Фон дьо Тен, бази за грим и перфектен тен - 39

• 67 568
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
 Радвам се, че ви открих и има толкова прекрасна тема. Моля, ако може да ми помогнете относно номерацията на Lancome teint idole ultra wear. Изчислих с помощта на приложение, че ми пасва 415 Bisque W. Не мога да открия еквивалента на този номер, само разбрах, че номерацията е различна за САЩ и Европа. Ако някой може да ме насочи, ще бъда много благодарна

# 211
Моля, ако може да ми помогнете относно номерацията на Lancome teint idole ultra wear. Изчислих с помощта на приложение, че ми пасва 415 Bisque W. Не мога да открия еквивалента на този номер, само разбрах, че номерацията е различна за САЩ и Европа.

Същата апликация не дава ли и евро номенклатурата за този номер?! A този сайт опитвали ли сте?
https://www.temptalia.com/foundation-matrix/match
Големи идиоти са Ланком, ще ме прощават, ама... иначе продуктът им е хубав.

Аз бих се обадила в Евро Сефора и да ги питам кой номер съответства на "415 Bisque W for medium or medium deep skin tones with yellow, moderately yellow undertones."
https://www.temptalia.com/product/lancome-teinte-idole-ultra-24h/415-bisque-w/

# 212
Приложението, което ползвах не ми даде номера. Но много ви благодаря!!! Открих го, благодарение на линка, който ми посочихте.☘️🥰

# 213
Махнах си профила заради нежелание да навредя на друг потребител покрай скандали, в които участвах, обаче въпроса на Akate ме накара да се регистрирам наново- отговорът е, че формулата и цвета на Bisque в Щатите и европейския му еквивалент е различна, не купувайте този ФДТ онлайн. Най-близки са 049 и 050, но оксидира в различен, по-оранжев и тъмен цвят и определено е необходим тест на кожа.
Влязох днес да прегледам темата и какво да взема на ЧП. Напоследък пробвах Ланком хидратиращата версия на ultra wear- не лош, hourglass ambient- по-добър, но близък до Ланком, CDP matte glow- много хубав, още няколко, незаслужаващи споменаване и Tom Ford Traceless Matte в бутилка- динг, динг, динг- джакпот! Този път в моя цвят. Явно има по-малко (ужасна за мен) лавандула, та не ме прави на петниста хиена. Топи се напълно в сухата ми кожа, така че кожата ми изглежда като кожа и нищо отгоре, а е прилично покрита откъм пъпки, петна, пори и е прилично дълготраен. Онзи ден в магазина им в Рим обясниха, че ще бъде спрян, естествено, както всички мои любимци заради факта, че ЕЛ напълно купуват Том Форд, освен че до сега произвеждаха някои техни аромати и козметика. Та на ЧП при интерес съветвам да му се метнете- след тест. Той също оксидира, но леко.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 12:25 от NiaV

# 214
Нияяяя, много се радвам, че се завърна❤
Определено липсваше в темата, и не само в тази.

Аз пасувах от черния петък с фдт. Вчера се чудех на една палитра за очи на Smashbox, щеше да има и подарък изглаждаща база за под фдт, но се отказах.

# 215
CDP matte glow- много хубав...
Ужасно те обичам, нали знаеш, особено като хвалиш мои любимци Grinning
Дoбре си си дошла Hug

TF Traceless Matte викаш... хммм!

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 17:42 от Agent Provocateur

# 216
Nia, радвам се да те видя тук обратно.
Не се включвам в дискусиите, защото нямам никакъв достъп до подобен клас фдт-ни Grinning Но с интерес чета дискусиите ви.

# 217
Благодаря за топлото посрещане, като да се върна в къщи е ❤.
Агент, липсваше ми! Де-по-то е чудесно.
Том обаче не знам какви дами и господа е снимал, да се знае- хората и суочовете на сайта не са баш. Най-добре онлайн.
Попрочетох ви, обаче излязоха доста неща, а няма много постове за тях- заемам се тези дни.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 05:42 от NiaV

# 218
Белисима, Purple Heart Green Heart най -сетне да се усети отново твоя полъх в темата.
Липсваше на всички с всичко, което е с патент "Ниа".. цветоусещане и цветоулавяне, цветоописание на 374789489-те нюанси на фдт-те които имаш, но не само съветите, ами най-вече начина и с настроението, с което ни ги поднасяш! Време е и за нови снимки...може би??!
Добре си си дошла още веднъж!

# 219
  • Бургас/Пз
Ния, недей да изчезваш повече ❤️
Том Форд Солей ми е на привършване Sad и чакам с нетърпение да кажеш какво да търся на негово място. Скарлетбюти вече ги няма и идея нямам с какво дапго заменя.

# 220
Благодаря ви, дами! Ужасно прекрасно посрещане!
Pink, ще кача снимки, да, ще се омажа тази седмица и ще показвам, че ми писна от работа и болести, ще взема да се омажа. Прегръщам те!
Ани, помня снимката ти, знам че си с по-суха кожа, кажи сега какво търсиш да дам акъл.

# 221
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, дами! Ужасно прекрасно посрещане!
Pink, ще кача снимки, да, ще се омажа тази седмица и ще показвам, че ми писна от работа и болести, ще взема да се омажа. Прегръщам те!
Ани, помня снимката ти, знам че си с по-суха кожа, кажи сега какво търсиш да дам акъл.
Кожата си ми е все още предимно суха. Ама то с тези бургаски ветрове, зимата никога не ми е била друга. Мажа упорито всякакви серуми и масла и успявам що годе да избегна поне лющенето и опъването. Търся нещо много близко до СОЛЕЯ на Том Форд, защото с него я чувствам прекрасно през целия ден и не ми се набива в сухите участъци. https://www.amazon.com/FORD-Soleil-Flawless-Foundation-Porcelain/dp/B07TV96RJ7 ама толкова пари от Амазон няма да дам Simple Smile
 Къшънът на Том Форд ми беше идеален за лятото, но сега ми е малко сух. С мазен серум с витамин С отдолу е една идея по-добре, но лятото го усещах много сочен

# 222
Прекрасна, ще ти пратя идеи, обаче виж рутината за кожата- това, че къшънът ти е сух е кофти, той наистина не изсушава. Колко покривност търсиш?

# 223
Мацки, има ли нещо като основа/база/течен коректор зелен, което да неутрализира червенините. Имам червени бузки, останалата част от лицето ми е чиста. Не ми трябват фдт-и, само с нещо да ги прикрия. Искам да нанеса и да приключа Grinning
Ползвам един зелен крем Eucerin Anti-Redness Soothing Cream, но не е баш ефективен ..

# 224
  • Бургас/Пз
Прекрасна, ще ти пратя идеи, обаче виж рутината за кожата- това, че къшънът ти е сух е кофти, той наистина не изсушава. Колко покривност търсиш?
Не търся голяма покривност. Просто тоя Солей на ТФ ми пасна идеално и мноого ме е яд, че не си поръчах второ шише.

Общи условия

Активация на акаунт