Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 575
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Аз пък моля за препоръка за бюджетна зелена основа( до към 30лв примерно) , имам доста червенини и не мога да ги прикрия успешно.

# 196
Някой има ли впечатления от този ФДТ:
Yves Saint Laurent
NU BARE LOOK TINT Hydrating Skin Tint Foundation with Hyaluronic Acid

# 197
За любителите на DW - имат намаление на 69 лв. до 22.11 в Дъглас.
Някоя добра душа може ли да ми помогне. Много искам да го пробвам този ФДТ след редиците хвалби, които съм чела. Но у наше село няма Дъглас, няма друг магазин, в който може да те консултират професионално, изобщо не знам ще ми се получили в този живот. Sweat Smile Забила съм на един Ла Рош Тейнт (02 цвят) и си карам с него. Не че е лош, но искам да пробвам нещо различно. Приемам съвети, особено, ако някой е ползвал този Ла Рош и може да ме насочи към сходен цвят при DW.
Хубава събота! Flowers Hibiscus

# 198
Има един сайт https://findation.com/ в който може да въвдеш какви фдт ползваш сега и какъв цвят и да ти покаже най-близкия от съответната марка. Simple Smile
Аз от тук го разбрах и съм много благодарна.

# 199
Благодаря, но там съм пробвала и ми изкарва всякакви други марки, но не и на Есте. Или аз не го виждам  Thinking

# 200
Аз използвам DW-2n1, обаче при мен оксидира умерено. Кожата ми е комбинирана и DW се държи перфектно с всяка една база.

# 201
Идвам и аз с питане за хубава база, но ако може нещо дрогерийно (т.е. по-евтинко). Не знам каква е тази мойта кожа, обаче всички фдт, които си купувам напоследък, ми стоят все едно съм с пудра отгоре (ефект, който аз лично не харесвам). Последно си взех MAC Studio Fix и изобщо не съм очарована. Седи ми като с пудра, подчертава ми фините линии и други несъвършенства, не озарява кожата. Надявам се с някаква база да мога да подобря положението, но искам нещо по-бюжетно, че самия фдт не е от най-евтините.

# 202
  • София
Според мен трябва хидратация

# 203
Moonriver, може да смесваш фон дьо тена с капка олио или с някоя блестяща база.За бюджетен вариант се сещам за праймъра на Дъглас.Няма едри частици, дава много нежно сияние на лицето.Самостоятелно не ми допада, но слагам по една помпичка във фон дьо тена и така буквално съживява лицето.Физишън формула също имат бюджетна база с частички, Ести също.Но като най-бюджетен вариант е смесването с олио или серум Flowers Hibiscus

# 204
Благодаря за съветите Simple Smile явно трябва да си сменя и крема за лице с някой по-хидратиращ. Ще пробвам все пак и с база. Иначе като по-млада и дрогрийните фдт ми бяха екстра, но сега е много трудно да намеря подходящ. Да знаете случайно къде откъде могат да се взимат семпъли на фдт или поне да имат мънички размери?

# 205
Благодаря за съветите Simple Smile явно трябва да си сменя и крема за лице с някой по-хидратиращ. Ще пробвам все пак и с база. Иначе като по-млада и дрогрийните фдт ми бяха екстра, но сега е много трудно да намеря подходящ. Да знаете случайно къде откъде могат да се взимат семпъли на фдт или поне да имат мънички размери?
В Нотино https://www.notino.bg/beauty/discovery-box-notino-beloved-founda … zheni/p-16139840/ потърсете, имаше и други

# 206
О, страхотно! Благодаря Neli1978

# 207
В Дъглас мисля, че също има мостри на фдт. Виждала съм на ДУ.

# 208
Който харесва Pat McGrath, в момента в официалния сайт на марката ФДТ e 64 лева, което е повече от чудесна цена. Има и други нарастващи намаления при покупка над определена стойност, а също и код HOLIDAY10, който намаля общата сума още малко.

# 209
Влизам да дам отзив за AVENE Couvrance компактна крем-пудра COMFORT за суха и много суха кожа.

Преди това тук питах за мнения, защото се чудех дали да не взема MAT версията за моята смесена кожа. Добре, че не я взех. Тази в никакъв случай не омазнява, много добре се държи засега, онази със сигурност щеше да състарява и да се отбелязват бръчици и несъвършенства, защото доста ще изсушава. Казвам го на база сухотата на тази, а мислех, че ще е с доста по-мазна текстура.
Ползвала съм други овлажняващи тонирани продукти за сухи кожи, определено лъсват след известно време.... този ми се струва доста по-сух.
Дано и след няколко ден съм пак така доволна.

Общи условия

Активация на акаунт