Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 612
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
По-вероятно е да е тонера, Алекс.
Ако искаш го покажи, но при мазна и смесена кожа подобрената хидратация (което някои тонери правят в съчетание с леката им консистенция) води до намалено отделяне на себум. Но може и да е от есента - по-ниските температури не стимулират себума също. А може да е и от състава на тонера, но без да знаем кой е продукта това са трите работни хипотези Simple Smile

# 181
  • някъде под слънцето...
Агент, мисля че беше първия.
Имах по големи очаквания от марката.
Последно си взех това
https://www.itcosmetics.com/makeup/face-makeup/foundation/your-s … care/ITC_886.html
Не е лошо, но .... има и по добри .
Проблема  ми е че  няма защита.

# 182
  • София

Това е тонера, снимката не е добра от лошата светлина.

Ако няма полза от това нещо, няма да го ползвам. Сега е на принципа пари съм давала.
Силициевия диоксид го пия за стави.

# 183
  • русе
Може ли някой да каже каква е разликата между двата фдт, не съм много компетентна в това. Сега тествам първия- мата, че от него имаха в БЗ.
Доволна съм от Диор форевър глоу, но реших да сменя и се заглеждам в този на Герлен, за сега ми харесва, дава  сочност и гладкост на кожата.

И моля за съвет за момиче на 18 г. подходящ фдт- смесена кожа.

# 184
Момичета, нова съм в темата. Попрочетох малко назад, потърсих мнения, но не намерих за  МАТИРАЩАТА крем-пудра на Авен Couverage. Харесала съм цвят, но не мога да преценя дали обикновената или матиращата да взема.
Кожата ми е смесена, с мазна Т-зона. Досега съм ползвала на Ла Рош Толериан и на Виши Минерал Бленд и след 1 час нанасяне, Т-зоната лъсва.
Единственото, което ме притеснява, е матът на пудрата да не изсушава другата част на лицето и да не го сбръчква допълнително.
Някой беше писал по-рано, че си е вкарал мухата, че матиращите продукти състаряват. Има нещо такова, но ако много изсушават. Ако леко матират, мисля, че е в плюс.

# 185
Аз съм с комбинирана кожа и избягвам матиращи пудри за лице, единствено използвам фиксиращи, много съм доволна от тези на KVD, Rare Beauty, Too Faced. Единствено матиращивт фдт на Фенти ми изсушава много кожата и ме състарява,  DW на Lauder при мен работи безотказно, нямам лъщене, Born this way, KVD-Good Apple, Nars-Natural longwear radiant fondatiin, MUFE-Ultra Hd undetectable. Също внимавам и с основата, гледам да не използвам матираща с матиращ фдт, защото идва в повече. Обикновено използвам хидратираща или озаряваща база и всичко е наред, без да е прекалено.

# 186
Може ли да ми препоръчате основа за грим- да не е матираща.

# 187
Аз съм с комбинирана кожа и избягвам матиращи пудри за лице, единствено използвам фиксиращи, много съм доволна от тези на KVD, Rare Beauty, Too Faced. Единствено матиращивт фдт на Фенти ми изсушава много кожата и ме състарява,  DW на Lauder при мен работи безотказно, нямам лъщене, Born this way, KVD-Good Apple, Nars-Natural longwear radiant fondatiin, MUFE-Ultra Hd undetectable. Също внимавам и с основата, гледам да не използвам матираща с матиращ фдт, защото идва в повече. Обикновено използвам хидратираща или озаряваща база и всичко е наред, без да е прекалено.
И аз избягвам да взимам матиращи, но тази има само двата вида - за суха и много суха кожа, и за нормална към комбинирана, но пък пише матираща.
Ако взема първата, лъсването мисля ще е гарантирано.

# 188
Базите на Laura Mercier са много хубави, тази на Боби Браун е почти легендарна, на Нарс също - има всякакви - със СПФ, озаряващи, неозаравящи и нематиращи... Има чудесни дрогерийни също!

https://www.lauramercier.com/makeup/face/primer/

PS Последно си купих матираща база на CDP и понеже имам остатък от нормалната си ги ползвам едновременно - матиращата на Т-зоната, нематиращата - на останалата част от лицето.

# 189

Ако няма полза от това нещо, няма да го ползвам. Сега е на принципа пари съм давала.
O, недей! Продуктът е читав, ползвай си го - погледнах набързо, има добри ревюта на различни сайтове!
https://snpcos.us/products/prep-toner-320ml

# 190
  • софия
Здравейте, поради заплесия съм пропуснала новата тема и се чудя защо няма движение в 38 тема Angry
За това време се понатрупаха питания, бих била благодарна, ако отделите време.
В сезона на по-тъмната кожа ползвах Dior forever undercover 23(плюс, корейски къшъни). Харесва ми като покритие, заедно с цветни бази,прикривам обилни петна. Сега трябва да мина на по-светъл тон.
Тъй като  23 (peach) е в топлата гама, мисля да взема 20(light beige), макар, че findation ме насочи към 22(cameo)!! .Отливката от Дъглас сякаш показа това.
Също така бих помолила да сравни някой, кънсилър а на Born this way (последният ми), с такъв на Dior undercover, доколко има разлика в подчертаването на линии.
Много ви благодаря за уроците, изчетох пропуснатото в новата тема! Blush

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 21:54 от swetulka

# 191
Може ли да ми препоръчате основа за грим- да не е матираща.

Любима. Лека, без силикон, с ХК и ниацинамид ❤

# 192
Здравейте,не разбирам много от гримове,в ежедневнието слагам само фдт (Lancome -teint idole ultra wear)и спирала.
На сватба сме този уикенд и не искам да ходя на грим,препочитам аз да се гримирам.
Какви продукти бихте ми предложили като основа ,някаква пудра и спрей за фиксиране на грима?Преди време ползвах метеоритите не Guerlain и много ги харесвах,нещо такова,което да направи кожата красива и кожата хубава:)
Много благодаря

# 193
Здравейте,момичета.Ще бъда благодарна,ако някоя от вас ми каже къде мига да намеря един фон дьо тен на pat McGrath.Искам да си взема мостричка да го изпробвам.Видях едно момче в тик ток го позлваше и излеждаше страхотно.Също така ,ако някоя е ползвала пудрата на nyx cant stop wont stop.Уж се водела с фотошоп ефект,гледах ревюта и съм възхитена

# 194
Не разбирам много от грим, та затова - бихте ли ми разяснили горната основа за грим, посочена от Руса мама, преди или след тоник се нанася? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт