната единият ден ме нафъшкаха с каквото исках, нищо не взех, за да ми отлежи и помисля. Изпратиха ме с усмивка. Просто Форума ми е близо и имах и друга работа в района, обаче отношението е нямам думи. Преди време отивам пак при тази леля, искам нещо лятно, ама да не е Лайт Блу , предлага ми на Москино аналога на Лайт Блу. Обаче тонът ѝ е потресаващ на тази жена. Няма как да го пресъздам. "183 ли??? Щом не съм го заредила, значи не ми е направил НИКАКВО впечатление, ама никакво!". И край. Щом на нея не е, Каролина Ерера да вземе да си продава бранда и хич да не се занимава повече с парфюми. Туй-то!

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 22:57 от petia_1130

# 582
  • Бургас
В Бургас са готини в магазините на Рефан.Поне над Райфайзенбанк в центъра,в Братя Миладинови до Механото и в Лазур.
И в МОЛ Галерия са любезни,но там все има доста хора и нямат възможност много внимание на всеки да обръщат.
За щастие не съм попадала на подобни на описаните консултанти.

# 583
  • обл. Шумен
Момичета и момчета, от къде пазарувате парфюми на Еклат? Търсих сайт, но нищо не можах да намеря 🤔.
Prinzesa11 🙂 напоследък съм хвърлила око на Calvin Klein Euphoria и се чудя от къде да си взема мостричка, че не го познавам. Би ли споделила мнение за аромата и трайността на този, който имаш? 

# 584
Момичета и момчета, от къде пазарувате парфюми на Еклат? Търсих сайт, но нищо не можах да намеря 🤔.
Prinzesa11 🙂 напоследък съм хвърлила око на Calvin Klein Euphoria и се чудя от къде да си взема мостричка, че не го познавам. Би ли споделила мнение за аромата и трайността на този, който имаш? 
С него ръката ми миришеше повече от 13 часа, а жилетката  - 3 дни, направо съм влюбена в аромата, не зная на Камея дали имат мостри,може да видиш в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт