Сполучливи имитации на маркови парфюми - 45

• 56 664
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вчера се пръснах с номер 350 на Рефан и ми е много познат....  Кой е от списъка им?

# 481
  • Бургас
Вчера се пръснах с номер 350 на Рефан и ми е много познат....  Кой е от списъка им?
CH Good girl

# 482
  • София
CH Good girl
🤣За него си помислих....

# 483
  • У Диспансера ...♥♥♥
Някой тук беше постнал каталог на la rive и реших да си поръчам от мейкъп(има безплатна доставка в момента)
Та днес си ги взех
Поръчах техния аналог на Gucci Flora, и тъй като имам оригинала веднага ги сравних. Почти идентични са ми, много добра имитация и цената е 14 лв за 100 мл.
La Rive Madame in Love е аналога.
Също поръчах и La rive her choice аналог на My way не познавам оригинала, но много ми хареса и се усеща аромата на бели цветя, цитрус и ванилия.
La rive have fun казват е на eskada moon Sparkle , тук пак не познавам оригинала, а аромата е на плодове и цитрус, като за лятото е идеален.
Ами доволна съм от това което поръчах 😄

# 484
Някой срещал ли е друга  реплика на Shiseido освен на Zen?

# 485
Здравейте ,реплика на MIA GRAY или ако има оргинал някъде че не намирам . Simple Smile

# 486
  • обл. Шумен
Е, днес си получих двете парфюмчета от Гиза.
Zen Sun  - тук усещам основно роза и пчелен мед /явно това е кехлибара/. Свеж, цветен, пролетен аромат. Хубав е, но сякаш не е мой.
Ginza - в началото ми удря на печена чушка 😆😝😝, но след това надделяват едни нежни цветя. В този няма толкова много аромати, някак е "по-изчистен" и като за лятна вечер. Определено ми допада повече.
А третият е на Орифлейм - подуших го на една позната, после се сдобих с него. Чудех се защо толкова ми харесва аромата и шишенцето ми подсказва - прилича ми на NINA RICCI PREMIER JOUR. А не видях нищо общо помежду им 🙄.
https://www.notino.bg/oriflame/elvie-toaletna-voda-za-zheni/
https://www.parfimo.bg/nina-ricci-premier-jour-eau-de-parfum-za- … AYASAAEgILq_D_BwE

# 487
Някой тук беше постнал каталог на la rive и реших да си поръчам от мейкъп(има безплатна доставка в момента)
Та днес си ги взех ....
Ами доволна съм от това което поръчах 😄
Здравейте, може ли да ми кажете каква е трайността им.

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Geri, не очаквах таква трайност честно да си призная. Пръснах се в 16 следобяд и до 23 часа усещах аромата.  Днес пръснах аналога на My way към 7 и още си го усещам. За тази цена просто уникално представяне.

# 489
  • Deutschland
Може ли снимка на аналога на My way за да проверя има ли го тук? Благодаря

# 490
Преди малко се разделих с моят Черен Опиум на Гиза.
Майка ми много го хареса и направо и го подарих. Та, сега ми се отвори място за един есенно-зимен парфюм.
Предложете ми нещо с топло излъчване, но да не е прекалено сладко?

# 491
Black phantom на Гиза за мен има топло излъчване, представям си една пукаща камина, уютно, далеч не е прекалено сладък. Simple Smile

# 492
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може ли снимка на аналога на My way за да проверя има ли го тук? Благодаря
Скрит текст:

# 493
Black phantom на Гиза за мен има топло излъчване, представям си една пукаща камина, уютно, далеч не е прекалено сладък. Simple Smile

За жалост майче няма къде да пробвам Гиза в Стара Загора, а не ми се иска да купувам на сляпо.
Ако има нещо на Рефан, Заг, МЛ, LaRive...

# 494
Rocket, Бляк Фантом на Гиза е напълно идентичен със Insomnia на Martinez-върви виж него. И той е мн як, но е 62 лв🤣

Общи условия

Активация на акаунт